Playboy Pin Up Eau de Toilette

Yihaa, Playboy heeft weer een nieuwe Fragrance&Body Collectie! Als je aan Playboy denkt, denk je waarschijnlijk eerst aan de Playboy bunnies en Hugh Hefner, maar ik denk meteen aan de heerlijke geuren van Playboy. Door de jaren heen heb ik (en ook mijn zusje) al een aantal Playboy geuren gebruikt. Lekker zoet, licht en fruitig: dat is wel kenmerkend voor de meeste Playboy Eau de Toilettes! Ik was dan ook meteen enthousiast toen ik hoorde dat er weer een nieuwe collectie uit kwam, de Playboy Play it Pin Up collectie met een heerlijke Eau de Toilette, Parfum deodorant en douchegel. Ik kreeg de Eau de Toilette opgestuurd om te testen. Het is erg lastig om een parfum te reviewen, maar toch ga ik vandaag weer een kansje wagen. Benieuwd wat ik van deze Eau de Toilette vind? Lees dan snel verder!


Allereerst: de verpakking. Want hoe leuk is die?! Het kleurrijke design is gebaseerd op de originele pin-uptekeningen en heeft een lekkere retro uitstraling. Ik vind het tof! En ook de flacon zelf vind ik er schattig uitzien. De dop is - hoe kan het ook anders - in de vorm van de welbekende konijnenoortjes met een knalgeel strikje erop.


En nu dé uitdaging van de eeuw: de geur beschrijven. Want mensen, dat is moeilijk! Als ik over een parfum schrijf, raad ik je eigenlijk gewoon aan om in de winkel te gaan ruiken als het je lekker lijkt na mijn beschrijving, zo weet je het toch het beste!
Maar goed, ik ga het proberen. De topnoten van de geur zijn peer, grapefruit en klaproos. Ik vind dat je vooral de zoete grapefruit erg goed ruikt. De neutrale en frisse geur van peer maakt het weer wat lichter en de geur van klaproos maakt het geheel weer wat "bloemiger". Toen ik de geur voor het eerst rook, deed het me meteen aan snoepjes denken. De geur is namelijk best wel zoet! Je moet er echt van houden; voor sommigen zal het misschien écht te zoet zijn, maar ik vind het heerlijk! Ik denk dat deze Eau de Toilette vooral iets is voor de wat jongere meiden én natuurlijk voor vrouwen die van een echte, zoete geur houden.


Over het algemeen zijn parfums of eau de toilettes van bekende merken best wel prijzig, maar de Play It Pin Up Eau de Toilette van Playboy heeft een heel aantrekkelijk prijsje!

Voor een flacon van 30ml betaal je €13,99 (deze heb ik in dit artikel behandeld)
Voor een flacon van 50ml betaal je €17,99

Het is echt een aanrader als je van zoete en frisse geuren houdt, perfect voor de lente of de zomer.

Lijkt deze Eau de Toilette jou wat? En wat is jouw favoriete geur van het moment?

20 opmerkingen:

 1. Ik vind 'm wel lekker ja! Geen 'frisse' lenteparfum, eerder een beetje zwoel en speels maar zeker wel vrouwelijk :). Fijn ook dat 'ie zo goedkoop is he!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt opzich wel goed, ben benieuwd hoe de geur in het echt ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind sowieso het flesje heel schattig. Inderdaad lastig om te beschrijven hoe die ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh het klinkt als een heerlijke geur! Ik vind de flacons van Playboy ook altijd zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier ben ik zo benieuwd naar! Ik heb ondertussen al een heleboel Playboy geuren in m'n bezit, al blijft Playboy VIP toch m'n grote favoriet. Daarom kan ik niet wachten om deze ook eens te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb die andere Pin Up versie, maar deze lijkt me ook wel erg lekker! Sowieso die roze verpakking, te cute!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelf heb ik meerdere van Playboy gehad en vind ze eigenlijk allemaal wel lekker :) Alleen minpuntje vind ik dat je meerdere keren moet spuiten op een dag om de geur te behouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik ben benieuwd naar de geur, de flacon vind ik wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De verpakking is zo leuk, maar ik weet zeker dat de geur niets voor mij is!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. de verpakking is echt heel tof! lijkt mij een erg lekkere geur
  liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me lekker! Mijn favoriet nu is Versace :]

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hou van zoete geuren dus volgens mij ga ik deze ook wel lekker vinden. Ik ga hem zeker eens proberen als ik hem ergens tegenkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De verpakking is zó leuk. Ik denk dat ik de geur wel lekker zal vinden. Mooie foto's heb je gemaakt trouwens!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke flacon! Ik heb laatst kennis gemaakt met een luchtje van Playboy en ik was aangenaam verrast! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het flesje zo leuk! Ben heel benieuwd naar de geur.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik houd wel van zoete geurtjes! Deze lijkt me wel wat:)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. de verpakking...Wow dat is wel zo leuk om naar te kijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oeh, deze lijkt me lekker ! Lekker zoet, hou ik helemaal van!

  BeantwoordenVerwijderen