New in | Sieraden van Budgetlover.nl

Sieraden zijn dé musthave voor elke vrouw. Ze maken je outfit helemaal af en door bij eenzelfde outfit steeds weer andere sieraden te dragen, zie je er toch elke keer anders uit! Ook ik ben gek op sieraden: ringen, oorbellen of armbanden: ik vind het allemaal even leuk. Toen ik een mailtje kreeg van de webshop Budgetlover.nl met de vraag of ik het leuk vond om wat sieraden uit te zoeken, hoefde ik ook niet lang na te denken. Natuurlijk vond ik dat leuk!


Jeanine verkoopt in haar webshop Budgetlover.nl - zoals de naam al doet vermoeden - allerlei budget producten. Je vindt er vooral sieraden, maar ook verkoopt ze hele schattige notitieboekjes, nagellak en T-shirts. Er is voor ieder wat wils! Ook ik keek mijn ogen uit en zag zoveel leuke sieraden, voor zó weinig geld, daar houd ik wel natuurlijk! Uiteindelijk heb ik twee producten uit de shop uit gekozen.

Als eerste koos ik dit setje armbanden, die bestaat uit vier losse armbanden.

Ze zijn allemaal een beetje "metaal-achtig" waardoor ze lekker tegen elkaar rammelen. Ik zou ze daarom niet zo snel omdoen als ik naar school ga, aangezien dat nogal veel lawaai maakt. Maar wel vind ik ze heel leuk om te dragen naar een feestje of een plek waar het niet zo stil hoeft te zijn ;-)
Zo droeg ik ze afgelopen donderdag naar het Kruidvat Event en combineerde ik ze met mijn nieuwe witte blazer. Er komt hier snel een outfit post online!

Dit setje armbanden vind je hier en kost €6,00.


Daarnaast koos ik nog een armband uit. Normaal kies ik niet zo snel voor zulk soort sieraden met opvallende tekst, maar op de één of andere manier vond ik deze heel erg leuk! Het is echt zo'n eyecatcher voor je outfit en leuk voor in de zomer bij een simpel topje en shorts. Jammergenoeg is hij vrij smal waardoor ik hem lastig om mijn pols krijg. Maar als hij eenmaal op z'n plek zit, blijft hij wél goed zitten en glijdt hij niet snel van je pols af.

De "Hello-armband" vind je hier en kost €4,00.

Wat vind jij van mijn nieuwe armbanden? En was je al bekend met de webshop Budgetlover.nl?


29 opmerkingen:

 1. Mooie sieraden, vooral die eerste bangles vind ik leuk. Mooie prijsjes ook vooral :D! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat eerste setje armbanden is tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke armbanden! :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die set met armbanden is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie sieraden, vooral het 'hello' armbandje vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke sieraden! Prima budget prijsjes ook:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zien er wel leuk die armbanden, maar ik heb leukere gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige armbanden zeg, zien er heel mooi uit! En passen ook nog eens goed bij elkaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk, die set bangles! Goed betaalbaar ook, altijd een plus :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke sieraden! Dat armbandje met Hello vind ik echt een eyecatcher.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie armbanden! En dat laatste armbandje is ook tof zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het armbandje met die kleine roosjes erop, die vind ik echt leuk. De hello vind ik niet zo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke sieraden! Ik heb zelf een 7,50 kortingsbon gewonnen op een andere blog voor die webshop. Weet alleen nog niet wat ik ga bestellen...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind de "hello" armband echt heel leuk! Net een beetje anders en speciaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind die 'hello' leuk! Lekker origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind het setje armbanden wel heel erg mooi....Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Bienvenue chez Entreprise Peinture Déco, Plus de 20 ans
  Devis Travaux Rénovation Ravalement de façade-immeuble ...
  http://www.entreprisepeinturedeco.fr/devis-rénovations-en-ravalement-de-façades/
  Entreprise Peinture Déco à Évry-Essonne 91-ile de France-Artisan-façades, Notre société est experte dans la rénovation de toiture, le ravalement de façade, ...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Toffe armbanden, bij mij zijn de standaard maat armbanden altijd veel te groot.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat Hello armbandje ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen