Budgetfood | Hawaii Wraps

Voor mijn ontbijt, lunch en avondeten... ik zou de hele dag door wel wraps kunnen eten. Niet alleen omdat het zo ongelooflijk lekker is, maar ook omdat je er zoveel verschillende dingen in kunt doen. Vorige week kookte mijn zusje deze heerlijke Hawaii wraps. Onwijs lekker, super makkelijk om te maken en ook nog eens hartstikke goedkoop. Wat wil je nog meer?Dit is wat je nodig hebt voor 4 personen:

 • 8 mini wraps
 • 500 gram kipfilet
 • 3 paprika's
 • 820 gram ananasschijven op sap (1 blik)
 • 2 tl paprikapoeder
 • 1 krop ijsbergsla
 • Hawaii saus (flesje)
 • Peper en zout
Je maakt dit gerecht super makkelijk en snel klaar. Als eerste marineer je de kip met de paprikapoeder, peper en zout. Dit laat je even intrekken. Ondertussen snijd je alvast de paprika en ananas in kleine stukjes.

Je bakt de kip mooi bruin in olijfolie. Zodra deze goed gaar is, voeg je daarbij de ananas en paprika. En dat is eigenlijk alles al! Je serveert de wraps met ijsbergsla en hawaii saus, dit kun je gewoon alvast op tafel zetten. Makkelijker wordt het niet meer! En het is echt super lekker :)

Wat is jouw favoriete wraps-gerecht? 

22 opmerkingen:

 1. Yum, ik ben ook echt gék op wraps! Deze variant lijkt me erg lekker, goed idee om er een lekker zomers tintje aan te geven met de ananas! Wat trouwens ook lekker is (en goedkoper en gezonder!) is om zelf je wraps te bakken, súpereasy! Je hebt alleen maar volkorenmeel en water nodig (en misschien nog iets van rijsmiddel, ben het even vergeten, maar je vindt het recept op mijn blog) en dan heb je binnen no-time je home made wraps :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeh dit lijkt mij zo lekker! Ik ben echt dol op wraps! Hij ziet er heerlijk uit!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heerlijk uit. Ik ben ook gek op lekkere wraps <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker makkelijk inderdaad! Heerlijk zo met die ananas erbij, ga hem onthouden :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw dit ziet er heerlijk uit, wat een fijne inspiratie! Hmm deze ga ik zeker een keertje maken, dankjewel voor de fijne tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben heel benieuwd hoe het sausje smaakt. De rest lijkt me heel erg lekker, dus als het sausje nou ook lekker is, dan is dit echt een ideaal wrap receptje, mjam! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit! Dit sla ik even op!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een heerlijk recept! ga ik zeker eens maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er heerlijk uit! Ben sowieso gek op gerechten met ananas.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog een wrap fan hier! Ik zou het wel elke dag kunnen eten. Met uitzondering van de ananas lijkt deze wrap mij heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit lijkt me echt lekker! Ga het recept meteen even laten zijn aan mijn vader (die kookt meestal haha) of ga het zelf eens proberen te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hmmm ik krijg honger! Het is maar goed dat ik zo ga eten... Liefs' Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh dit ziet er goed uit! Alleen zou ik dan de kip vervangen door iets vegetarisch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh dat ziet er super lekker uit, ga ik een keer proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze combinatie lijkt me erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit ziet er heerlijk uit, m'n maag begint er al van te rommelen haha. Dankjewel voor het delen, ik ga het heel snel een keer maken.

  X Carian
  https://simplychicls.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen