Dure dingen die het geld waard zijn! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Dure dingen die het geld waard zijn!


Geld besparen, zo min mogelijk uitgeven en bezuinigen waar het kan; allemaal zaken die sterk aan te raden zijn in deze dure tijden. Vaak zijn het hele verstandige keuzes en zijn er goedkopere opties mogelijk of zelfs een tweedehands alternatief. Maar dit is geen theorie die áltijd geldt, er zijn situaties denkbaar waarbij het wel loont om iets meer geld uit te geven. Bij het ene product puur uit luxe, bij het andere gewoon omdat hier je het geld op lange termijn terugverdient. Welke zaken het geld meer dan waard zijn? Lees snel verder. 

Altijd online 

Welk apparaatje gebruiken we vandaag de dag nu meer dan onze mobiele telefoon? We bellen, appen, mailen en FaceTimen wat af. Zelfs hele vergaderingen worden gevolgd en gevoerd vanaf deze kleine apparaatjes. Een goede telefoon van fantastische kwaliteit is dan ook iets wat je jezelf echt moet gunnen en is tevens iets wat zichzelf op lange termijn terugbetaald. Niet alleen uit gebruiksgemak, ook uit productiviteit. Op een haperende, trage telefoon zit niemand te wachten. Dus bespaar liever op allemaal andere -leuke maar niet noodzakelijke- gadgets en investeer in één product van topkwaliteit. Vandaag de dag is dat toch wel de iPhone 15. Een iPhone 15 kopen is dan ook echt een goed idee. Het gaat je veel werkplezier, maar ook gewoon plezier op privégebied opleveren. Wees dus niet te zuinig en investeer erin, het is het geld meer dan waard. Ook zullen de kosten je nog meevallen, wanneer je een scherpe deal treft zul je zien dat het allemaal reuze meevalt. En éénmaal de camera, de extra’s, de schermkwaliteit en het geluid gewend; dan wil je niet meer anders! 

Gezondheid eerst 

Iets wat echt het meest belangrijk is, is de gezondheid. Dit ben je je vaak te weinig bewust, totdat je een keer ziek bent. Dan komt vaak weer het besef hoe belangrijk dit is. Daarom is het ook aan te raden niet te bezuinigen op zaken die je gezondheid ten goede komen. Dat sportschoolabonnement is zijn geld meer dan waard, maar natuurlijk wel alleen wanneer je er ook gebruik van maakt. Hetzelfde geldt voor een gezonde maaltijdbox. Wanneer jij van jezelf weet dat je anders doordeweeks te druk bent om een gezonde maaltijd samen te stellen, dan is hierop bezuinigen geen goed idee. Al deze extra uitgaven nu, gaan er op lange termijn voor zorgen dat je minder hoeft uit te geven aan kosten voor zorg en medicatie. Het is een hele lange termijnplanning, maar wel één die ook nog eens bijdraagt aan je welzijn. 

Kortom, op sommige zaken wat kritischer zijn qua uitgaven is aan te raden maar bij andere zaken juist weer niet. Deze uitgaven komen je ten goede op diverse manieren, van productiviteit tot simpelweg meer levensgeluk. Dus kies de zaken die voor jou echt het geld waard zijn en investeer hierin. Voel je daar nooit schuldig over, want ook jij gewoon recht op bepaalde dingen. En bovenal; geniet er ook behoorlijk van! 

Dit artikel is een gastartikel van Ben.nl.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten