Budgetbeauty | Rimmel Colour Rush Lip Balm

De chubby sticks: een paar jaar geleden had niemand er nog van gehoord, maar nu zijn ze niet meer weg te denken uit het assortiment van vele make-upmerken. De bekendste chubby sticks zijn van Clinique, maar nu komen er steeds meer low-budget merken met hun eigen chubby sticks. Ook Rimmel London komt met hele fijne chubby sticks look-a-likes, namelijkde Colour Rush Lip Balm. Deze lip balms komen in de vorm van een handig groot potloodformaat en hebben mooie, intense kleuren die - zoals Rimmel belooft - lang blijven zitten. Ik ben benieuwd!



In totaal zijn er zes nieuwe kleuren verkrijgbaar, voornamelijk wat donkere en warme kleuren. De kleur die ik vandaag test, is de kleur #600 On Fire. Een bijzonder kleurtje, want soms lijkt hij knalrood maar in ander licht weer roze. Ik zou hem omschrijven als een hele warme, donkerroze kleur die bijna tegen het rood aanzit.

Hier zie je duidelijk de stick zelf. De stick is vrij breed, maar doordat hij smal naar boven loopt, kun je hem heel gemakkelijk aanbrengen op je lippen. Hij is lekker romig, waardoor je lippen ook direct zacht aanvoelen.

Time to swatch! De pigmentatie valt me niet echt tegen, maar verrast me ook niet zo zeer. Van tevoren had ik al verwacht dat de pigmentatie niet top zou zijn, dat heb je toch vaak bij zulk soort sticks. Ik zou hem omschrijven als semi-dekkend, wat heel mooi kán zijn op je lippen, maar ook een enorme flater. Laten we maar snel eens kijken hoe het eruit ziet op mijn lippen!

Op mijn lippen valt de stick absoluut niet tegen. Want wauw, de pigmentatie is ineens een stuk beter dan op mijn hand! Het is lastig om de echte kleur van de Lip Balm goed vast te leggen op de foto, maar zoals ik al eerder zei: eigenlijk is de kleur in elk licht anders. Ik vind het in ieder geval een prachtig kleurtje, ik houd wel van die intense en koele roodtinten!

Al met al ben ik best tevreden over de Colour Rush Lip Balms. Ze hebben een handig formaat, gaan lang mee doordat je de stick naar boven kunt draaien en je kunt de balm heel gemakkelijk aan brengen op je lippen. De kleur is mooi en goed gepigmenteerd op je lippen en blijft zeker een uur of 2 goed zitten. Het enige wat me een beetje tegenhoudt is de prijs. Voor zo'n stick betaal je €9,99 wat ik nét aan de hoge kant vind. Gelukkig is de Lip Balm wel zuinig in gebruik, waardoor de hoge prijs al wat minder erg is. Als je bereid bent wat meer geld neer te leggen voor een fijn lipproduct die lang meegaat, is het zeker een aanrader!

De Rimmel Colour Lip Balms kosten €9,99 per stuk en zijn vanaf nu verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat.

Wat vindt jij van lipproducten in zo'n potlood vorm? 

37 opmerkingen:

 1. Wauw, ik vind het resultaat wel heel mooi. De prijs is inderdaad wat aan de hoge kant, maar als je hem vergelijkt met de babylips en dan de smaak kers, dan vind ik het een redelijk prijsje hoor. Hij gaat namelijk best wel lang mee denk ik en de kleur is ook veel intenser.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg budget vind ik 'm niet, maar het is wel een prachtig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een tof pigment, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Ik heb de Colour Boosts van Bourjois al in mijn collectie en die vind ik ook fantastisch. Ik kan niet wachten om deze van Rimmel te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Dat is wel echt prachtig, had ik helemaal niet verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er mooi uit! :) Ik vind zulke sticks altijd heel fijn werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleur en ziet er heel goed uit, maar zo budget vind ik 'm niet. Wel een hele goede review :)

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig kleurtje! Wel een beetje duur inderdaad, maar als hij lang blijft zitten heb ik dat er wel voor over!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kleur, ik vind het echt een leuk product!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij ziet er erg mooi uit, maar ik houd het toch lekker bij die van de Hema :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een mooie kleur! Ik heb zelf een van Clinique, maar deze kleur vind ik een stuk mooier dan die ik nu heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb hier gisteren de lichtroze kleur van gekocht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij ziet er heel mooi uit! De kleur lijkt op de twee foto's inderdaad heel anders, tof!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige kleur! Wat een verschil met op je hand, blij dat hij zo mooi is:)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die kleur staat je heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie kleur! Staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wauw, wat een mooi kleurtje! Hij ziet er ook goed hydraterend uit. Doet me een beetje denken aan de nieuwe twistable intense lipcolors van NYC!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De kleur vind ik echt prachtig, maar ik vind hem wel net iets te duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ik vind het er een beetje apart uitzien, zo'n potlood vorm, maar het resultaat en de kleur is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw ik vind deze echt PRACHTIG! Hij gaat op m'n verlanglijstje - zo mooi. Fijne prijs nog wel :).

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ziet er supermooi uit, ik vind deze balsems super fijn en mooi gepigmenteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb deze ook, ik vind hem erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ziet er wel fijn uit! Moet ik misschien eens aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen