New in | Leren Vintage koffer voor €1 (+ Winactie!)

Vorige week zaterdag stond ik op de rommelmarkt om mijn oude troep te verkopen. In de laatste week van augustus is het bij ons in Ede altijd Heideweek, waarin van alles te doen is, waaronder de rommelmarkt aan het begin van de Heideweek. Al jaren achter elkaar verkopen ik en mijn zusje hier onze spullen. Niet alleen raak ik een heleboel spullen kwijt, vaak kom ik ook weer met handenvol spullen terug.

Leuke spulletjes voor op mijn kamer, boeken of sieraden... op de rommelmarkt vind ik altijd wel iets leuks. Dit keer besloot ik me toch een beetje in te houden, aangezien ik volgend jaar een half jaar naar Istanbul ga en dan niets heb aan al deze spullen. Maar toen ik langs een kraampje liep en deze ge-wel-di-ge koffer zag staan, kon ik mezelf niet tegenhouden. Deze móést ik hebben. Ik ben namelijk gek op alles wat vintage is en deze koffer vond ik zo onwijs gaaf. Maar ja, daar hangt vaak wel een prijskaartje aan.Ik durfde het bijna niet te vragen, wat zou deze koffer kosten? Waarschijnlijk zeker een paar tientjes en dat zou ik niet over hebben voor zo'n koffer, aangezien ik hem nogal heel erg niet nodig had. "2 euro 50." Uhh, had ik dat goed verstaan? "Ik vind hem zó leuk," zei ik, "maar ik heb hem echt niet nodig."
"Ach, weet je wat," zei de vrouw achter het kraampje. "Neem hem lekker mee voor 1 euro." Toen wist ik zeker dat ik deze koffer - die overduidelijk voor mij bestemd was - niet achter kon laten op de rommelmarkt. Hij ging met mij mee naar huis.

Maar nu het grootste dilemma: want wat moet ik met deze prachtige koffer? Ik heb er ten eerste geen ruimte voor en ten tweede heb ik hem ook echt niet nodig, aangezien ik net drie (!) nieuwe koffers heb gekocht. Aaaah, het leven is oneerlijk.
Maar om hem nu zomaar te laten verstoffen op mijn kamer, vind ik ook doodzonde. Vooral omdat ik zoveel leuke reacties kreeg toen ik de foto op Instagram plaatste. Jullie vonden hem allemaal te gek (logisch natuurlijk!)

Winactie!
En daarom kwam ik het met idee om deze koffer gewoon onder jullie te verloten! Want ik weet zeker dat er een heleboel vintage lovers zijn die mijn blog lezen. Een beetje met pijn in mijn hart, maar om deze mooie koffer nou te laten verstoffen op mijn kamer vind ik al helemaal zonde.

Dus, wil jij kans maken op deze vintage koffer? Het is heel easy, het enige wat je hoeft te doen:

- Volg mijn blog via Bloglovin' of Facebook (Mag ook allebei natuurlijk!)
- Abonneer je op mijn YouTube kanaal.
- Laat een reactie achter met je e-mailadres.

Je kunt nog meedoen met de winactie t/m maandag 8 september. De winnaar krijgt vanzelf bericht.

48 opmerkingen:

 1. Wauw, deze tas is echt prachtig! Ik doe graag mee en volg je op alle kanalen ;) E-mail: beautycreatures@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem echt super!!! Maar ik ken iemand die hem waarschijnlijk nog leuker vind als ik dus ik ga haar even inseinen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig koffer! Ik heb zelf momenteel ook al meer dan genoeg tassen, maar ik vind het wel superlief dat je 'm weg geeft <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat is dit een beauty! Deze zou ik zo graag willen hebben :) Ik doe mee, en volg je op alles al! email: littlekeystohappiness@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat superlief van de vrouw dat ze hem voor 1 euro aan je mee gaf! Ik hoop dat iemand er heel blij mee wordt!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar 1 euro?! Dat is echt niks hihi. Hij ziet er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, echt supermooie koffer zeg! Superleuk ook dat je 'm zo goedkoop kon krijgen. Ik zou 'm zelf uitstallen met tijdschriften, maar omdat ik er geen ruimte voor heb doe ik toch niet mee! Veel succes aan iedereen en hopelijk krijgt de koffer een mooi plekje/doel haha :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Celine tipte mij net over je winactie en echt deze is helemaal mijn ding! I love vintage <3 Doe dan ook graag mee :) Ik volgde je al overal en nu ook op youtube.Mijn email is: info@vintageandbeauty.com

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw leuk! Ik wil graag meedoen.
  Mijn mail: irisklavertje@gmail.com
  xx Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 10. So hee 1 euro ? En wat lief dat je hem weg doet hihi, ik zou alleen ook niet weten waar ik hem voor moet gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. 1 euro! Dat is een mooie prijs, haha! Ik heb echt te veel spullen dus ik laat deze winactie aan me voorbij gaan. Maar hij is wel heel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat een mooie tas! Ik doe graag mee.
  Ik heb alles gedaan en dit is mijn e-mail adres: droomglorie@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind hem supervet, maar ik zou hem ook te weinig gebruiken waarschijnlijk. Maar hier ga je iemand zeker blij mee maken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die is gaaf! Ik doe graag mee & volg je op bloglovin' facebook en youtube.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat lief! Ik sla deze win actie zelf over maar wens iedereen wel veel succes x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk, ik doe mee! X Carmen ourbeautythings@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super tof! Ik doe zeker meee, stiekem een beetje voor mijn moeder - weet zeker dat zij hem ook prachtig vindt!

  emelinas.blogspot@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik doe mee, echt een super leuke koffer!

  lisawalen2000@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw die is echt prachtig!
  Ik zoek nog een mooie koffer om al mijn postkaarten in te stoppen, zou m dus graag willen winnen :-).

  Ik volg je op bloglovin & ik volg je youtube-kanaal.

  Robin_919@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een super gave koffer! Deze zou heel mooi staan op mijn make-up tafel, heb daar nog een mooie hoek vrij! Zo kan ik al mijn favorieten uitstallen, misschien de nieuwste vogue in de klep leggen. En natuurlijk is dit een perfect item voor een weekendje weg of een nachtje logeren bij een vriendinnetje!

  Dit zou fantastisch zijn!
  Mijn email is ellenschut@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, wat een mooie koffer zeg! Ik maak daar graag ruimte voor vrij :)
  Ik volg je op bloglovin en youtube!
  Mijn email: verallyblog@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw ik zoek al lang zo'n tas!
  Ik volg je al een paar jaar op bloglovin en sinds kort ook op youtube.

  hannekemi@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. wat een super leuke koffer!!!
  julie.kolk@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oeh wauw, die is gaaf! Lijkt me ideaal voor school, ook helemaal mijn stijl! Ik doe natuurlijk graag mee. Ik heb alles gedaan wat kon. Mijn e-mail: annajirina@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik doe heel graag mee. Wat een koopje, tof dat je hem nu verloot nu je hem zelf overbodig vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik volg je op alles, hij is heel erg leuk, helaas kon ik dit jaar niet gaan, maar normaal ga ik ook naar de Heideweek. Superleuk! Mijn email is brittvanommeren@gmail.com

  Liefs, Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw, wat een superleuke tas, hebbennn!! :) Ik volgde je al op bloglovin' en nu ook op FB & Youtube! MIjn email-adres: marj99@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Super leuk dat je hier een winactie van hebt gemaak! Ik heb helaas ook geen ruimte voor deze geweldig leuke mooierd, maar ik weet zeker dat je iemand anders hier ontzettend blij mee gaat maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een gave koffer! Ik doe graag mee!
  klopmeijer@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Oehh wat een mooie koffer! Ben zelf ook gek op vintage/spullen uit de ouwe doos. Ben zelf ook nog op de Heidemarkt geweest (gewoon even vlug voorbijgelopen eigenlijk) want ik woon zelf in Lunteren :p en wist niet dat jij in Ede woont haha! Heb alle bovenstaande stappen voltooid om mee te kunnen dingen naar de prijs. Mijn e-mailadres is laurajonkers7@hotmail.com. Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ah geweldig! Ik doe graag mee! Ik volg je overal ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hele mooie koffer! Ik hou ook echt heel erg van vintagewinkeltjes en rommelmarktjes, je komt altijd zo veel leuke en onverwachte dingetjes tegen :) veerlevoorvount@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een mooie en handige koffer die zou ik graag willen hebben.
  De koffer kan ik goed gebruiken voor min zoontje zodat hij kleding mee kan nemen naar zijn logeer adres.
  nancy5279@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hey,
  Wauwie, wat een leuke winactie! Deze koffer kan ik goed gebruiken voor op vakantie :) Heel erg bedankt en fingers crossed!
  Xoxo Joanne
  jkamp9@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Jeetje, wat een geweldige tas! Tot nu toe loop ik steeds met Primark tassen, maar die houden het helaas niet langer dan een paar maanden vol. Deze tas is stukke mooie en volgens mij ook nog eens van veel betere kwaliteit! Ik maak er dolgraag kans op.
  romyveul [at] hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ohhh....erg mooi, moet me aan de koffers denken in mijn jeugd, erg mooie koffer om mee op vakantie te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Mail vergeten = anneliese.dewaal@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wauw, maar 1 euro?! hij is echt prachtig!
  Ik volg je al een tijdje op Bloglovin & YouTube
  Liefs,
  DenisevN

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vergeet helemaal om mijn e-mailadres te vermelden: deniise.__@live.nl

   Verwijderen
 39. Deze koffer is perfect! En laat ik nou net een koffer nodig hebben als ik binnenkort naar mijn vriend in Turkije ga!
  mystoryzz81@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat een fantastische koffer!! Heb altijd teveel spullen bij me in mijn tas. En voor zo'n geweldig exemplaar die ik natuurlijk graag mee. Daar wil ik dolgraag mee gespot worden :D devapajo at gmail dot com

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ohh ik doe nog mee! Gauw nog even de laatste dag haha. Ik volgde je al, alleen nog even op youtube. Liefs Emmy
  emmy.kolkman@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wow, heel erg tof dit Nicole! Ik ga over twee weekjes verhuizen en ben precies op zoek naar zo'n soort vintage koffer voor op m'n plank. I love it! Heb helaas geen YouTube dus kan me niet abonneren, maar ik hoop dat ik alsnog kans maak. Hopelijk tot snel! X c-herelle@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wat een prachtige koffer voor dat geld! Maar ik weet ook niet wat ik er mee moet, ik zie al dat er genoeg mensen zijn die de koffer willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wauw! Deze koffer is zo mooi! Zou heel mooi bij mijn kamer staan (:
  email: juutje1998@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen