Budgetbeauty | MUA Shimmer Highlighter & Blusher

Woehoe, het eerste artikel met de producten van Make Up Acadamy! Toen ik afgelopen donderdag tijdens het Kruidvat Event te horen kreeg dat MUA naar Nederland zou komen, was ik meteen razend enthousiast. In de goodiebag zaten een aantal producten van MUA waarmee ik meteen aan de slag ben gegaan. Ook al ligt MUA pas over drie weken in de geselecteerde Kruidvat filialen, ik kón niet meer wachten met het showen van de producten aan jullie! De komende weken zal je dus veel MUA op mijn blog voorbij zien komen. Vandaag beginnen we met de MUA Blusher en de MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter!


MUA Blusher Shade 4
Laten we beginnen met de blusher. Een prachtig oudroze kleurtje die een beetje neigt naar koraalroze (shade 4); ik ben er dol op! Extreem roze blushes kan ik niet zo goed hebben, aangezien ik best een lichte huid heb. Maar deze ziet er perfect uit voor een lichte huid.

De verpakking vind ik erg leuk! Hij is klein en lekker compact. Niet extreem luxe, maar ja: het ís en blijft een low-budget make-upmerk. Hier zie je de kleur echt goed zoals hij in het echt is. I love it! 

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter
En dan is het tijd voor de highlighter. Ik hoorde van een aantal andere beautybloggers dat deze highlighter echt geweldig is! Ik was dan ook heel erg benieuwd naar de kwaliteit van deze highlighter, aangezien ik sinds een paar weken helemaal verslaafd ben aan highlighter. Het geeft je gezicht zo'n mooie glow!

De highlighter komt in een lekker grote verpakking: dit product gaat echt heel lang mee! Het reliëf in de highlighter zelf vind ik ook erg tof, ik vind het product echt mooi vormgegeven! Helaas gaat de verpakking niet zo makkelijk open. Misschien ligt het aan mij, maar elke keer is het weer even prutsen voordat de deksel omhoog gaat.

Swatches
Voilá: hier zijn de swatches. Do I need to say more? Want wauw: wát een pigment! Vooral de highlighter is echt stunning, ik heb nog nooit zó'n gepigmenteerde highlighter gezien. De highlighter is een beetje roségoud/roze van kleur en heeft een prachtige shimmer. Een hele mooie, warme highlighter.
En ook de blush bevalt me onwijs goed. Ik hoefde maar een keer of twee met mijn vinger over de blusher te gaan om dit resultaat de krijgen. Wát een kleur!


En ook op mijn gezicht vind ik beide producten erg mooi uitvallen. De blush is zó gepigmenteerd, dat je er echt op moet letten dat je hem héél licht aan brengt. Ik ben heel licht met mijn blusherbrush over de blush heen gegaan, hem toen nog afgetikt en op mijn wangen aangebracht. Zo kreeg ik toch een mooi, natuurlijk resultaat. De highlighter heeft echt mijn hart gestolen. Wauw, wat een topproduct!

Eindoordeel
Beide producten van MUA kan ik zeker aanraden. De blush heeft een mooie kleur (er zijn trouwens een heleboel kleuren verkrijgbaar!), is onwijs goed gepigmenteerd en heeft een leuke verpakking. De highlighter is in één woord fantastisch. Ik heb nog nooit zo'n gepigmenteerde highlighter gezien. Dat het zo'n grote verpakking is, is ook een pluspunt. Je krijgt echt waar voor je geld!

De MUA Blusher in shade 4 kost €2,49
De MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter kost €6,99

Vanaf half april vind je de MUA producten in een aantal geselecteerde Kruidvat filialen. Blogger Aranka zette alle filialen op een rijtje, klik hier.

Ben jij ook zo benieuwd naar de producten van MUA? 

24 opmerkingen:

 1. Wauw, echt mooi! Ben erg benieuwd naar de producten. Ik denk wel dat de blusher voor mij íets te fel is. Maar jou staat t perfect ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, erg mooi resultaat en goede pigment <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een pigmentatie! Ik kan haast niet meer wachten tot de producten in de rekken liggen :D
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig, beide producten staan je zo mooi! Ik ben heel benieuwd naar de collectie van MUA, de schappen vanuit de foto's die ik steeds voorbij zie komen op blogs zien er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinken echt héél goed! Vooral de highlighter vind ik supermooi qua kleur, maar ook de blush lijkt me fijn. Goed dat 'ie zo gepigmenteerd is, dan kan ik 'm gerust met mijn geliefde stipple brush aanbrengen haha :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige producten! Ze staan je ook erg mooi! Ik kan niet wachten tot ze verkrijgbaar zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie producten. Ze zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De highlighter heb ik, die is echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er erg leuk uit! Kan niet wachten tot ze in de kruidvat liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb de highlighter proberen te bemachtigen in Engeland, maar helaas is dat niet gelukt, dus hopelijk lukt dat in Nederland wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige producten :)! Klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie producten! Ik kan niet wachten tot ik voor de schappen sta om alle mooie producten te kunnen scoren.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind ze allebei ook erg mooi, heb ze ook al in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er heel mooi uit, blijft ook erg mooi natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Echt super benieuwd naar dit merk, een nieuwe budget topper maakt me altijd blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw wat een mooie producten! Ik ben echt super blij dat MUA naar Nederland komt! Zelfs waar ik woon komt er één! :D ik ben echt heel erg benieuwd naar al hun producten! :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Twee prachtige producten. Vooral de highlighter is prachtig inderdaad. Die werd op het event ook bij mij opgedaan. Want it! Prachtig gepigmenteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw wat een prachtige highlighter! Ik ben altijd op zoek naar de perfecte highlighter die fijn is om aan te brengen en deze ziet er echt geweldig uit! Kan niet wachten tot hij in de winkels ligt!

  BeantwoordenVerwijderen