Kruidvat Event (+ MUA komt naar Nederland!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Kruidvat Event (+ MUA komt naar Nederland!)


Het Kruidvat event is één van de events waar ik altijd het meeste naar uit kijk. Kruidvat is sowieso één van mijn lievelingswinkels omdat ze onwijs veel leuke low-budget spullen in assortiment hebben (vooral de budget make-up!) en hun events zijn altijd zo leuk en enorm goed verzorgd! Gisteren was het weer zover: tijd voor het halfjaarlijkse Kruidvat event, dit keer genaamd het Beauty Shoot Event. De uitnodiging was al veelbelovend. Er zou namelijk een nieuw make-up merk vanuit Londen gelanceerd worden in Nederland, verkrijgbaar bij Kruidvat. Ik als echte beauty lover was natuurlijk razend benieuwd welk merk dat zou zijn. De avond voor het event kwamen we er al achter via Twitter: MUA komt naar Nederland!



Ik vind het zo tof dat MUA naar Nederland komt! MUA (Make Up Acadamy) is een low-budget merk met kwalitatief erg goede producten. Dat klinkt mij natuurlijk als muziek in de oren, because I love budget! De prijzen van de producten liggen een beetje in de categorie van Essence en Catrice, nét iets er boven. Zo betaal je voor een fantastisch gepigmetneerd palette met 12 kleuren nog geen €6, een nagellakje kost €2,49 en ook spotte ik onwijs mooie blushes die ook slechts €2,49 per stuk kosten.

MUA Undressed palette, SO PRETTYYY!
Over ongeveer drie weken zijn de MUA producten verkrijgbaar bij een geselecteerd aantal Kruidvat filialen in zowel Nederland als België. Ik kan echt niet wachten! In de goodiebag die we na het event meekregen, zaten ook al een heleboel MUA producten waaronder het fantastische palette met 12 matte oogschaduw kleuren, die slechts €7,50 kost. Ik ben echt benieuwd of dit een budgettopper zal zijn, snel meer hierover op mijn blog natuurlijk!


En naast MUA werden er nog een heleboel andere leuke nieuwe producten gelanceerd. Zo verkoopt Kruidvat vanaf nu ook superfoods! Zelf ben ik niet zo van de superfoods, ik vind het inmiddels allemaal een beetje overhyped, maar ik weet dat er een heleboel superfoods fanaten in ons midden zijn. Superfoods zijn natuurlijk best prijzig, maar bij Kruidvat zijn ze een stuk goedkoper. Ze verkopen onder andere Chiazaad en Goji bessen en volgens mij betaal je voor een flinke zak van 250 gram tussen de €4 en €5.


Op de foto met lieve Lara!


Ook komt Kruidvat met haar eigen huidverzorgingslijn waar ik echt ontzettend benieuwd naar ben. Het lijkt wel of steeds meer low-budget merken met eigen huidverzorgingsproducten komen, zo lanceerde HEMA laatst ook al haar eigen collectie. De producten zijn voor het eerst écht wetenschappelijk getest (vandaar ook de toepassende naam Kruidvat Skin Science) en dus kunnen ze echt aantonen dat de producten er voor zorgen dat rimpels met 35% verminderen. In de nieuwe collectie zit een dagcrème, nachtcrème, elixer, eye gel en cleansing oil. Voor de crèmes, elixer en eye gel betaal je €4,99 en de cleansing oil kost €2,99. Ook hele schappelijke prijzen wat mij betreft, ik ga deze producten snel voor jullie testen!




En ook deze nieuwe parfums spotte ik tijdens het event. Mijn favoriet is de White Lily: een heerlijke, zoete geur die me perfect lijkt voor de zomer. De prijzen weet ik niet precies, maar Kruidvat kennende, zullen die ook wel lekker low-budget zijn!


Voor de rest kun je bij Kruidvat ook terecht voor zonnebrand, diverse ontharingscrèmes en ik spotte zelfs een ontharingsspray (ideaal voor de zomer!) en ook kregen we in de goodiebag eelt sokken mee. Na één nacht dragen moet dit het eelt aan je voeten al verminderen.
Ook ben ik ontzettend benieuwd naar de Gel Nagellak Set van Essence. Een stuk goedkoper dan de bekende Gel Nagellak van bijvoorbeeld Sensationail, dus ben benieuwd of het ook goed werkt!

Het event was trouwens in de Pilotstudio, op een industrieterrein in Amsterdam Zuid. Een afgelegen, maar ontzettend toffe locatie. En wat was het mooi aangekleed! Ik heb nog nooit zoveel mooie bloemen bij elkaar gezien: op tafel, buiten in een bakfiets en zelfs op de muur waren bloemen geplakt met vrolijk washitape, zó gaaf gedaan!

Ben jij al bekend met het low-budget merk MUA? Naar welke nieuwe producten van Kruidvat ben jij het meest benieuwd? 


