SABON HANDCRÈME EN SHOWER OIL - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

SABON HANDCRÈME EN SHOWER OIL


Over de producten van Sabon hoorde ik altijd al lovende verhalen. Vooral de handcrème zie ik steeds vaker voorbij komen in de tassen van andere meiden en op verschillende blogs. Hoogste tijd dus dat ik ook eens wat uit ging testen van Sabon!

Sabon is een inspirerende winkel boordevol exclusieve bad- en doucheproducten, cadeautjes en wellnessproducten. Alle producten zijn dierproefvrij en van zuivere ingrediënten gemaakt. Er zijn weer een heleboel nieuwe geuren in het assortiment waaronder de Ginger Orange, de Lavender Apple en de Delicate Jasmine. Die laatste is zeker mijn favoriet en daarvan testte ik de handcrème en douche olie uit. Ik ben benieuwd!

 
De handgel zit verpakt in een hele mooie, strakke en stijlvolle verpakking. Bovendien is hij vrij klein en dus handig om in je tas mee te nemen! In de tube zit 30ml. Dat lijkt niet veel, maar je hebt elke keer maar een klein beetje nodig om je handen goed in te smeren. De crème heeft een fijne structuur, niet te dik, want daar houd ik helemaal niet van. Ik heb niet erg snel last van droge handen en daarom probeer ik altijd vette crèmes te vermijden. De crème smeert fijn uit en ik voel dat mijn handen lange tijd gevoed blijven. Zelfs na een uur of zes voelen mijn handen nog zacht aan én ik ruik ik zelfs nog de heerlijke jasmijngeur. Een absolute topper, wat mij betreft!

De doucheolie komt in een kleine verpakking, hier zit maar 60ml in. Wel handig om mee te nemen op vakantie, maar ik denk dat hij na een keer of acht toch echt wel leeg is. Het flesje heeft een handig pompje zodat je makkelijk een goede hoeveelheid kunt pakken. Wat me meteen opvalt is dat de geur hier veel minder sterk is dan bij de handcrème. Jammer, want juist bij doucheproducten mag de geur van mij lekker aanwezig zijn! In de verpakking lijkt de vloeistof een beetje groen/blauwig maar als je hem op je hand aanbrengt is hij gewoon doorzichtig. Hij schuimt erg goed en dat is natuurlijk altijd fijn!

Ik ben verkocht: wat een heerlijke producten heeft Sabon! Door het uittesten van de handcrème en shower oil ben ik erg benieuwd geworden naar de overige producten van Sabon!

Voor 50ml van de hancrème betaal je €11,95 en de shower oil kost €7,95.

Wat vind jij van de producten van Sabon?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

19 opmerkingen:

  1. Ik heb een (iets te duur) moddermasker en mintscrub van Sabon en ik ben er zo zuinig mee omdat het zo duur was, terwijl ik het juist gewoon lekker moet gaan gebruiken. Maar dat heb ik al snel met dure beautyproducten..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog nooit iets van Sabon gekocht :) Zoals je over de shower oil verteld, zou ik die niet snel kopen denk ik. Ik vind inderdaad dat douchegel lekker fris mag ruiken! Maar de handcrème lijkt me wel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn te horen dat de handrem zo goed is, ben nog steeds op zoek naar een goede! xx

    www.creativityandchocolate.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook mannen gebruiken Sabon, spreek uit ervaring! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die handcrème lijkt me echt heerlijk! Ziet er goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De handcrèmes van Sabon vind ik ook echt super fijn, die maken je handen zo lang zacht! De doucheolie klinkt ook wel fijn, maar jammer dat er niet zoveel geur aanzit. Dat vind ik juist altijd belangrijk bij doucheproducten, want dan gaat je badkamer altijd zo lekker ruiken haha.
    Ik vind de verpakkingen trouwens ontzettend leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Sabon lijkt me echt heerlijk! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb nog nooit iets bij Sabon gekocht maar deze producten lijken me erg fijn :) liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het ruikt er altijd zo fijn, maar als ik dan de prijzen die dan koop ik eigenlijk nooit iets!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De handcrème (andere geur) heeft vorige week nog bij mij in de favorieten top 3 gestaan ;-) Zo'n heerlijk product én het enige product dat mijn handen echt zacht en verzorgend maakte. Dat had ik ook nodig na die langdurige winter waarin mijn handen flink wat te verduren hebben gehad :-( Leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Daar heb ik volgensmij nog nooit war van gehad, ziet er wel heel mooi en lekker uit! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb al vaker over Sabon gehoord ja! Ziet er ook leuk uit en ik vind de foto's mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Sabon is zo fijn! Deze producten zien er ook goed uit, heb zelf een andere handcreme maar die is ook geweldig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik hou echt van Sabon, hun producten zijn zo leuk & goed! Leuk artikel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Die handcreme lijkt me heel erg lekker! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik heb idd veel lovende verhalen gehoord over Sabon, maar nog nooit een product van hen gekocht. Moet toch maar eens gaan kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. De handcreme van Sabon is inderdaad erg fijn en ik hou van lekkere doucheolie omdat ik daarna geen bodylotion meer hoef te gebruiken. Maar dan moet het wel lekker ruiken.....

    BeantwoordenVerwijderen