Nieuwe lampen in de slaapkamer & woonkamer - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Nieuwe lampen in de slaapkamer & woonkamer


Inmiddels woon ik alweer 7 maanden in m'n nieuwe huis. De koude winter hebben we overleefd (en die is érg koud in een jaren '30 huis, kan ik je vertellen 😉) en ik kan niet wachten totdat de lente echt begint. De zon schijnt af en toe al heerlijk naar binnen in de woonkamer, de slaapkamer is niet meer zo ijskoud en straks hoop ik natuurlijk ook flink te genieten van onze enorme tuin van 34 meter diep. Kortom: laat die lente maar komen!

Totdat het zover is, zijn we nog bezig met de laatste puntjes op de 'i' in het huis. Dat betekent: lijstjes aan de muur hangen, met mooie woonaccessoires persoonlijke touches in het interieur aanbrengen én natuurlijk elke woonruimte afmaken met mooie lampen. Want ik vind toch dat de lamp echt de sfeer in de ruimte bepaalt. Zowel het uiterlijk van de lamp, als de lichtbron zorgen ervoor dat een ruimte gezellig - of kil - aanvoelt. En tegenwoordig heb je zoveel toffe lampen om uit te kiezen! 


Hanglamp in de slaapkamer

De slaapkamer is de nieuwste ruimte in het huis. De vorige eigenaren hadden al een slaapkamer gerealiseerd in de uitbouw op de begane grond (wat vroeger de schuur was), maar hadden helaas bespaard op isolatie. En toen het in november op een gegeven moment 6 graden was in de slaapkamer, wist ik: hier moeten we wel wat aan gaan doen. 

Ik ben nu een paar duizend euro armer, maar inmiddels is de ruimte van top tot teen geïsoleerd: van de vloer tot de muren en het dak. Ook is er vorige maand een airco geïnstalleerd die zowel kan verwarmen als koelen. En dat verwarmen is superfijn: binnen no time is de ruimte warm en omdat we voldoende zonnepanelen hebben, kost het ook niet gek veel extra op je energierekening. 

De ruimte werd na het isoleren kaal opgeleverd en hebben we zelf afgewerkt. We hebben een nieuwe PVC-vloer gelegd, de muren geverfd en behangen en later dit jaar gaan we ook nog voor een nieuw bed en nieuwe kledingkast. De zoekopdracht op Marktplaats staat al! 

Maar voor nu is het al een heel fijne ruimte geworden, zeker met de mooie verlichting die we hebben toegevoegd. De wandlampjes aan de muur kunnen beide kanten opschijnen (ik vind dat zo'n tof effect hebben!) en de mooie hanglamp is van Lampen24. Ik ben dol op items met organische vormen en die vind je volop terug in ons huis. Deze prachtige Valdorin hanglamp, gemaakt van riet-achtig materiaal, trok dan ook direct mijn aandacht. Dat je voor deze lamp slechts €55,- betaalt, zie je er echt niet aan af. De lamp oogt veel luxer, vind ik!

Tafellamp in de woonkamer

En ook de woonkamer heeft er een toffe lamp bijgekregen. Op het dressoir pronkt deze fan-tas-ti-sche Porto tafellamp van het merk It's about RoMi, ook verkrijgbaar bij Lampen24. Deze tafellamp had ik maanden geleden al eens online gespot en vond 'm direct mooi. De kleur, het materiaal, het design... in één woord geweldig! Omdat ik nog wel wat kleur wilde toevoegen in de woonkamer, vond ik dit dan ook de perfecte lamp voor op het dressoir. 

Net als alle andere lampen in ons huis, hebben we ook deze nieuwe lampen voorzien van een slimme lamp. Heel simpel te bedienen en ideaal dat je de kleur en sterkte van het licht kan instellen naar wens.

Ik ben helemaal blij met deze twee nieuwe lampen in huis. Zo begint het huis echt 'af' te raken! Heel fijn dat het project 'huis' nu bijna af is en natuurlijk staat het volgende klusproject al klaar. Dat wordt project 'tuin'!  😄

De lampen uit dit artikel heb ik gekregen van Lampen24.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten