Budgettip | HEMA Notitieboekjes voor €1,50!

Ik zal het maar meteen bekennen: ik ben verslaafd aan notitieboekjes. Ook al puilt mijn kast uit van de notitieboekjes waar één of zelfs geen pagina in geschreven is, ik kan er maar niet genoeg hebben. Bovendien heeft elk notitieboekje weer zijn voordelen: een klein, handig formaat, een opbergvakje of van die ringetjes. Ik vind het gewoon heerlijk om alles op te schrijven en lijstjes te maken! En tja, doen ik deze leuke notitieboekjes in de folder van de HEMA zag voor slechts €1,50, kon ik het weer eens niet weerstaan en móést ik ze wel kopen!


De notitieboekjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten: A5 en A6. De boekjes van A6 formaat zijn per 2 verpakt en dus betaal je per boekje maar €0,75. Geen geld natuurlijk! Ik zocht nog een handig notitieboek die ik wilde gebruiken voor de planning van mijn blog en voor inspiratie en ideeën. Daar leek me het A5 formaat ideaal voor. En het allerbeste: deze was ook verkrijgbaar in mijn lievelingskleur mintgroen, yay!

Het handige van deze boekjes vind ik dat je ze opengeklapt op tafel kunt laten liggen. Hoe ongeloofwaardig het ook klinkt, maar zo'n boekje had ik nog niet. Het boekje voelt stevig aan en heeft handige lijntjes. 

Ook de kleine boekjes vind ik ontzettend leuk en handig! Ik besloot voor roze te gaan, want ja - welke vrouw houdt er nu  niet van deze typische meisjeskleur? Ik denk dat ik deze boekjes in mijn tas ga gooien, zodat ik altijd een notitieboekje bij de hand heb als ik ineens een idee krijg voor mijn blog. De ervaring leert namelijk dat je dat meteen op moet schrijven, anders ben je het zo weer vergeten. Sinds ik dit doe, barst ik van de inspiratie en hoef ik me nooit meer af te vragen waar ik de volgende dag toch weer eens over zal gaan bloggen. Ideaal!

De notitieboekjes zijn nu in de aanbieding bij de HEMA (t/m zondag 2 maart). De A5 notitieboekjes zijn verkrijgbaar in de kleuren mintgroen, roze, zwart en bruin en kosten €1,50 per stuk. De A6 notitieboekjes zijn verkrijgbaar in diezelfde kleuren en kosten €1,50 per 2 stuks.

Ben jij ook zo verslaafd aan notitieboekjes?

43 opmerkingen:

 1. Wat een leukerds en lekker goedkoop! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooeee deze zijn gevaarlijk goedkoop voor verslaafden haha. Ja daar hoor ik ook bij :) Super leuk artikel en mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb die blauwe, echt super handig!! :-) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een coole en handige notitie blokjes! Ik houd echt van dingen opschrijven. Ga denk ik zo al naar de winkel ;). Super leuk artikel! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh ik hou van dit soort boekjes. Al helemaal wanneer ze van die vrolijke kleurtjes hebben! En zo goedkoop zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou ook van notitieboekjes maar gebruik ze nu zelden dus ik kan echt wel vaak zeggen dat het genoeg is geweest en mijzelf tegenhouden meer van die boekjes te kopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schattige boekjes. Dit vind ik leuk, Hema design voor Action prijzen :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk! Ik hou van notitieboekjes en ik hou ook heel erg van de hema! Ben er gister nog geweest om een lading schoolspullen te halen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een hele leuke tip! Ik ben ook gek op notitieboekjes, en heb laatst bij het Dolfinarium zulke onwijs schattige gekocht! Maar die grote is inderdaad wel heel handig als bureauplanner! Ik denk dat ik hem ook ga halen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk! Ik ben ook echt zwaar verslaafd aan notitieboekjes, al kan ik mezelf wat beter bedwingen nu ik een Filofax heb! Love it :).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke notitie boekjes! Love it ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke vrolijke kleurtjes! En bedankt voor het dele van de aanbieding, ik had het wel in een foldertje voorbij zien komen, maar was het alweer helemaal vergeten... Vandaag of morgen maar even en A5 formaat in een vrolijk kleurtje halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hema heeft altijd leuke spulletjes. Erg mooie boekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Weer super leuke boekjes. Ik hou echt van de HEMA!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De hema heeft echt leuke notitieboekjes, ik gebruik nu nog de deskplanner en twee notitieboekjes van de action

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mijn notitieboekjes-verslaafde-hartje gaat hier errrrug snel van kloppen! Leuke kleurtjes ook! En je kan ze ook nog helemaal zelf 'pimpen' omdat ze effen zijn! Leuk! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ze zijn inderdaad erg leuk, heb er ook een paar liggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel erg handig, en die kleurtjes zijn ook zo leuk zomers!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zeer herkenbaar:P ik heb er zelf ook echt iets van 20.
  Leuke post:D

  xxx

  beauticery.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jaa, Hema heeft altijd fijne en handige notitieboekjes voor niet zo veel geld. Ik heb er zelf ook eentje van de Hema, maar die is bijna vol. goeie tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die zijn mooi! Die andere notitieboekjes van de HEMA zijn tegenwoordig ook heel fijn. Ik heb nu even geen notitieboekjes nodig en ik vind ringbanden eigenlijk niet zo handig maar zodra ik er weer een nodig heb, ren ik naar de winkel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Handig!! Alleen heb ik er nog zo'n stuk of 10 liggen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke notitieboekjes! Ik ben er zelf ook helemaal verslaafd aan en deze ontbreken nog in mijn collectie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een leuke boekjes! Ik hou van notitieboekjes, deze ga ik maar snel aanschaffen! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een leuke boekjes, en vooral hele leuke en vrolijke kleuren! Ik denk dat ik ze ook maar snel ga kopen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh, wat een leuke notitieboekjes het begint écht verslavend te worden!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 27. De boekjes van de Hema zijn zo fijn! Ik heb er vandaag toevallig nog een aantal gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik wist niet dat ze zo budget waren, ik ga snel een kijkje nemen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuke notitieboekjes, ik hou er van, maar ik gebruik het te weinig om er een paar te hebben haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik hou ook zo van notitieboekjes en erger me er aan dat ik bijna nooit een volle heb!!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een leukerdjes. En het is inderdaad handig dat ze open blijven liggen.. dat mis ik vaak bij zulke boekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Super leuke tip. Inmiddels heb ik een jaar voorraad aan notitie boekjes!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Oh super lief! Ik ben ook echt al sinds ik klein was heel erg verslaafd haha! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wow, lekker budget! En ze zijn ook nog eens super cute en handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ontzettend leuk zeg! Ik moet mezelf tegenhouden om nu niet meteen naar de HEMA te rennen. Die rietjes die er bij liggen zijn trouwens ook geweldig, waar zijn die van?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen