Quick Tip | Sally Hansen nagellak voor €0,99 bij de Action - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Quick Tip | Sally Hansen nagellak voor €0,99 bij de Action


Als je niets nodig hebt bij de Action, ga er dan ook vooral niet heen. Deze winkel is gevaarlijk voor je portemonnee. Je vindt er altijd wel iets wat echt onwijs handig is en wat je eigenlijk best wel heel goed kunt gebruiken. En dat voor die ene euro? Tja, dat kun je niet laten liggen natuurlijk.

Ook ik verlaat nooit met lege handen de Action. Vorige week had ik alleen even een nieuw schrift voor school nodig, maar natuurlijk snuffelde ik even de hele winkel door. Bij het beauty schap vind ik altijd wel iets leuks, maar wat ik nu tegen kwam, vond ik wel héél verrassend: Sally Hansen nagellak voor slechts €0,99 per stuk! Wauw! En dat terwijl je normaal voor zo'n lakje €10 neer legt. Ik nam drie mooie lakjes mee naar huis om te testen.De drie lakjes die ik meenam zijn van de Hard as Nails Xtreme Wear collectie. Van links naar rechts:

 • 240 Twisted Pink
 • 600 Spark in the Dark
 • 520 Rosey Shooter
240 Twisted Pink is een lekker knallend zuurstokroze kleur. Er zit een hele lichte shimmer in de nagellak wat een ontzettend mooi effect geeft. Ik hou wel van deze felle kleurtjes! Na één laagje dekt de nagellak eigenlijk al prima, maar om hem nog extra longlasting te maken, lak ik mijn nagels altijd met twee laagjes.

600 Spark in the Dark heeft niet alleen een leuke naam, de nagellak zelf is ook heel erg leuk! Ik vind dit echt zo'n mooie nagellak voor kerst of Oud & Nieuw. Het is een topcoat met zwarte en gouden glittertjes. Zo'n topcoat kan heel erg mooi zijn over donkere nagellak, maar ook over 240 Twisted Pink staat hij erg mooi.
Je moet wel even geduld hebben, want jammer genoeg droogt deze topcoat niet erg snel. 

520 Rosey Shooter is een hele vrolijke topcoat. De topcoat is doorzichtig en bevat allerlei witte, roze en rode glittertjes. Het doet me echt denken aan confetti! Met deze topcoat maak je van je nagels echt een feestje. Ik bracht één laagje van de topcoat aan over 240 Twisted Pink, ik vind het er heel leuk uit zien!


Wat een geluk dat ik deze spotgoedkope lakjes tegen kwam bij de Action! Ik ben erg tevreden over deze nagellakjes, ik vind ze stuk voor stuk mooi. Vooral de topcoats vind ik erg leuk, het geeft echt een ander effect aan je nagellak.
Ik heb geen idee of deze lakjes bij alle Action filialen verkrijgbaar zijn, maar ik zou zeker even kijken of ze bij jouw Action filiaal te koop zijn!

Je vindt de Sally Hansen Hard as Nails Xtreme Wear Nail Polishes voor €0,99 per stuk bij de Action. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

25 opmerkingen:

 1. Haha, ja ik kom ook net bij de Action vandaan met het idee om oortjes te kopen en om dan vervolgens thuis te komen met een poef :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handige tip! Ze zien er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kleurtjes zeg! Ik vind vooral de roze kleur tof, lekker zomers. Ik kom zelf ook regelmatig met spullen thuis van de Action waarvan ik ze van te voren helemaal niet in gedachten had :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk, ik heb zelf een groen kleurtje bij de action gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb ze ook al gezien maar heb ze toch laten staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh goede tip! Mooie lakjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi roze lakje en leuke tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuke tip, is echt een mooie combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind die 2e topcoat heel leuk! wat grappig weer dat de action deze lakjes verkoopt!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De lakjes zien er mooi uit, leuke combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie lakjes, ik zag ze op andere blogs ook al voorbijkomen en ze hebben erg veel kleuren glitters!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een geweldige deal, zo jammer dat ze bij onze Action zo weinig lakjes hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke lakjes, dankjewel voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige lakjes ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha, ik woon om de hoek bij Action, eigenlijk zou ik oogkleppen moet gaan kopen...tja, herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Vooral de gouden glitters zijn prachtig, en dat voor die prijs! Wat is Action toch een fijne winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk artikel!
  Ik heb de nagellak van de Action ook al eens geprobeerd en ik ben er echt tevreden over!
  Deze nagellak houdt soms langer dan andere dure merken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Superleuk! Deze ga ik zeker inslaan als ik ze kan vinden bij de Action.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb zelf Spark In The Dark! Hij is echt prachtig! Liefs´ Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb zelf Spark In The Dark! Hij is echt prachtig! Liefs´ Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ah wauw, wat zijn deze lakjes leuk zeg! Morgenmiddag maar even kijken of ik deze ook kan scoren, de kleurtjes zijn geweldig!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Die zijn inderdaad goedkoop! Dat word binnenkort weer een bezoekje brengen aan de action. (:

  BeantwoordenVerwijderen