Mijn eigen sieradencollectie bij House of Lou!

Wie mij een beetje kent, weet dat ik gek ben op sieraden. Kettingen, ringen, oorbellen: ik heb van alles wat en elke dag keus uit een heleboel verschillende sieraden. Toen Milou van de leuke sieraden webshop House of Lou mij benaderde met de vraag of ik mijn eigen sieradencollectie wilde samenstellen ter ere van haar 1-jarig bestaan, hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken: natuurlijk wilde ik dat! Ik koos vier prachtige sieraden uit en mocht ze zelf een naam geven. En nu zijn ze ook nog eens écht verkrijgbaar in haar webshop, hoe tof is dat?


House of Lou is een ontzettend leuke webshop met heel veel verschillende én goedkope sieraden. Nu bestaat de webshop al één jaar en om dat te vieren komt er gedurende de "32 Days of Sparkle" elke dag een nieuw sieraad online, speciaal gekozen door de leukste bloggers van Nederland. En wauw, ik mocht daar dus één van zijn! Ook AnneSharon, TedjeLotteSiljaSarah en Kim stelden ieder hun eigen sieradencollectie samen en deze week is het mijn beurt.

Coco Gold Bracelet - €4,95
Sieraad 1 is meteen het pronkstuk van de collectie. Ik werd direct verliefd op deze prachtige wit met gouden armband en ook had ik direct een naam in gedachten: de Coco Gold Bracelet! Gold staat natuurlijk voor het goud van de armband en Coco voor de witte details, zo wit als kokos! Hoe leuk is het dat er nu een armband is die vernoemd is naar mijn blog?! Bovendien kun je deze armband eindeloos combineren, zowel bij een chique jurkje of een casual outfit.
De Coco Gold Bracelet is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €4,95.

Fancy Black 'n Gold Ear Rings - €3,95
Het leukste aan deze oorbellen? Ze staan iedereen goed! Deze mooie zwart met gouden oorbellen zijn eindeloos te combineren: prachtig bij een galajurk, maar ook erg leuk bij een casual outfit. Omdat deze oorbellen natuurlijk best opvallend zijn, zou ik de rest van mijn outfit simpel houden. Een mooie zwarte trui of blazer, zodat de aandacht direct naar je oorbellen gaat!
De Fancy Black 'n Gold Ear Rings zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 18 februari en kosten €3,95.

En ook deze statementketting vond ik meteen geweldig. Ik ben dol op opvallende kettingen en zo'n mooi wit met gouden exemplaar had ik nog niet in mijn collectie. Deze past trouwens ook perfect bij de Coco Gold Bracelet! Deze statementketting is ontzettend makkelijk te combineren. Ik draag hem graag bij een simpele blouse met een mooi kraagje of bij een zwarte blazer. Hij maakt je outfit echt meteen een stuk leuker!
De Ultimate White Necklace is verkrijgbaar vanaf woensdag 19 februari en kost €5,95.

Tropical Joy Ear Rings - €3,95
Wie houdt er nu niet van een feestje? Toen ik deze oorbellen zag, wist ik direct hoe ik ze zou dragen: bij mijn galajurk! Ik werd meteen verliefd op de mooie opvallende kleurtjes en het model van de oorbellen. Deze oorbellen zijn geschikt voor speciale gelegenheden als je eens éxtra wilt uitpakken met je outfit. Een gala is natuurlijk dé perfecte mogelijkheid om deze oorbellen te dragen! 
Als je deze oorbellen draagt, zou ik printjes in je outfit vermijden. Want deze mooie oorbellen moeten natuurlijk gezien worden! 
De Tropical Joy Ear Rings zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 20 februari en kosten €3,95.


Tijdens de 32 Days of Sparkle (t/m zondag 9 maart) zijn alle sieraden extra goedkoop verkrijgbaar én hoef je ook nog eens geen verzendkosten te betalen. Nu kun je natuurlijk al helemaal geen reden verzinnen om deze mooie sieraden van mijn collectie of uit één van de andere blogger collecties niet te bestellen! Er is een beperkte voorraad beschikbaar, dus surf snel naar House of Lou om één of meerdere sieraden zelf te scoren.

En pssst: deze week mag ik ook nog eens alle sieraden uit mijn collectie weggeven. Houd daarom mijn blog goed in de gaten!

Welke van deze vier sieraden vind jij het mooist? 

40 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaaauw wat gaaf! Je hebt ook echt de mooiste sieraden uitgekozen, ze zijn stuk voor stuk helemaal mijn ding.. echt erg leuk en mooi :D Het is dat ik nu echt even niks mag kopen of ik had al alles besteld (alhoewel, dat ging niet zeker :p), heel mooi :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat leuk! Het ziet er allemaal heel mooi uit!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ik vind de armband en de ketting heel erg mooi! Leuke foto's heb je er ook van gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw het ziet er echt super mooi uit zeg! En die die ketting vind ik echt heel gaaf. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, die zwarte oorbellen zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, mooie collectie! Vooral je witte ketting vind ik prachtig voor de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je je eigen collectie mocht samenstellen, heel bijzonder! Ik vind de coco gold bracelet erg leuk, wie weet dat ik die ga aanschaffen. Het is helemaal mijn smaak :) Super leuk voor je Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie sieraden! Die armband is prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie sieraden, ik vind die ketting echt prachtig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super vet dat je je eigen collectie mocht samenstellen! Leuke namen ook.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie sieraden! Ga meteen even op de webshop kijken:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die eerste foto is echt heel mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat onwijs tof zeg!! Ik vind die armband echt heel erg leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik had het inderdaad al voorbij zien komen bij Teddlicious, maar jouw sieraden collectie is ook heel mooi :) Ik ben weg van de witte ketting en pastel oorbellen!
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw die ketting staat je heel erg mooi! En de armband is ook echt prachtig. Wat leuk zo'n eigen sieradencollectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat is dus echt heel erg gaaf zeg! Je hebt erg leuke namen bedacht, vooral de ketting vind ik erg gaaf ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oeeehh super leuk! Ik vind die ketting gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh wauw, wat een mooie foto's <3! Je hebt prachtige sieraden uitgekozen, vooral de ketting vind ik heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hele leuke sieraden, vooral die ketting! En de prijs is ook erg budgetproof, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. WOOWWW NICOLE WAT ONTZETTEND COOL! Super gefeliciteerd, de collectie ziet er echt TOP uit! Thnx voor de foto en link naar mijn blog btw over het pakket ! Heb je er al veel van gebruikt en hoe staat het jurkje?

  Kus ,

  Fleur
  www.LaVieFleurit.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Woow Nicole wat gaaf een eigen collectie! Echt heel vet! Gefeliciteerd enne ik ben heeel benieuwd wat je gaat weggeven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat gaaf! Ik vind de ketting heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wow wat gaaf dit! De ketting is prachtig! :o

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat ontzettend gaaf! Lijkt me echt leuk als je iemand ziet met 'jouw' sieraad :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mooie collectie, mijn favoriet is de ketting!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Superleuk! Ik vind eigenlijk elk item op zijn eigen manier leuk, haha!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 30. wauw prachtige sieraden staat je erg mooi! liefs en nog een fijne week verder
  x www.beauticery.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een mooie dingen, geweldig dat je je eigen collectie hebt!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Dat armbandje en die statement ketting zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Super leuk dat je hier aan mee mocht werken! Het zijn mooie sieraden!

  Ik heb je trouwens genoemd in mijn artikel van vandaag met mijn favoriete blogs op het moment!:)

  BeantwoordenVerwijderen