Nieuw: Schwarzkopf Nectra Color


Wie wil er nu niet stralend uit zien op Valentijnsdag? Of je nu een spannende date hebt of niet, je zit direct lekkerder in je vel als je er ook leuk uit ziet. En niet alleen op Valentijnsdag, het liefst zien we er natuurlijk elke dag stralend uit! Het bekende merk Schwarzkopf komt met iets nieuws: Nectra Color. Nectra Color is een permanente, voedende haarkleuring die je haar de mooie glans en voeding geeft die elke vrouw wil! Je wordt direct verliefd op de rijke kleuren en de heerlijke bloemengeur van Nectra Color.


Er zijn maar liefst 17 verschillende tinten verkrijgbaar. Aangezien mijn haarkleur ook weer bijna is vervaagd én met een nieuw seizoen voor de deur, kan ik niet wachten op mijn haar weer opnieuw te verven! De kleur #662 Nougat Brown lijkt mij wel wat!


Voor meer informatie ga je naar Nectra-color.com. En ben je benieuwd naar de laatste haarstyling en -kleur trends? Neem dan snel een kijkje op Schwarzkopf.com

Dit is een advertorial. 

4 opmerkingen:

  1. Klinkt wel heel goed! Ik heb een paar weken terug mijn haar al geverfd, maar ik onthoud deze. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Ik verf mijn haar alleen nooit, vind het zo zonde en ik durf het niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt fijn, al verf ik mijn haren niet!

    BeantwoordenVerwijderen