VOORJAARSTRENDS MET BULLS AND BIRDS KORTING

 
Gastartikel door Uit met Korting

Of het weer nu meewerkt of niet: wij verklaren het voorjaar officieel voor geopend. En dat betekent: shoppen voor een nieuwe outfit. Veel webshops zitten momenteel midden in de midseasonsale en doen daar met een kortingscode graag nog een schepje bovenop. Deze Kortingscode Bulls and Birds geeft bijvoorbeeld recht op de relatief jonge, maar superleuke webwinkel Bulls and Birds. Tip: schrijf je in op de nieuwsbrief voor je iets bestelt, want je krijgt een voucher ter waarde van 10 euro. Een rondje door de kledingwebshop laat zien dat er deze zomer allerlei leuke trends te ontdekken zijn. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Sweet in pastel
Pastelkleuren: je kunt er niet meer omheen, ze zijn hartstikke hip. Denk jij bij pastel aan babykleertjes en paaseieren? Think again, want ook in een pastelkleurige outfit kun je er trendy uitzien. Fruitige pastelkleuren als lila, zachtroze, lichtgroen, pastelgeel en lichtoranje spelen een hoofdrol in het modebeeld. Wees niet bang om ze met elkaar te combineren, bijvoorbeeld door een perzikkleurige blouse te dragen op een mintgroene skins jeans. Gaat dat je nog te ver? Pastelkleuren staan gelukkig ook heel leuk op spijkerstof en wit. Combineer een pastelkleurige broek bijvoorbeeld met een wit shirtje en een leuke spijkerblouse voor een stoere look.


Tangerine
Mocht je je nog afvragen wat je tijdens de inhuldiging van Wim-Lex gaat dragen: stop nu met zoeken. Tangerine, een mooi woord voor oranje, is een van de trendkleuren dit jaar.
Tangerine is er in diverse uitvoeringen. Als je echt knal-oranje een beetje te heftig, te WK of te Koninginnedag vindt, is er gelukkig ook nog koraal. Toch is ook feloranje mooi te combineren, bijvoorbeeld in een broek. Dit exemplaar van Pepe Jeans koop je bij Vimodos met een Kortingscode van Vimodos. Mooi met zwart, maar ook lekker 's zomers met een wit shirtje. Swinging Sixties Kijk je veel Mad Men? Nu kun je je ook kleden als je favoriete personages uit de serie. De sixties zijn voor veel ontwerpers namelijk een grote inspiratiebron geweest. Dat betekent dat je veel zwart-wit geblokte kleding ziet en dat ook rechte, knielange rokken, hooggesloten jurkjes met pofmouwen en sjaaltjes om je hoofd weer helemaal mogen. Klinkt tuttig, maar als je het afmaakt met een grote Jackie-O zonnebril en een paar hoge hakken is dat het juist helemaal niet. Twiggy wordt komende zomer je grootste inspiratiebron!

Militairy
Vorig jaar zag je al veel militairy items. Die trend zet zich dit jaar vrolijk voort. Draag dus rustig een broek met camouflageprint of een stoere (en comfortabele) parka als het zonnetje wat minder uitbundig schijnt. Ook de Paladiumschoenen worden weer hip, hoewel het wel belangrijk is om deze goed te combineren. Je ziet er al snel uit alsof je straks 5 kilometer over de tankbaan moet tijgeren. Vrolijk afstylen dus, met vrolijke kleurtjes en kleurige sieraden. De militairy trend laat zich ook goed combineren met oranje. Zo sla je twee vliegen in een klapt!

1 opmerking: