Mijn favoriete low-budget doucheproducten - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn favoriete low-budget doucheproducten


Douchen, wie houdt er nu niet van? Na een lange dag school of een heftig uurtje sporten, doe ik niets liever dan onder de douche springen. Het liefst sta ik er dan een half uur lang onder, maar omdat ik zo nu en dan ook nog een beetje aan het milieu probeer te denken, doe ik dat toch maar niet. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete producten zien voor onder de douche en ook de producten die ik gebruik na het douchen. En natuurlijk - hoe kan het ook anders - alle producten zijn low-budget!


Laten we beginnen met de douchegels. Nu denk je misschien: huh, The Body Shop en low-budget, volgens mij klopt dat niet! Dat is ook zo, want voor de producten van The Body Shop leg je al snel een tientje neer, niet bepaald goedkoop dus. Tenzij je het zoals mij doet: ik scoor de producten van The Body Shop namelijk altijd in de allerlaatste sale waardoor ze ineens extreem goedkoop zijn!
Dit zijn mijn twee favoriete douchegels: de Passion Fruit Shower Gel en de Ginger Sparkle Shower Gel. Ze gaan ook nog eens eeuwen mee, ik ben echt gek op The Body Shop Shower gels!
Zeker een aanrader dus als er weer eens sale is bij The Body Shop, dan zijn de douchegels namelijk nog geen €3 in plaats van €7!

The Body Shop Passion Fruit Shower Gel - €2,10 in de sale.
The Body Shop Ginger Sparkle Shower Gel - €2,10 in de sale.

En nog meer fijne low-budget douchegels! De ouderwetse zeep heb ik al jaren geleden afgezworen, ik gebruik eigenlijk alleen nog maar douchegels! De meest linkse is er één van Palmolive. Zoals je ziet heb ik deze ook alweer voor de helft opgemaakt. Dit is een vrij kruidige geur, waar ik normaal niet zo van houd. Maar op de één of andere manier bevalt deze wel!
De andere twee douchegels zijn echt mijn ding: heerlijke zoete geuren. Vooral de shower gel van Kruidvat is extreem zoet. Je moet ervan houden, maar ik ben er dol op! De geur, Pink Grapefuit & Lemon is perfect voor de zomer, maar om alvast de zomer in mijn bol te krijgen, gebruik ik hem lekker in de winter.
De laatste is er één van Fa, een merk dat we vast allemaal wel kennen. Dit is een hele lichte en bloemachtige geur. Je huid voelt echt heerlijk zacht nadat je deze douchegel gebruikt hebt!

Palmolive Ayurituel Energy Shower Gel - €2,89
Kruidvat Pink Grapefruit & Lemon Shower Gel - €1,99
Fa Silk & Magnolia Shower Cream - €3,05

Dit is een hele fijne douche foam van Dermolin. Geen olie, geen gel maar een heerlijk schuimend product! Je hoeft maar een klein beetje foam uit de bus te pakken en dat wordt vanzelf één grote schuimboel: heerlijk. Ook nog een pluspuntje: deze douchefoam is parfumvrij en perfect voor de gevoelige huid. Ik schreef er al eens eerder een review over, ik ben erg enthousiast over dit product! Misschien niet extreem low-budget, maar aangezien parfumvrije producten die ook nog eens speciaal bedoeld zijn voor de gevoelige huid vaak extreem duur zijn, vind ik dit een prima prijs voor een douchefoam.

Dermolin douchefoam - €8,95

Tijd voor shampoo! Goh, van welk merk shampoo zou ik toch fan zijn? 10 euro voor degene die het raadt. (Grapje). Ik gebruik al jaren Andrélon en ik denk dat ik elke variant wel heb uitgeprobeerd. Ik heb ook een heleboel andere merken shampoo uitgeprobeerd, maar op de één of andere manier kom ik toch altijd terug op de shampoos van Andrélon. De Oil&Care is één van de nieuwste varianten en die gebruik ik erg graag omdat ik dol ben op produten met arganolie. Deze is speciaal bedoeld voor als je pluizig en droog haar hebt.
De middelste shampoo gebruik ik in de weken nadat ik mijn haar heb geverfd, deze is namelijk geschikt voor mensen met gekleurd haar. In de shampoo zit perzikextract, geen idee wat dat nu daadwerkelijk voor je haar doet, maar de geur is zó lekker!
De laatste is de SteilVol, bedoeld voor als je steil en fijn haar hebt. Nu is dat wel het laatste wat ik heb, ik heb namelijk een dikke bos haar, maar mijn haar valt wel vaak steil naar beneden. Door deze shampoo heb ik het idee dat mijn haar wat luchtiger en volumineuzer wordt en welke vrouw wil dat nu niet?

