Outfit | Skater Skirt & Chelsea Boots

Wat een prachtig lenteweer lijkt het op deze foto's. Helaas was dat niet zo, deze outfitfoto's schoot ik afgelopen zondag met mijn zusje. We waren nog geen twee seconden klaar, of het begon keihard te regenen. Mehh, ik mis dat lekkere weer nu al zo erg! Vorige week kon je al mijn nieuwe "High 5 T-shirt" zien en ik beloofde jullie een outfitpost. Bij deze! En ook de allereerste outfitpost met mijn nieuwe lievelingsschoenen van het moment: mijn Chelsea boots van Fred de la Brétonière!


Ik draag bijna nooit rokjes, maar ik vond het de hoogste tijd om dat eens meer te gaan dragen. Want eigenlijk vind ik rokjes en jurkjes juist hartstikke leuk! Voor het gemak ga ik vaker voor een broek, omdat die zo lekker comfortabel zit. Ik haalde mijn leren skater skirt van ONLY weer eens uit de kast en ik vind hem erg leuk staan bij het High 5 T-shirt!
Daarover droeg ik mijn spijkerjasje van Primark, die ik alweer een jaar of 2 geleden kocht. Hij is inmiddels een beetje te groot geworden, maar gelukkig is oversized helemaal niet erg bij spijkerjasjes.
De ketting die ik draag is van Nummer Zestien en is eigenlijk een "vergeten sieraad". Ik vond hem vorige week ineens weer tussen al mijn andere sieraden en ik vroeg me af waarom ik deze ketting nooit droeg. Ik vind hem namelijk hartstikke leuk! 

En ook mijn tasje van Primark gebruik ik ontzettend vaak. Het is echt zo'n fijn tasje voor het uitgaan of als je gaat winkelen, de belangrijkste spullen zoals mobiel, portemonnee en een klein flesje water, passen er allemaal in. Heel handig!


En hier zijn dan eindelijk mijn Chelsea boots van Fred de la Bretonière in een outfitpost! Na het event waar ik een paar weken geleden was, mochten we schoenen uitzoeken. En sindsdien heb ik ze bijna elke dag aangehad want Men, deze boots lopen echt hemels! Ik heb nog nooit schoenen gehad die binnen één dag al zo lekker liepen zonder ook maar één blaartje te hebben. Ja, dit is echt een hele goeie aanwinst!

Ook werkte ik meteen aan mijn "goede voornemens" op het gebied van make-up. Ik wilde vaker felle kleuren lipstick gaan dragen en dat heb ik dan maar meteen gedaan: ik ging voor een lekker zuurtstok roze kleurtje van Bourjois (Rouge Edition Shine Lipstick 12 Rose néon) die ik kreeg bij mijn afscheid bij SimplyPR. Ik vind hem iéts te heftig voor een normale schooldag, maar voor een feestje vind ik hem perfect! Ik ben trouwens ook naar de kapper geweest, het zal je niet meteen opvallen, maar het was weer hoognodig om de dode punten bij te werken. De lengte van mijn haar zoals het is nu is vind ik heel erg leuk, maar ik ben toch van plan om m'n haar weer wat langer te laten groeien zodat ik er wat meer mee kan!

Wat vind jij van deze outfit? 

47 opmerkingen:

 1. Het rokje staat je erg leuk,dus zeker vaker gaan dragen ;) Ik hoop ook dat het mooie weer snel weer komt, maar ik ga er gewoon van uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. L’idéale est d’appeler une entreprise agrée et sérieuse de volet roulant pour traiter rapidement toutes vos demandes d’urgences fermeture volet roulant
   http://depannageagree.com/reparation-volet-roulant-issy-les-moulineaux/

   Verwijderen
 2. Wat een leuke outfit! Vind het jasje erg mooi. De ketting en het mooie lipkleurtje maakt de outfit helemaal af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jaa leuk rokje! staat goed bij de chelsea boots :)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit! Het rokje staat je erg goed, en wat een leuk tasje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat je er heel erg leuk uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie outfit, je shirt en tas zijn zo leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Ik vind dat tasje echt super mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie outfit, dat tasje is heel schattig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je boots zijn super mooi! Staan ook echt leuk bij je rokje (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waauw wat een heerlijke outfit! Mooi gecombineerd, ik zou het zo aantrekken. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die boots zijn echt heel erg leuk, nu wil ik ze ook... <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke outfit, maar je schoenen zijn gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben ook op zoek naar zo een soort rokje! Hij is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een super leuke outfit! Inderdaad lente-achtig maar lekker optimistisch toch? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele leuke outfit, staat je goed! Nu schijnt het zonnetje weer mooi dus je kan 'm zo terug aan ;). Die chelsea boots zijn echt héél mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke outfit! Ik had zondag bij precies eenzelfde soort outfit aan. Komt van de week op mijn blog;)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtige outfit, staat je heel erg mooi :) leuke laarsjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Superleuke outfit! Dat rokje staat je echt heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat shirt is zó tof, leuk gecombineerd! X

  www.laceandpearlsbyroos.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke outfit Nicole :D hij lijkt me erg comfy!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk gecombineerd dit, dat rokje met dat spijkerjackje! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke outfit Nicole! Ik vind het tasje ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Aaah wat een super, super leuke outfit! Je tas vind ik echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hele mooie ouftit, ik vind vooral je rokje erg leuk!

  Liefs Carlijn
  www.madebycarlijn.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 25. De tas vind ik erg degelijk overkomen, ....maar hij is wel super leuk!...Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Mooie outfit, die lippenstift staat je ook echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Dol op het Primark tasje! Zo zie je maar dat goedkoop niet per se cheap hoeft te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wauw, het rokje staat je super! Erg leuk gecombineerd! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wauw Nicole, deze skaterskirt staat jou echt superleuk! Zo'n spijkerjasje heb ik ook en ik draag hem zó vaak. Leuke outfit en mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hele leuke outfit! Ik vind je leren skater skirt te gek! Ik ben hard op zoek naar een leren rokje maar helaas nog nergens gevonden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! :) Het rokje dat ik aan heb op deze foto, zag ik pas ook nog hangen bij ONLY! Volgens mij kost hij maar iets van 20-25 euro :)

   Verwijderen
 32. Wat een leuke outfit, zo'n rokje staat je heel goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen