SENT & RECEIVED MAIL

Allereerst: wat is het toch een lekker weertje vandaag! Ik word er spontaan vrolijker van, hebben jullie dat ook? Hoe goed dit weer ook is voor mijn humeur, hoe slecht het is voor mijn huiswerk want daar komt dus mooi niks van in!

De afgelopen week heb ik weer 2 brieven op de bus gedaan en vandaag kreeg ik ook al weer een brief terug!
Verstuurd naar NADIYE, een meisje die net als ik in Ede woont! Super grappig, maar we hebben elkaar nog nooit gezien.

Benieuwd naar de rest van mijn post? Lees snel verder!


Verstuurd naar CHRISTEL. Ze heeft een leuke blog (zeker het kijken waard) en ook zij schrijft lekker ouderwets brieven met andere bloggers en niet-bloggers.


 Deze post kreeg ik vandaag van de postbode in mijn hand gedrukt. Van CHRISTEL ! Ik had de brief voor haar zaterdag op de bus gedaan en kreeg dus vandaag alweer deze leuke envelop vol met leuke spulletjes. Vooral de foto van het jongetje met het ijsje vond ik echt schattig!


17 opmerkingen:

 1. Superleuk, die brieven !
  Lijkt me echt geweldig om vriendinnen te hebben waar je nog echt mee kan schrijven, en dus geen facebook of e-mail. Jammer dat ik zo weinig tijd heb, anders zou ik nu meteen iemand een brief gaan schrijven, haha. (:

  Liefs! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! En echt super mooi weer inderdaad. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk, ouderwets brieven uitwisselen. Ik heb zelf ook een aantal penpals is echt leuk om zo'n post te ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat is echt heel leuk! Mooie enveloppen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. love love love your blog! so beautiful!

  best wishes from
  www.jennymichellely.blogspot.com

  xxxo
  jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhhh wat leuk weeer! Heb zin om snel weer te schrijven! En het was zo'n lekker weer dat ik maar naar de benardos ben geweest joehoe! Ik heb de nieuwe salon nog niet uitgeprobeerd, maar opzich ben ik ook vrij conservatief :> misschien de volgende keer.. Ben je trouwens wel eens bij de bagels en beans geweest? Echt suuuuuper lekker daar! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet het er ook leuk uit! Kon ik ook maar eens met een blogger brieven uitwisselen.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I love getting mail and writing letters!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk om zulke post te ontvangen! Daar wordt een mens toch blij van!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een superleuk idee. Ik snap dat je zo 'excited' wordt van al die leuke post. Veel leuker dan e-mails ontvangen!

  Love,

  Rowan

  www.redreidinghood.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je blog is echt gaf. Ik ga volgen.
  Neem jy ook eens een kijkje op my blog ? http://imayaraesther.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. I love your blog design! :) So lovely and I adore the mail you send! I love snail mail too! Snail mail is definitely fun and exciting!

  http://once-upon-a-letter.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen