EVENT | FRED DE LA BRETONIERE

Afgelopen dinsdag werd de nieuwe wintercollectie van Fred de la Bretoniere gepresenteerd in het chique College Hotel in Amsterdam. De nieuwste collecties van Fred, Shabbies en Fretons werden hier voor het eerst aan de pers geshowd en ik mocht daar ook bij zijn!

Dit merk, dat al ruim 40 jaar bestaat, verkoopt naast schoenen ook tassen en accessoires. In 1976 werd Fred de la Bretoniere uitgeroepen tot beste schoenen- en tassenmaker van Nederland. Inmiddels heeft het merk meerdere vestigingen in zowel Nederland als België. Ik vind het altijd erg tof om te zien als een merk na zoveel jaar nog steeds bestaan en hoe het zich ontwikkeld heeft.


Fred himself was ook aanwezig en daar hebben Marieke en ik nog even gezellig mee gekletst. Het was erg leuk om te zien hoe enthousiast hij is over zijn schoenenlijn. Er is voor ieder wat wils, van chique en stijlvol, tot strak en stoer. Hieronder zie je mijn favoriete laarsjes van de collectie. Wat zou ik die graag aan mijn schoenen stash toevoegen!
 

25 opmerkingen :

 1. Leuk dat je er heen bent geweest. Mooie schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wauw wauw Ik zeg altijd tegen mezelf: Als ik ooit genoeg geld heb koop ik een fred tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal prachtige schoenen! Vind de veter/laars schoen echt gaaf! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die zwarte laarsjes op de derde foto zijn super leuk!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die schoenen echt schitterend! Zo jammer dat ze wel vaak iets te duur zijn voor mijn budget op het moment. Maar de kwaliteit schijnt wel echt op te wegen tegen de prijs. Dus wie weet... Leuk dat je hier bij aanwezig kon zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer dat ik je niet gezien heb, ik ben ook geweest! Echt een prachtige collectie! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er leuk uit! De schoenen die je zo mooi vindt, zijn echt heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige schoenen, vooral die op de laatste 2 foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie foto's :) Top dat je erbij was, Nicole! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooie schoenen, ik vind vooral die zwarte met die hoge hak en die nieuwe shabbies heel mooi en leuk! Mooie foto's, liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er super leuk uit! Liefde voor schoenen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke laarsjes zie ik allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die laarsjes met hak zijn echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die laatste laarsjes zijn echt heel mooi, mijn favo's!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind de 'sneakers' met leren vetertjes super! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. super leuke laarzen! haha, jammer dat je hier niet een paar mocht uitzoeken ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Er zitten echt hele leuke tussen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super leuk!! Ik was ook uitgenodigd, maar ik moest helaas werken :( baalde zo.
  Leuke blog heb je! Ik volg je nu via bloglovin en GFC.

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind ze echt geweldig die schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Die schoenen op foto 4 vind ik echt gaaf. maar ze zijn niet echt iets voor mij. Kun je weer eens een lijstje maken vaan events, bijvoorbeeld in mei?

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.