RECEIVED MAIL FROM MARLOU

Gisteren werd ik verrast door een vrolijke envelop vol met spulletjes en een leuke brief van MARLOU. Klik HIER om te kijken wat ik naar haar had gestuurd. Ik vond het vooral leuk dat ze er zaadjes bij heeft gedaan waar "Juffertjes in het groen" uitkomen. Helaas heb ik geen tuin. (ik heb wel een tuin maar die is van steen) dus zal ik maar een bloembak moeten opzoeken.
Gisteren heb ik ook vrolijke zomerkleding gekocht, onder andere een koraalrozerood-of-wat-voor- kleur-het-ook-is-blousje. (klik op Read More om een foto te zien) Bij de C&A, ik wist niet dat ze daar zulke leuke kleding hadden. Nu ben ik heel moe want ik had een leuk feestje, en we bleven slapen bij een vriend. Geniet van jullie zondag!


16 opmerkingen :

 1. O wat leuk, die zaadjes! En wat ben ik jaloers als ik je zo in shortjes zie staan. Hier is het nog nét niet warm genoeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuke post!
  Ik vind je blousje erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Post is echt leuk haha. En wat een mooie foto die onderste!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jeeej! leuke post!
  leuk kleren en leuk jehhhh

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk! en leuke blouse! Ik heb nu een short in die felle kleur, vind het super leuk voor in de zomer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is erg gesteld met mijn plantenkennis, ik moest googlen hoe juffertjes in het groen eruit zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk op zulke post te krijgen! En je ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. marlou sends amazing letters, i feel very lucky to be her pen pal! :)

  sv: yes, its for you! i sent it last week, so you should get it soon (unless the stupid mail lose it, haha).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Supertof die post! Ik geloof dat ik dat blouseje ook heb, maar weet niet zeker of het dezelfde kleur is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk, die brievenpost! En wat fijn blousje :-)

  Met liefs,
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 11. OEH LEUK. hoe kom jij aan al die mensen wie je kaarten stuurt. :) xx.

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.