Deze blogs vind je misschien ook leuk:

46 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Ik kende het nog niet maar ben erg benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te zien! Ik ben benieuwd naar de producten van MUA:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook erg benieuwd naar die nieuwe parfums! Dat palette van MUA ziet er al heel erg goed uit!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er echt uit als een onwijs leuk event! Tof dat ze nu die make-up ook hier verkopen. Ben benieuwd naar je goodies!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk dat MUA naar Nederland komt. Ik ben heel benieuwd naar t merk, vooral de palletes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ziet er tof uit zeg! ben benieuwd :)
    xo, cheyenne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie foto's! Was leuk je te ontmoeten! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, ik kijk echt uit naar de palettes! :) Zag er een super leuk event uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het ziet er heel tof uit! Ik ben echt heel benieuwd naar dat nieuwe merk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Waauw wat veel moois komt er straks in de collectie! Ik kan niet wachten ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben onwijs benieuwd naar de palettes van MUA. Super gaaf dat dat merk naar Nederland komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zoo, dat zag er SUPER leuk uit - allemaal moois bij elkaar :D! Ik vind het geweldig dat MUA ook naar België komt, dat was ik nog niet zeker namelijk. Ik ga er binnenkort eens goed los, for sure ;). Die gel nagellak wil ik ook nog steeds proberen, en die parfum van Kruidvat die je lekker vond wil ik ook wel eens ruiken :D!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ziet er goed uit zeg! Ben erg benieuwd naar het make-up van MUA

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Waaaaw, dat lijkt me inderdaad een super event om aan deel te nemen. Ik hou ook echt van Kruidvat! Ik zelf ben verslaafd aan de nagellak van Catrice en de tea-tree lijn (met mijn o zo fijne huid is het dé uitkomst!)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een mooie foto's zeg! Ik ben ook super benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik vind dat MUA een erg fijn merk is! Ik vind alleen het pigment niet altijd even goed. Vooral de Sleek replica pallettes, daarvan is het pigment duidelijk minder dan die van de Sleek paletten. Maar ze hebben veel fijne producten van MUA!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik kijk heel erg uit naar de MUA collectie <3

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat ziet het er vrolijk uit! Ik ben erg benieuwd naar de collectie van MUA.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Kan je ergens terugvinden waar ze juist te koop zullen zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is volgens mij nog niet helemaal bekend! Zodra ik het weet, zal ik het jullie ook laten weten! :)

      Verwijderen
  20. Wat een mooie en leuke foto's heb je gemaakt. Was een erg leuke dag, en leuk om je ontmoet te hebben! X

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Dat ziet er echt super uit, ik ben benieuwd naar de mua schappen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wauw dat klinkt echt allemaal heel goed. Ik ben zo benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Super leuk dat je hier heen bent geweest Nicole (: je hebt hele leuke foto's gemaakt. Ik ben heel erg benieuwd naar MUA.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wauw, wat een mooie foto's! Het ziet er echt zo ontzettend leuk uit en ik ben heel erg benieuwd naar alle nieuwe items!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wohoo wat een te gek event! Het ziet er onwijs mooi uit en super leuk dat je erbij was! Ik kan mij goed voorstellen dat je ervan hebt genoten, super leuk verslag om terug te lezen. Dankjewel voor je mooie artikel Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een leuk event, ik ben erg blij dat MUA naar Nederland komt. Can't wait!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Gaaf! Ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik heb nog niks geprobeerd van MUA, ben er enorm benieuwd naar! De parfums zien er ook leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Supertoffe, leuke, nieuwe dingen joh! Ik ben vooral heel erg benieuwd naar MUA! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Super leuke foto's! De producten zien er super uit (:

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wauw mooi event! Zo leuk lijkt me dat hé, events. Ik zag op twitter al dat MUA naar kruidvat kwam ja, echt super leuk! Ben erg enthousiast over het merk. Ik heb ook een van die parfums. Die roze, ruikt echt lekker en de geur blijft echt lang hangen. Hele leuke foto's heb je gemaakt op het event! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Prachtige foto's heb je gemaakt! Leuk event :D Ik ben ook fan van de palettes van MUA, echt een van mijn beste koopjes al dit jaar, dus super leuk dat ze nu ook naar NL en BE komen! :) Verder ben ik ook heel erg benieuwd naar de nieuwe geuren van Kruidvat. Ik vind de meeste geuren echt erg geslaagd en ze zijn natuurlijk lekker budget :)

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Lijkt me een super gezellig event, wat komen er leuke collecties aan ik ben heel benieuwd...
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Leuke foto's! ik ben erg benieuwd naar de producten van MUA

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ontzettend tof! MUA is zo'n fijn merk, in Cambridge had ik flink ingeslagen. Wel erg jammer dat de filialen waar het verkrijgbaar aardig wat reistijd kost. Dan maar via hun webshop bestellen en het assortiment is ook veel ruimer.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ik heb er hier en daar wel eens van gehoord maar nog nooit producten van gezien of geprobeerd, maar ik ben heel benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Mooie foto's heb je gemaakt! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Leuk om te zien en mooie foto's heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Anoniem29.3.14

    Ik ben zo benieuwd naar het merk mua! Kan niet wachten. En wat maak je mooie fotos! Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Oh blog snel iets over dat oogschaduw palette, ik ben echt benieuwd! MUA zal valt niet naar onze kruidvat komen, zo'n klein dorp...

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wauw, dat palette van MUA, ik ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een super leuk verslag heb je ervan gemaakt! Mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Mooie foto's! Ik ben zoooo benieuwd naar MUA, het wordt alleen niet dichtbij mij verkocht. De huidverzorging ziet er erg luxe uit.

    BeantwoordenVerwijderen