Kruidvat White Lily N°7 Eau de Toilette

Wisten jullie dat Kruidvat ook geuren verkoopt? Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar nog niet van op de hoogte was, maar mensen: wát een lekkere geuren verkopen ze! En dat voor belachelijk weinig geld. Er schijnt al een geurencollectie te zijn en deze wordt nu uitgebreid met vier nieuwe geuren. Bij het Kruidvat Event maakte ik al kennis met de nieuwe geuren, waarvan ik White Lily meteen de allerlekkerste vond. En laat die nou nét in mijn goodiebag zitten, wat een geluk heb ik toch weer!De eau de toilettes van Kruidvat worden zowel in full-size als mini's van 15ml verkocht. Die laatste heb ik in mijn bezit en deze zijn speciaal ontworpen om in je tas te stoppen. Zo handig! Want ik sleep altijd full-size parfumflesjes mee en dat is helemaal niet fijn. Dus ik vind dit een goede uitvinding van Kruidvat!


De parfum zit in een langwerpig buisje waar dus 15ml in zit, nog best veel! De verpakking vind ik er mooi en luxe uitzien en de flacon heeft een handige verstuiver waar ook nog een dop op zit. De flacon gaat in ieder geval niet snel los uit zichzelf.


En nu is het weer tijd voor de uitdaging van de eeuw: de geur beschrijven. Het zal je vast niet verbazen als ik je vertel dat dit weer een zoete geur is. Want ik draag eigenlijk alleen maar zoete en lichte geuren, die zwaardere, bloemige geuren zijn niet aan mij besteed. Mocht je hier wel van houden, dan kan ik de Black Vanilla N°7 aanraden: een wat zwaardere geur die erg draagbaar is voor de avond.


White Lily bevat - zoals ze dat zo mooi kunnen beschrijven - "een geraffineerde mix van oranjebloesem, lelie en amber en laat een frisse, elegante geur met lichte tonen achter."
Helaas blijf je de geur niet de hele dag ruiken, maar dat kan ook bijna niet bij zo'n low-budget eau de toilette. Bovendien kun je hem gedurende dag zo weer een keer opnieuw opspuiten, aangezien hij zo makkelijk in je tas past.

The Master Perfumer White Lily N°26 (50 ml) - € 7,99
Tasverstuiver (15 ml) - €3,99

Vanaf half april zijn deze geuren verkrijgbaar bij Kruidvat!

Kende jij de geuren van Kruidvat al? En lijkt deze nieuwe geur jou lekker? :)


23 opmerkingen:

 1. Aha, hier was ik al benieuwd naar na je post! Fijn dat er al een review is :). De geur klinkt heel lekker, al ben ik een beetje bang voor de amber ... heb ik niet zo'n fijne ervaring mee. De prijs is wel toppie, dus ik ga in ieder geval een keertje snuffelen :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed! Zo een kleintje is handig voor in de tas :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had van de week al gekeken of ze 'm hadden, maar helaas. Deze lijkt me zó lekker en ga ik denk ik zeker aanschaffen; alle andere geuren zijn me iets te fruitig die ze hebben liggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt echt super goed! Ik ben benieuwd naar de geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat hij niet zo lang blijft zitten want deze geur klinkt erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt echt goed, ik wist niet eens dat ze geurtjes hadden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit lijkt me zo'n handige reis geur, lekker makkelijk mee te nemen en niet te sterk. Jammer dat hij niet heel lang blijft hangen, maar een beetje bijwerken is ook niet erg, toch? (: Daarnaast is de prijs heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een lekker geurtje! Ik ga zeker een keer snuffelen:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die tasparfums van Kruidvat vind ik echt chill, ik heb al een oudere variant die er al is zeg maar.
  Deze klinkt ook wel lekker, maar niet iets wat ik normaal altijd op heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wel een handig en fijn formaat voor in je tas! hij klinkt wel lekker =)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een handig formaat voor mee opstap of een dagje uit. Hij klinkt enorm lekker!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er goed uit! Ik heb ook zo'n parfum van de kruidvat en die ruik je best lang.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij lijkt mij echt ontzettend fijn! Ik heb een aantal geuren in bezit, sommige had ik binnen no-time opgemaakt hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het ziet er niet uit dat hij van de kruidvat is! Lijkt me heel erg fijn! Ik vind de geuren van Zara ook altijd echt heeerlijk! Vooral de applejuice, ik denk dat jij die ook wel fijn vind, een lichte, frisse geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. klinkt goed zeg! liefs x
  ik ben echt gek op de kruidvat

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Kruidvat geuren zijn inderdaad heel lekker én zo niet duur, heerlijk voor in de zomer. Deze geur lijkt me erg fijn. Ik ben heel benieuwd hoe die ruikt. Ik sla hem dan ook absoluut op in mijn geheugen, want een nieuwe parfum is natuurlijk altijd welkom, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Linda de bode1 mei 2014 om 12:18

  Nee, die kende ik nog niet, maar ben er zeker nieuwsgierig naar

  BeantwoordenVerwijderen