Een luxe en betaalbaar vakantieverblijf - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Een luxe en betaalbaar vakantieverblijf


stacaravan

Wil je een luxe vakantieverblijf waar je jarenlang van kunt genieten én waarmee je ook geld kunt verdienen? Ga een nieuwe stacaravan kopen en je hebt het beste van twee werelden. Nu horen we je denken: “Maar het kopen van een nieuwe caravan is toch hartstikke duur?”. Uiteraard is het eerst een behoorlijke investering. Maar een stacaravan is altijd nog een goedkopere optie dan een chalet of vakantiehuisje kopen. Wanneer je er zelf geen gebruik van maakt, verhuur je de stacaravan. En wanneer je het goed doet heb je de investering er zo weer uit en verkrijg je een leuk extra inkomen. Natuurlijk is het verstandig om bij het verhuren van de caravan een goed contract op te stellen. Maar wanneer dat in orde is, kun je op een handige manier extra geld verdienen. Lekker toch? 

Op vakantie in je eigen paleisje

Een stacaravan kan je op iedere gewenste plek neerzetten. Of dat nu een camping is of een vakantiepark, in het binnen-of buitenland. Als trotse eigenaar heb jij hierover zelf de regie in handen. Huurde je voorheen een huisje wanneer je op vakantie ging, met je eigen stacaravan hoeft dat niet meer. Een vakantie kost ontzettend veel geld, maar nu je jouw eigen onderkomen hebt spaar je die kosten uit. En wat ook zo fijn is: je kunt naar jouw paleisje gaan wanneer je maar wilt. Wordt er een zonnig weekend voorspeld dan pak je op vrijdag de benodigdheden bij elkaar en ga je heerlijk naar jouw eigen paleisje. Regelmatig een mini-vakantie, wie wil dat nou niet? Wanneer je kinderen hebt is het helemaal fijn. Zeker weten dat zij hiervan ook dubbel en dwars genieten. Als zij zich vermaken heb jij ook heerlijk de tijd om te ontspannen.

De voordelen van een nieuwe stacaravan

Natuurlijk kost een nieuwe stacaravan meer geld dan wanneer je een tweedehands aanschaft. Maar het heeft ook vele voordelen. Bij een occasion moet je maar afwachten of de inrichting je aanstaat terwijl bij een nieuwe jij bepaalt hoe het interieur eruit komt te zien. Ook de technische staat van de caravan zelf en alle apparatuur is bij een nieuwe stacaravan nog tip-top in orde. Bovendien geniet je ook nog van een garantie, iets wat bij een tweedehandse maar afwachten is. Helemaal wanneer je deze particulier hebt gekocht. Wanneer je de caravan gaat verhuren kun je voor een nieuwe meer huur vragen omdat alles in een veel betere staat is. En dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Deze blog is een gastartikel van Stekelbos.nl

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten