Budgetbeauty | Essence Quattro Eye Shadow (nieuw!) - The Budget Life | Blog over financiën en besparen -->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budgetbeauty | Essence Quattro Eye Shadow (nieuw!)


Wat word ik toch blij van de nieuwe Spring/Summer collecties: een heleboel mooie, nieuwe producten in alle kleurtjes van de regenboog. Ook één van mijn favoriete budget merken Essence heeft weer een heleboel nieuwe én betaalbare producten in haar assortiment, waaronder twee nieuwe Quattro Eye Shadows. Deze komen in de kleuren Most Wanted en Magenta and Me. Die laatste trok meteen mijn aandacht, ik ben namelijk gek op paarse tinten! Die ging zeker met mij mee naar huis. Vandaag review ik het palette voor jullie. Benieuwd of deze budget oogschaduw naast een hele fijne prijs ook een goede kwaliteit heeft? Lees dan snel verder!


De verpakking is niet vernieuwend, maar daarom niet minder leuk. Ik vind het heel leuk dat de verschillende oogschaduw kleuren als het ware in elkaar overlopen. Het is een heel simpel, rond doosje die makkelijk in je hand ligt. Wat ik een pluspunt vind, is dat er geen kwastje bij deze Quattro zit. Nu klinkt dat misschien heel raar, maar het is zo dat ik (en ik weet zeker nog veel meer meiden!) deze kwastjes nooit gebruik en daarom vind ik het alleen maar onzin als er een kwastje bij zit.

De kleurtjes vind ik heel tof: één knallende, paarse kleur en drie wat neutralere kleurtjes: een donkerpaarse, bijna donkerblauwe kleur, een grijze kleur een een lichtroze kleur die je prima als highlighter zou kunnen gebruiken. Ik vind het een spannende kleurencombinatie en toen ik dit palette zag, had ik direct een mooie ooglook in gedachten.

Hoeveel ik ook van low-budget houd, op het gebied van oogschaduw neig ik toch vaker naar de wat duurdere merken. De pigmentatie van de goedkope merken is namelijk vaak om te huilen, maar Essence bewijst hier weer eens het tegendeel. Ik ben namelijk zéér te spreken over de pigmentatie! Vooral de grijze kleur met een prachtige shimmer is echt onwijs gepigmenteerd. En ook over de lichtroze kleur ben ik enthousiast: echt een hele mooie highlighter die ook goed gepigmenteerd is.

En dit is de ooglook die ik heb gemaakt, ik ben echt dol op die prachtige, paarse kleurtjes! Op mijn bewegend ooglid heb ik de felpaarse kleur aangebracht en in de binnenste ooghoeken de lichtroze kleur als highlighter. Om de look wat draagbaarder te maken, heb ik het geheel alvast wat geblend, omdat de paarse kleur best intens is. In de arcade boog heb ik de grijze kleur aangebracht en daarover heen de donkerpaarse kleur.


Essence is natuurlijk al een heel betaalbaar merk, maar in vergelijking met bijvoorbeeld de lipsticks, vind ik deze Quattro Eye Shadow echt extreem goedkoop! Voor zo'n palette betaal je namelijk maar €2,99: echt een koopje voor zulke fijne oogschaduw met goede pigmentatie.

Wat vind jij van deze Quattro Eye Shadow? Zou je deze kleuren dragen, of ga jij toch meer voor wat neutralere kleuren?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

40 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een prachtig palette met mooie kleuren! Toffe look ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look en echt toffe kleuren!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig palette en een goede pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem15.2.14

  Mooi palette, vooral die zilveren tint!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleurtjes, je ooglook is heel erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem15.2.14

  Wow echt super mooie kleurtjes! Staat je leuk :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er echt heel goed uit! Het is dat ik niet overweg kan met oogschaduw, anders had ik dit palette gehaald:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eline15.2.14

  Wauw mooie palette en mooie ooglook heb je gemaakt :)

  Liefs,
  Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De paarsige kleur uit dit palette vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tof paletje! Die grijze kleur is prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ten eerste: wat een prachtige foto's heb je geschoten :) Ik zelf houd niet zo heel erg van paars, wel in mijn kamer en in kleding, maar kwa make-up eigenlijk niet. Dat vind ik bij mezelf niet zo staan. Ik denk dat ik daarom toch voor de neutrale kleuren zou gaan.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat een goede pigmentatie voor Essence! Echt leuk om te zien dat ze goed bezig zijn :). Hele mooie foto's heb je ook gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een mooie palette zeg!
  Het staat je ook echt prachtig.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het pigment is echt goed, ik had het van de donkerste kleur niet zo verwacht maar blijkbaar wel dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, ziet er heel erg mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wow de pigmentatie valt me mee, voor dat geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooi palette. Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind alleen de verpakking al heel mooi :') De look die je hebt gemaakt is ook heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw ziet er echt super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem15.2.14

  Wauw, erg mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind het wel toffe kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooie kleurtjes! Leuke ooglook heb je ermee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Anoniem15.2.14

  Ik vind die roodachtige kleur inderdaad het mooiste van het palet!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Anoniem15.2.14

  Ziet er heel mooit uit! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een mooie kleuren! Ik ben vooral verliefd op de paarse.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ahh mooi! En dat voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ziet er heel erg goed uit, ik vind je look ook mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauw prachtig palette en mooie pigmentatie! Hier ga ik binnenkort is na kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wauw, ik had niet verwacht dat de pigmentatie zó goed zou zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Jammer dat er roze bij zit, anders had ik hem denk ik wel gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een mooie foto's! Ik vind dit echt een heel leuke palette! Ik heb eigenlijk nog nooit aandacht besteed aan de quattro's, maar dat moet ik toch maar eens gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. wauw prachtige foto's en helder! erg mooie kleurtjes ook! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen