New in | Sieraden van Budgetlover.nl - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

New in | Sieraden van Budgetlover.nl


Sieraden zijn dé musthave voor elke vrouw. Ze maken je outfit helemaal af en door bij eenzelfde outfit steeds weer andere sieraden te dragen, zie je er toch elke keer anders uit! Ook ik ben gek op sieraden: ringen, oorbellen of armbanden: ik vind het allemaal even leuk. Toen ik een mailtje kreeg van de webshop Budgetlover.nl met de vraag of ik het leuk vond om wat sieraden uit te zoeken, hoefde ik ook niet lang na te denken. Natuurlijk vond ik dat leuk!


Jeanine verkoopt in haar webshop Budgetlover.nl - zoals de naam al doet vermoeden - allerlei budget producten. Je vindt er vooral sieraden, maar ook verkoopt ze hele schattige notitieboekjes, nagellak en T-shirts. Er is voor ieder wat wils! Ook ik keek mijn ogen uit en zag zoveel leuke sieraden, voor zó weinig geld, daar houd ik wel natuurlijk! Uiteindelijk heb ik twee producten uit de shop uit gekozen.

Als eerste koos ik dit setje armbanden, die bestaat uit vier losse armbanden.

Ze zijn allemaal een beetje "metaal-achtig" waardoor ze lekker tegen elkaar rammelen. Ik zou ze daarom niet zo snel omdoen als ik naar school ga, aangezien dat nogal veel lawaai maakt. Maar wel vind ik ze heel leuk om te dragen naar een feestje of een plek waar het niet zo stil hoeft te zijn ;-)
Zo droeg ik ze afgelopen donderdag naar het Kruidvat Event en combineerde ik ze met mijn nieuwe witte blazer. Er komt hier snel een outfit post online!

Dit setje armbanden vind je hier en kost €6,00.


Daarnaast koos ik nog een armband uit. Normaal kies ik niet zo snel voor zulk soort sieraden met opvallende tekst, maar op de één of andere manier vond ik deze heel erg leuk! Het is echt zo'n eyecatcher voor je outfit en leuk voor in de zomer bij een simpel topje en shorts. Jammergenoeg is hij vrij smal waardoor ik hem lastig om mijn pols krijg. Maar als hij eenmaal op z'n plek zit, blijft hij wél goed zitten en glijdt hij niet snel van je pols af.

De "Hello-armband" vind je hier en kost €4,00.

Wat vind jij van mijn nieuwe armbanden? En was je al bekend met de webshop Budgetlover.nl?


Deze blogs vind je misschien ook leuk:

29 opmerkingen:

 1. Ohja die zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige sieraden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie sieraden, vooral die eerste bangles vind ik leuk. Mooie prijsjes ook vooral :D! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat setje armbanden vind ik mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat eerste setje armbanden is tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem29.3.14

  Hele leuke armbanden! :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die set met armbanden is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie sieraden, vooral het 'hello' armbandje vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige sieraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke sieraden! Prima budget prijsjes ook:)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zien er wel leuk die armbanden, maar ik heb leukere gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige armbanden zeg, zien er heel mooi uit! En passen ook nog eens goed bij elkaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel leuk, die set bangles! Goed betaalbaar ook, altijd een plus :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke sieraden! Dat armbandje met Hello vind ik echt een eyecatcher.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie armbanden! En dat laatste armbandje is ook tof zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het armbandje met die kleine roosjes erop, die vind ik echt leuk. De hello vind ik niet zo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke sieraden! Ik heb zelf een 7,50 kortingsbon gewonnen op een andere blog voor die webshop. Weet alleen nog niet wat ik ga bestellen...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind de "hello" armband echt heel leuk! Net een beetje anders en speciaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind die 'hello' leuk! Lekker origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind het setje armbanden wel heel erg mooi....Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Bienvenue chez Entreprise Peinture Déco, Plus de 20 ans
  Devis Travaux Rénovation Ravalement de façade-immeuble ...
  http://www.entreprisepeinturedeco.fr/devis-rénovations-en-ravalement-de-façades/
  Entreprise Peinture Déco à Évry-Essonne 91-ile de France-Artisan-façades, Notre société est experte dans la rénovation de toiture, le ravalement de façade, ...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Toffe armbanden, bij mij zijn de standaard maat armbanden altijd veel te groot.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dat Hello armbandje ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen