Van kosten naar voordeel: zakelijk vervoer - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Van kosten naar voordeel: zakelijk vervoer


Zakelijk leasen

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, dan heb je natuurlijk veel zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het van belang dat je gemakkelijk van A naar B kunt reizen voor afspraken en dat je dat op een prettige manier kunt doen. Het is dus een goede optie om te kiezen voor zakelijk vervoer. Zakelijk vervoer kan een auto zijn of een bus die je koopt of leaset. Er zijn veel voordelen te benoemen van zakelijk vervoer. Hieronder lees je precies wat die voordelen allemaal zijn en hoe je dus gemakkelijk kan rijden met een zakelijke auto.

Een zakelijke auto leasen

Allereerst is het goed om erover na te denken om een auto te leasen. Je kunt namelijk gemakkelijk bij een leasebedrijf een auto zakelijk leasen. De auto komt dan op naam van je bedrijf te staan en je kunt er gemakkelijk kilometers mee maken uit naam voor je bedrijf. Zo kun je gemakkelijk naar zakelijke afspraken rijden en hoef je je daar dus geen zorgen over te maken. Verder is het gemakkelijk om te kiezen voor financial lease als je een eigen bedrijf hebt. Dit betekent dat je per maand een bepaald bedrag betaalt voor de auto. Nadat het leasecontract is afgelopen, mag je ervoor kiezen om de auto zelf te houden. Het is voor een startende onderneming wel prettig om hiervoor te kiezen. Zo ben je niet in een klap veel geld kwijt aan een goede auto, maar hoef je het per maand te betalen. Op die manier houd je geld over voor andere investeringen en kan je bedrijf langzaam beginnen te groeien.

Leasen of kopen?

Voor een bedrijf kan het soms lastig zijn om een overweging te maken tussen leasen en kopen. Toch ligt dit niet zo ingewikkeld als dat de meeste mensen denken. Als je kijkt naar het kostenplaatje van beide keuzes, dan kom je toch al snel tot een conclusie. In de meeste gevallen is het voor een bedrijf gunstiger om te leasen, dan om te kopen. Dit komt doordat je bij het leasen een vast bedrag per maand betaalt en bij kopen ben je in één keer een groot bedrag kwijt. Daarom is het goed om na te denken over deze stap. Verder is het ook zo dat je bij leasen altijd garantie hebt en een gegarandeerd goede auto. Bij kopen kan dit soms ook nog anders liggen. Het is daarom goed dat je weet dat er veel voordelen zijn aan het leasen van een zakelijke auto.

Voordelig zakelijk reizen

Als laatste zijn er natuurlijk heel veel andere mogelijkheden om goedkoop en snel op je werk te komen. Een auto leasen is natuurlijk een gemakkelijke oplossing, maar is niet voor iedereen haalbaar. Er zijn namelijk genoeg andere mogelijkheden die je op je werk kunnen brengen.

Om te beginnen kan het zijn dat jij en je collega allebei uit dezelfde stad komen en dus samen naar werk kunnen rijden. Zo kan het zijn dat je collega en jij gaan carpoolen. Er zijn overal wel handige carpoolplekken te vinden en dit is ook nog eens goed voor het milieu. Je bent zelf in de week minder geld kwijt aan benzine en je kunt ook nog eens gezellig samen reizen.

Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf in de stad woont, waar je kantoor ook staat. Dan hoef je niet per se een auto te pakken om op kantoor te komen. Je kunt ook fris en fruitig gaan fietsen om zo beweging te krijgen en goedkoop op werk te komen. Je hoeft namelijk maar eenmalig een fiets aan te schaffen en voor de rest hoef je er niet zoveel geld meer aan uit te geven. Zo blijf je goedkoop in beweging naar je werk toe.

Dit is een gastartikel van 123lease.nl.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten