Dankzij deze tips koop jij voortaan het perfecte nieuwe kinderbed! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Dankzij deze tips koop jij voortaan het perfecte nieuwe kinderbed!


kinderbed

Als je kinderen hebt, herken je dit vast wel: ze groeien als kool. Ze lijken ieder jaar wel nieuwe spullen nodig te hebben, omdat ze niks meer passen of omdat ze het object alweer zijn uitgegroeid. Het is dus best wel even aanpoten om de groei van je kind bij te houden. Je moet namelijk allemaal nieuwe dingen aanschaffen, wat behoorlijk in de papieren kan lopen. Het kopen van een nieuw kinderbed is bijvoorbeeld best wel een lastige opgave. Hieronder vind je een paar tips die je in acht kan nemen als je een nieuw kinderbed wil gaan kopen.

Let op het materiaal 

Allereerst is het van cruciaal belang dat je het materiaal van het bed in overweging neemt. Je hebt bijvoorbeeld bedden van kunststof, maar ook van hout. Een houten bed is vaak wat gevoeliger voor beschadigingen, terwijl een bed van kunststof wat robuuster is. Als jouw kind nog vrij jong is, dan is het vaak handiger om voor een bed van kunststof te kiezen. Die is toch wat beter beschermd tegen lompe en onhandige acties. 

Kies een neutrale kleur 

De meeste kinderen zijn behoorlijk wispelturig. De ene week zijn ze dol op de kleur groen, maar de andere week is opeens blauw hun favoriete kleur. Het is dan ook heel gevaarlijk om zo'n felle kleur uit te kiezen om het bed in te verven. Het kan dan zomaar zijn dat jouw kind er opeens helemaal genoeg van heeft, omdat het bed in een oude kleur geverfd is waar het kind geen affiniteit meer mee heeft. 

Kies daarom voor bruin, beige of wit, zodat jouw kind het bed niet na een paar dagen zat is. Zwart is best wel heftig en is te aanwezig voor in de kamer.

Kies een geschikt type bed 

Als jij een nieuw kinderbed gaat kopen, is de hamvraag: welk type bed ga je kopen? De meeste kinderen maken op een gegeven moment de overstap van een laag bed naar een hoogslaper. Maar, je kan ook kiezen voor een halfhoogslaper. Halfhoogslapers zijn minder hoog dan een normale hoogslaper, dus als jouw kind nog vrij klein is en het nogal spannend vindt om op hoogte de nacht door te brengen, dan is een halfhoogslaper een goed beginpunt. 

Een laag bed is vooral bedoeld voor jonge kinderen die elke avond worden ingestopt en nog naar een nachtzoentje van hun ouders verlangen. Bij een halfhoogslaper is dat best wel lastig om te doen, dus dan kan je beter voor een laag bed kiezen bij een online meubelwinkel. Halfhoogslapers kan je overigens ook bij de online meubelwinkel kopen!

Voeg een extra element toe 

De meeste kinderbedden die echt in de smaak vallen bij jonge kinderen, zijn bedden die anders zijn dan normaal. Zulke bedden hebben bijvoorbeeld een soort speelruimte onder de halfhoogslaper, of een zacht matras, waar jouw kind lekker kan uitrusten van een zware schooldag. Je kan ook een soort speelgoedopslag van de ruimte onder het bed creëren, zodat het niet langer in de woonkamer hoeft rond te slingeren.

Dit is een gastartikel van emob.nl

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten