How to style | HEMA jasje


Op verschillende blogs spotte ik ze al: de HEMA jasjes! Misschien heb je ze zelf ook al wel zien hangen in de winkel: super leuke blazers met vrolijke printjes en dat voor een heel fijn prijsje. De blazers zijn nu namelijk afgeprijsd van €25 naar €19! Toen ik dat zag, kon ik al helemaal geen excuus meer verzinnen om ze niet te kopen en dus ging ik vorige week naar de HEMA om er één te scoren. En dat is gelukt! Ik ging voor een heel leuk blauw met zwart exemplaar in een Aztec printje.

Ik werd meteen verliefd op de vrolijke print, zo'n jasje past echt perfect bij mij! Sowieso draag ik eigenlijk elke dag blazers en jasjes en zo'n leuk exemplaar had ik nog niet. Die ging dus met mij mee naar huis! Ik bedacht meteen drie leuke combinaties met het jasje, zodat ik hem lekker vaak kan dragen, maar toch op allerlei verschillende manieren!

Outfit 1 is meteen mijn favoriete outfit! Lekker casual, maar toch nog wat chiquer door de zwarte laarsjes en de statementketting. Ik combineerde het jasje in deze outfit met een simpel zwart hemdje van Primark, een zilveren statementketting van Primark, mijn lievelingsbroek van C&A (uit de collectie voor kleine vrouwen!), mijn zwarte laarsjes van H&M waar ik nog steeds verliefd op ben en mijn fijne zwarte tas van Pieces. Deze outfit zou ik dragen naar school of op een avondje uit.

Outfit 2 is ook weer lekker casual, een outfit die je prima naar school kunt dragen of op een gewone, doordeweekse dag. Het jasje combineerde ik hier met hetzelfde hemdje als op de eerste foto, maar dan in het wit. Ik heb twee van deze witte hemdjes en één zwarte, ze zijn gewoon zo fijn en makkelijk te combineren dat ik ze maar dubbel heb gekocht, haha! Hierbij koos ik een donkerblauwe spijkerbroek van Pieces, mijn witte All Stars die nodig aan vervanging toe zijn en een setje met blauwe en zilveren armbandjes van onder andere Wibra.

De laatste outfit is een stuk chiquer dan de andere twee. Ik vind het zo leuk om te zien dat je één kledingstuk op zoveel verschillende manieren kunt combineren! Deze outfit zou ik dragen als ik uit eten zou gaan of op sollicitatiegesprek moet. Het jasje combineerde ik hier weer met het zwarte hemdje, een (nep) zwart leren rokje die ik in de sale bij C&A scoorde voor maar €4,50, mijn zwarte Wedges van Van Haren (ze lopen onwijs lekker én ik ben direct een paar centimeter langer, yay!), een tasje van Primark en een blauwe statement ketting van Iam.

Dit jasje kost nu dus nog maar €19 in plaats van €25 en is te koop bij HEMA. Er zijn nog veel meer leuke kleurtjes en printjes verkrijgbaar, dus zeker even kijken! :)

Welke van deze drie outfits vind jij het leukst? 

36 opmerkingen:

 1. leuke outfits! ik zag het jasje ook al hangen, maar twijfelde nog een beetje.. maar nu overweeg ik toch maar snel weer naar de HEMA te gaan ;)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vind het eerste setje erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, dat jasje is echt super leuk zeg!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat jasje is zo leuk! Je hebt er hele leuke outfit mee gemaakt!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk!!! Vooral de eerste combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind outfit 1 de leukste, heerlijk zo een prijsje voor een jasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Outfit 1 is heel leuk. Het jasje is sowieso tof

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een gave blazer zeg! :) Ik vind alle oufits wel leuk, de tas van je eerst outfit is trouwens zo leuk ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik kocht dit jasje ook (online) maar de rechtermouw was te strak.. ik kon m dus niet aan en in de winkel hadden ze mijn maat niet:( het is namelijk echt een leuk jasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het echt een te gek jasje; helemaal mijn smaak! Ik vind je outfits erbij ook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt echt een leuke stijl, Nicole! Ik heb het jasje zien hangen, maar was er niet super weg van. Buiten de prijs, of course. Maar als ik het zo gecombineerd zie denk ik toch dat ik binnenkort maar eens terug moet naar de Hema! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja dat zijn echt leuke jasjes :) bij ons bij de hema hebben ze er jammer genoeg alleen maar 2 van het totale aantal. Je hebt het jasje ook leuk gecombineerd! Vat dit trouwens niet verkeerd op haha, maar mijn oma heeft hem ook en die ga ik natuurlijk dit artikel laten lezen.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg leuk jasje! ik vind vooral je 2e outfit super leuk!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ok, ik wil NU naar Hema als het even kan - wat een héérlijk jasje! Ik zou het zo graag kopen, zeker na het zien van de superleuke outfits die je ermee hebt gemaakt, alleen heb ik een no-buy. Ahh, sad face :(.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow, wat een toffe blazer! Ik ben ook dol op blazers en draag ze ook het liefst elke dag! Ik vind je outfits heel tof :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik zag 'm gister ook hangen en vond 'm echt super leuk maar hij was niet in de aanbieding volgens mij dus heb me ingehouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb dit jasje in andere kleur genomen. Zelf heb ik hem voor 13 euro mee kunnen nemen. Door de kortings actie die er was en personeels korting. Als je er een graag wilt moet je echt deze week nog gaan kijken anders heb je kans dat ze er niet meer zijn. Ik merk bij het finaal waar ik werk dat ze er snel door heen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke outfits! Outfit 1 zou ik wel kunnen dragen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk om het zo te laten zien hoe je kunt combineren. Ik vind dat witte jasje met knal roze print ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk jasje en echt een koopje! Je hebt hem echt leuk gecombineerd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel leuk jasje en wat heb je het leuk gecombineerd! Ik zou zelf denk ik voor outfit 2 kiezen, al vind ik de andere 2 outfits ook erg leuk bij elkaar gezocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Erg leuk jasje en leuke combinaties heb je erbij gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heel leuk jasje! Ik vind outfit 1 het leukste! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heel leuk jasje! En leuke outfits heb je ermee bedacht! :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw! Wat een super leuk jasje zeg! Ik ga van de week ook maar eventjes kijken in de HEMA :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een prachtig jasje, je hebt hem super leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen