SHIAWOIZ?

Ik kom thuis van een lange dag school. Er is niemand thuis en ik heb het rijk voor mij alleen. (dit klinkt zo lekker machtig) Nog voordat ik mijn schoenen en jas aan de kant heb gegooid heb, komt er een bekend gevoel in mijn buik opzetten. Het lijkt alsof ik geen controle meer heb over mijn lichaam en mijn hoofd slaat op hol. Nee, ik ben niet verliefd. Ook dreig ik niet flauw te vallen. Er is iets veel ergers aan de hand: Ik heb last van SHIAWOIZ. (beter bekend als schaamteloze-honger-in-alles-wat-ongezond-is-ziekte.) Deze ziekte is nog niet officieel erkend door doktoren, toch weet ik zeker dat ik er aan lijd.
De voorraadkast is niet meer veilig voor mij, ook de koelkast moet op gaan passen. Jammer genoeg ontkomen ze niet aan mijn dwang. Ik moet de kasten opentrekken, zakken chips openrukken en pakken koekjes kapot scheuren. Ik moet dringend een reep chocola tot mij nemen, wil ik enigszins kalmeren. Ik doorzoek de kasten en laatjes in mijn huis, maar je begrijpt het al. Nergens, maar dan ook nergens is iets ongezonds te vinden in de trant van snoep, koek of chips. Er zit niets anders op. Teleurgesteld plof ik op de bank neer met een te gezond groen appeltje.

Heb jij ook wel eens last van verschijnselen van de Schaamteloze-honger-in-alles-wat-ongezond-is-ziekte?

Dit ziet er echt te lekker uit.14 opmerkingen :

 1. Haha, leuk geschreven. Ik heb er ook wel eens last van, daarom heb ik ook nooit veel snoep in huis ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, herkenbaar!
  Hoe vaak ik ook tegen mezelf zeg dat ik gezonder moet gaan eten, ik kan het toch niet weerstaan..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha leuk geschreven én heel herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, wat leuk geschreven! Natuurlijk is dit herkenbaar.. haha :P!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, leuk geschreven en het is inderdaad ook erg herkenbaar.
  Die foto ziet er zooo lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, geweldig stukje! Hier heb ik ook wel eens last van :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha super leuk geschreven, volgens mij heb ik er ook last van. x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha zo herkenbaar! Ik heb inderdaad de laatste tijd ook weinig lekkers in huis, waardoor ik dit soort buien kan onderdrukken met gezonde dingen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, daar heb ik vaker last van dan goed voor me is!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, daar heb ik net iets te vaak last van! Die gitaar was niet van mij, de foto is bij de buren gemaakt, de gitaar hing daar zo leuk dat ik het niet kon laten om een foto te maken. Ik kan zelf echt totaal niet spelen, helaas ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. yep, ik ook. soms maak ik wel 3 tostis als ik thuis ben. hahahahah omg ik schaam me :X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. heel leuk geschreven, en -helaas- zelf ook last van!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk geschreven !Ja ik ben ook wel eens zoekende!

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.