NYC CityProof Twistable Intense Lip Color

De "Chubby sticks" - lipsticks in een potloodvorm, die je heel gemakkelijk aan kunt brengen - zijn inmiddels erg bekend en razend populair. Merken zoals Clinique, Rimmel London en zelfs H&M brachten allemaal al hun eigen variant van de zogenaamde chubby sticks uit en nu heeft ook NYC deze geweldige 'lipstick potloden' in haar assortiment, yay! Ik heb het over de nieuwe NYC CityProof Twistable Intense Lip Colors: maar liefst 12 nieuwe kleuren zijn toegevoegd aan het assortiment, waarvan ik er vandaag vijf test.Wat ik zo leuk vind, is dat alle kleuren echt totaal verschillend zijn! Van heel lichtroze naar knallend fuchsia en zelfs een oranje/koraal kleurtje ontbreekt niet. I like! 
De vijf die ik vandaag voor jullie uit test zijn de volgende kleuren (van links naar rechts):

#011 Brooklyn Brown Stone
#021 Parsons Pink
#031 Gramercy Park Plum
#041 Ballroom Bluch
#051 Canal St Coral

Wauw, wauw, wauw: wát een swatches! Ik ben echt blij verrast: wat een prachtige, intense kleuren met goede pigmentatie. Alleen de #021 Parsons Pink valt een beetje tegen (tweede van links), die is vrij licht van kleur en een stuk transparanter. De rest van de swatches beloven in ieder geval veel goeds.


#011 Brooklyn Brown Stone 

Brooklyn Brown Stone is eigenlijk direct mijn favoriete kleur! In de verpakking lijkt de lipstick vrij bruin, dus ik had nooit durven hopen dat hij zo mooi op mijn lippen zou uitvallen! Als ik hem op mijn lippen draag, is het een oudroze kleurtje waar ik echt gek op ben. Een maaltijd overleeft deze lipstick helaas niet, maar hij is wel ontzettend gepigmenteerd en voelt fijn aan op je lippen.


#021 Parsons Pink

Dit leek een prachtig, lichtroze kleurtje, maar helaas barst hij van de glitters. Het is een vrij transparant kleurtje, maar door alle glitter & glamour valt hij toch erg goed op op je lippen. Persoonlijk vind ik dit niet echt een mooie lipstick, voor mij is de stick te glitterig.


#031 Gramercy Park Plum

Oeh, wauwie! Dit is echt een prachtig kleurtje. Kijk hoe gepigmenteerd hij is! Ik had verwacht dat het een bordeaux kleurtje zou zijn, gezien de verpakking, maar op mijn lippen is het toch echt een fuchsia kleur. Ik kon de kleur ook heel precies op mijn lippen aanbrengen, doordat de stick een hele fijne vorm heeft die eigenlijk precies op je lippen past. Zo kon ik mijn lippen heel strak inkleuren.


#041 Ballroom Blush

Nóg een mooie, knallende roze listpick! Iets lichter en feller dan de Gramercy Park Plum. Ik houd wel van zulke opvallende lippen! Ook deze is weer ontzettend goed gepigmenteerd.


#051 Canal St Coral

En last but not least: deze awesome oranje kleur! Oranje is natuurlijk helemaal hot deze lente. Ik vind het zelf nogal gedurfd, maar toch ook wel weer erg tof. Op mijn lippen valt deze oranje kleur een stuk minder heftig uit dan ik had verwacht. Eigenlijk vind ik hem zo wel heel mooi en niet te opvallend!

#051 Canal St Coral 
#011 Brooklyn Brown Stone

Eindoordeel
Al met al ben ik echt super tevreden over deze CityProof Twistable Intense Lip Colors van NYC. De lipsticks hebben een ontzettend handig formaat, zijn goed gepigmenteerd en er is voldoende keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren. De prijs-kwaliteit verhouding vind ik ook top, zulke goedkope chubby sticks heb ik nog niet eerder gezien. Wat ook echt een pluspunt is aan dit product, is dat je de lipstick "omhoog kunt draaien" (de naam Twistable doet dat natuurlijk al vermoeden). Daardoor gaan ze ontzettend lang mee. Echt een aanrader!

Je vindt de NYC CityProof Twistable Intense Lip Colors bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99 per stuk. 

Wat vind jij van deze lipsticks? Welke kleur is jouw favoriet? 

46 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een prachtige lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Brown Stone en Canal St Coral zijn echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! & Niet duur! Hij ziet er wel uit alsof die heel erg afgeeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, vooral Gramercy Park Plum en Ballroom Blush vind ik prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleurtjes! Vooral Brooklyn Brown Stone vind ik mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze erg mooi!! Vooral coral vind ik mooi. Ik vind deze vorm van lipstick ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn zijn ze hè! Ik ben er MEGA fan van, heb er intussen nog al bijgekocht omdat ze zo prettig zijn <3. En haha, spot ik daar een potje met marshmallows? High five voor het volgen van Fablouises fototips hahaha! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha klopt! Ik vond het zo'n leuke tip en ik zag de potjes toevallig voorbij komen bij de Action. Staat zo gezellig in je kamer én leuk voor fotografie! :D

   Verwijderen
 8. Wauw, donker roze/rode kleuren zijn echt prachtig!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, ik denk dat ik Canal St Coral zeker aan ga schaffen! Wat een mooie kleur is dat!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De pigmentatie ziet er erg goed uit ^^ de koraal-kleurige is mijn favoriet. Misschien moet ik ook eens zo'n soort chubby-stick aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleurtjes! Brooklyn Brown Stone en Gramercy Park Plum zijn mijn favorieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk, ik vind de eerste kleur wel heel mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohhh.....de 031 en 041 vind ik supermooie kleuren, maar ja, smaken verschillen nu eenmaal en niet iedere kleur staat ook iedereen heel erg mooi...ik vind de Coral tint ook wel mooi, maar heb eerlijk gezegd geen idee of hij mij mooi zou staan...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Staat je heel erg mooi, ziet er prachtig uit hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wauw, prachitge kleuren. vooral de donkerrode en de knalroze zijn super.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind ze prachtig! Ballroom Blush komt sowieso in mijn stash terecht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Stuk voor stuk mooie kleuren maar Ballroom Blush is m'n favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Canal St. Coral vind ik echt heel erg mooi, lekker zomers <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie kleuren! Ik ben ook verbaasd over de goede pigmentatie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh, wat een geweldige kleuren! De swatches lijken me ook perfect, zeker voor dat prijsje
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel mooie kleurtjes! Die eerste is ook mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Allemaal heel mooi, toch maar eens een keer een aanschaffen zo te zien ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw, wat een geweldige dingen zijn dat! De volgende keer koop ik er misschien wel zo een. Wat een prachtige intensiteit inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mijn favoriet is nummer 031! En wat een prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Brooklyn Brown Stone is echt prachtig! Fijne review:)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een prachtige kleuren en mooie foto's meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wow echt super mooi! Ik vind ze allemaal echt prachtig behalve die tweede ;). De kleurtjes staan je ook erg mooi! :)
  xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Brooklyn brown stone is echt prachtig, ik denk dat ik die ook ga aanschaffen nu ik hem hier zo zie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ze zien er allemaal heel mooi uit, ik denk dat ik er zeker één of twee ga aanschaffen voor die prijs. Goede review!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik vind de eerste ook echt het mooiste! Hij staat je heel natuurlijk en mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Devis habitation - Entreprise Peinture-Déco
  http://www.entreprisepeinturedeco.fr/devis-habitation/‎
  Notre entreprise s'est construit une longue expérience dans le domaine de la peinture Travaux Renovation et de la ravalement de façades a Evry 91000 en ...

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wauw mooie kleurtjes!
  Lijkt me ook echt enorm handig zo'n stift!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Na je review heb ik south ferry berry gekocht en die heeft een mooie rood/roze kleur. Ze waren vandaag bij onze Kruidvat afgeprijsd naar 3 euro!

  BeantwoordenVerwijderen