HARTELIJK WELKOM, ZON!

Zoals jullie vast al gemerkt hadden schijnt de zon vandaag. En dat niet alleen, het is ook nog eens warm. Want de zon schijnt wel vaker in Nederland, warmte komt echter minder vaak voor. Toen mijn laatste twee uur dus onverwacht uitvielen kon ik mijn geluk niet op. Zodra ik thuis was heb ik meteen mijn warme kleding aan de kant gegooid en ben ik lekker in mijn korte broek en hemdje in de tuin gaan zitten om van mijn rust te genieten. Ik had een brief gekregen van ELODIE en die ging ik lekker lezen. Dat ging echter niet zonder problemen.
Allereerst liep ik tegen het probleem aan dat er geen stoel in de tuin stond waarin ik neer kon ploffen. Dus ik moest eerst het tuinhuisje verbouwen voordat ik eindelijk een stoel had gevonden. Natuurlijk kwam de stoel uit een diepe winterslaap, en zat hij helemaal onder het stof. Eerst dus afgestoft en toen ik eindelijk met mijn ogen dicht in de stoel lag hoorde ik een vreemd geluid. Het kwam van links.
Links van mij woont een buurvrouw van bijna tachtig jaar die schijnbaar ook van de zon aan het genieten was. En hóe! Ze snurkte zo hard dat het leek alsof ze de tuin aan het omgooien was met een drilboor. Wég rust. Gelukkig bestaan er oordopjes, die ik dan ook met de muziek op het hardste volume in mijn oren deed. Nu dacht ik eindelijk dat ik rustig kon liggen. Totdat ik ineens de bel hoorde gaan. Ik was inmiddels al aardig chagrijnig aan het worden, omdat iedereen mijn welverdiende rust aan het verstoren was. Ik trok snel mijn jasje aan (anders zag ik er wel heel bloot uit) en rende naar de deur. Stond daar een klein, schattig meisje met een boekje in haar hand. Of ik mijn naam in haar boekje wilde zetten. Ik vroeg me af of ik misschien wat gemist had. Was ik in zeer korte tijd beroemd geworden en dat daarom nu iemand aanbelde of ik mijn naam in haar boekje wilde zetten? Maar nee, volgens haar was ik niet bekend, beroemd of berucht. Dus zette ik mijn naam in haar boekje, zonder te weten waarvoor. En nu zit ik achter de computer. Ik heb de hoop opgegeven.

Kunnen jullie wel rustig van het welverdiende zonnetje genieten?







10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's. Hmmm, heerlijk die zon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha nou ik had dit natuurlijk al voorzien dus ik had een bikinitop in mijn tas gepropt en me vanochtend alvast ingesmeerd met zonnebrand! op donderdag pas ik altijd op maar tussen 1 en half 4 gaan die kinderen weer naarschool dus ik heb heeerlijk in de tuin gezond en ben ook goed bruin geworden! Gelukkig heb jij dit hele weekend nog genoeg kans om te zonnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Net nu ik rustig aan mijn bloglovin rondje wil beginnen als ontspanning, roept mijn moeder of ik wat boodschappen wil doen.. zucht. heel herkenbaar dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat balen dat iedereen je rust verstoorde..! Wat ziet die brief er leuk uit. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil niet opscheppen, maarreeh.. Ik heb van 11 tot 4 in het zonnetje gezeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, arme jij! Ik heb ook niet kunnen genieten van dit mooie weer :( Afgelopen dagen lag ik met een longonsteking op bed en vandaag weer voor het eerst naar school, tot 16:30 gelukkig ben ik morgen vrij!
  Hopelijk kan je binnenkort wél van dit lekkere weer genieten!

  Liefs,
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nee absoluut niet! ik heb echt de drukste week dit hele jaar. word er echt helemaal gek van.. :(
  leuke brief trouwens! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk die zon! Maar wat eenleuke brief

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahw wat jammer, hopelijk word het de rest van de week ook nog lekker weer. Kan je alles mooi inhalen :) Ik heb ook van half 10 tot half 5 binnen gezeten, met een paar kleine pauzes. Bwuh.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk pakketje! Ik moest echt lachen om je stukje over de buurvrouw, heerlijk! (Behalve als je er last van hebt natuurlijk) Ik kon ook niet genieten van het mooie weer, want ik heb toetsweek, zucht.

  BeantwoordenVerwijderen