Andrélon Oil & Care shampoo - €3,29
Andrélon Levendige Kleur shampoo - €2,99
Andrélon SteilVol shampoo - €2,79

Dit is de enige shampoo die ik naast mijn Andrélon shampoos ook nog wel eens gebruik. Het is de Nivea Diamond Gloss shampoo. Nadat ik deze shampoo heb gebruikt, krijgt mijn haar altijd een mooie glans en voelt het verzorgd en glad aan. I like!

Nivea Diamond Gloss shampoo - €3,09

Mijn favoriete conditioner! Niet geheel onverwacht: deze is ook van Andrélon. Ook hiervan heb ik al meerdere varianten geprobeerd, maar de Levendige Kleur conditioner vind ik toch het allerfijnst. Deze werkt verbazingwekkend genoeg ontzettend goed samen met de Oil & Care shampoo, nog beter dan met de Levendige Kleur shampoo. Deze combinatie is dus zeker aan te raden! Het maakt je haar glanzend en glad en ook deze conditioner heeft weer dat heerlijk ruikende perzikextract.

Andrélon Levendige Kleur conditioner - €3,49

Dit zijn mijn favoriete olie producten van het moment. Ik merk echt dat producten met arganolie of amandelolie wonderen doen voor mijn haar, ik gebruik dit dan ook elke keer als ik mijn haar heb gewassen! Het eerste product, de verfijnde haarolie van Guhl, kun je zien als een soort serum. Dit doe ik altijd in mijn haar als het handdoekdroog is en tussen de wasbeurten door, gebruik ik het ook om mijn haar weer extra glans te geven en minder droog te maken.
De Hairrepair Hot Almond Oil van Kruidvat behoort ook tot mijn favoriete producten. Deze olie verwarm je één minuutje en vervolgens breng je hem aan op nat haar. Dit laat je een minuut intrekken, je spoelt het grondig uit en wast je haar daarna met shampoo. Als ik deze olie heb gebruikt, hoef ik na mijn shampoo niet eens meer conditioner te gebruiken, omdat mijn haar al gevoed en zacht is. Ideaal!

Guhl verfijnde haarolie - €9,99 voor 100ml
Kruidvat Hairrepair Hot Almond Oil - €3,19

Tot slot nog twee producten van Kruidvat die ik na het douchen graag op mijn huid gebruik. Ook deze zijn weer van de Pink Grapefruit & Lemon lijn, heerlijk! De bodybutter gebruik ik in de wintermaanden, als mijn huid echt extreem droog is. Bodylotions gebruik ik het liefst in de zomer, maar deze gebruik ik nu ook na het scheren van mijn benen. Zo blijven ze gevoed, voelen ze glad aan en is mijn huid niet meer droog.

Kruidvat Pink Grapefruit & Lemon Bodybutter - €2,55
Kruidvat Pink Grapefruit & Lemon Body Lotion - €2,35

Welke producten lijken jou het fijnst? En wat zijn jouw favoriete producten voor onder de douche of erna? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

31 opmerkingen:

  1. Zien er echt fijne producten uit! Die schattige Kruidvat lijn wil ik nu ook wel een keertje uitproberen ... Hier heeft TBS trouwens nooit zo'n gekke sale geloof ik, of ik mis 'm elke keer haha. Trouwens ik denk dat je ipv 'niet meer zacht' helemaal op het einde bij de bodylotion het omgekeerde bedoelt? Hoop ik he, haha! Fijne post en mooie foto's :).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, dank je wel voor je oplettendheid! Ik bedoel natuurlijk dat mijn huid niet meer droog is maar júíst zacht :) Wat gek trouwens dat The Body Shop bij jullie nooit sale heeft, na kerst is hier altijd mega sale!

      Verwijderen
  2. Oh, die van de kruidvat lijken me zo schattig en goed!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijke producten en wauw wat een waanzinnige foto's heb je ervan gemaakt! Super super mooi artikel en ik heb het met plezier gelezen Xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahaha hier nog een Andrélon-fan hoor! Ik gebruik al jaren de 2 in 1 shampoo omdat die gewoon prima werkte voor mijn haar. Uit nieuwsgierigheid ben ik de afgelopen jaren wel eens overgestapt naar andere producten maar de Andrélon-fles blijft steevast in de douchecabine staan :P

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben ook heel erg blij met mijn Andrelon producten. Het werkt gewoon heel erg goed voor mijn haar. X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Love andrelon shampoos! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jaaa Palmolive is super fijn maar mijn favoriet is die groene. Iets met Turkish Bath ofzo? Geen idee ;) maar hij ruikt heerlijk. Palmolive is nu trouwens in de aanbieding bij Etos :) 1,00 p.s.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Anoniem18.2.14

    Ik ben dol op die producten van Kruidvat :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijne producten! Die van de kruidvat zijn superfijn! Ik vind Andrelon erg fijn voor mijn haar.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk om te zien! Ik vind Andrelon ook wel fijn, maar nu gebruik ik Guhl shampoo voor gekleurd haar, Zwitsel shampoo (lang verhaal maar het ruikt wel heerlijk) en douchespul maakt niet zoveel uit. Wat er op dat moment staat haha :"D (of wat ik zelf uit de kast haal)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, alle producten van Zwitsal zijn inderdaad heerlijk, ze ruiken zo lekker! Alleen voor baby's? NO WAY! :D

      Verwijderen
  11. Passion fruit van The Body Shop is zo lekker

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lekkere budget producten! Ik gebruik graag producten van TBS maar tegelijkertijd is Andrélon ook echt één van mijn grote favorieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik gebruik bijna allemaal producten van De Tuinen in de douche, omdat hier vaak wat minder 'troep' in zit dan in drogisterijmerken. Maar omdat De Tuinen ook niet super goedkoop is haal ik het (bijna) altijd in de sale. Ze hebben vaak hele fijne 1+1 gratis aanbiedingen, en dan sla ik meteen flink in.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. TBS sale is inderdaad erg fijn! Andrélon heb ik nog nooit gebruikt, Nivea Diamond Gloss shampoo wel een tijd en is top.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Die palmolive showergel is echt heerlijk! wij hebben hem ook in de douche staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oee die bodybutter lijkt me heel erg fijn van de kruidvat!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw ik wist niet dat de shower gels van the body shop zo goedkoop waren in de sale! De producten van andrelon en de kruidvat gebruik ik zelf ook heel graag. De nieuwe andrelon met argan olie is mijn favoriet.
    Liefs, Demi

    BeantwoordenVerwijderen
  18. De producten van FA en Andrélon zijn lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuk zeg, er zitten ook favorietjes van mij tussen! :D En ben echt verliefd op Kruidvat!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik vind de shower cream van Fa heerlijk ruiken! Zelf gebruik ik ook shampoo's van Andrélon. Mijn haar word juist vet van die shampoo van Nivea.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Allemaal erg leuke producten! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Leuke producten, die shampoo gebruik ik ook altijd. En die producten van Kruidvat zien er ook erg leuk uit, ga ik ook eens voor kijken! :)

    Liefs!
    http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Producten van the body shop zijn heerlijk onder de douche! I love it, en hoe je je foto's bewerkt (de eerste foto van je artikel altijd), ik weet hoeveel tijd daar in gaat zitten (uitsnijden enz) en ik vind dat echt heel leuk dat je dat doet :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een lieve reactie Bo, dankjewel! :) Het kost inderdaad aardig wat tijd, haha, maar gelukkig vind ik het heel leuk om te doen!

      Verwijderen
  24. Het enige wat ik ook in mijn stash heb is de douchegel van de Body Shop, hihi. Er ligt nog heel veel klaar voor mij om uit te proberen dus! Echt heel erg leuk om je producten zo op een rijtje te zetten & ook echt een leuke foto. Leuk bewerkt! Liefs, Stella.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hele fijne producten! Ik gebruik ook altijd Andrelon en het bevalt me prima! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Oja, van de body shop ben ik echt fan! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Anoniem18.2.14

    De passion fruit shower gel is zoooo lekker! Ik heb er ook 2 gehaald in de sale xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Mijn favoriet is op dit moment Fa Silk & Magnolia en de Treacle Moon douchegels, super lekker.

    BeantwoordenVerwijderen