Het perfecte housewarming cadeau: een wandrek - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Het perfecte housewarming cadeau: een wandrek


Wandrek housewarming cadeau

Heb je binnenkort een housewarming maar weet je nog niet helemaal wat je als cadeau moet kopen? Kies dan voor een wandrek! Met een wandrek zorg je ervoor dat de muur een ware eyecatcher wordt. Je kunt het rek versieren met diverse spullen om je cadeau zo persoonlijk mogelijk te maken. Je kunt het wandrek aankleden met diverse decoratie zoals kaarsen, maar ook foto’s zijn hartstikke leuk. Daarbij is een wandrek ook nog eens hartstikke betaalbaar waardoor dit een leuk en goedkoop cadeau is voor een housewarming.

Verschillende soorten wandrekken 

Er zijn een heleboel verschillende soorten wandrekken te vinden waardoor er altijd wel één is die bij het interieur past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een industrieel wandrek voor een lekkere stoere uitstraling. Vrolijk het wat op met een vaasje en wat kaarsjes en het rek is de finishing touch in het interieur. Een wandrek van staal past goed in de keuken en kun je onder andere gebruiken voor kleine kruidenplanten of je favoriete recepten. Er zijn ook houten varianten te verkrijgen. Verder zijn wandrekken er in verschillende vormen zoals je bij de wandrek inspiratie van Makeover kunt zien. 

Een standaard rechthoekige doet het altijd goed maar een rond of een geometrisch wandrek is uitdagender. Zorg dat je een wandrek koopt dat past in het huis van de ontvanger. 

DIY: zelf een wandrek maken 

Een wandrek is een cadeau dat al betaalbaar is, maar het kan nóg goedkoper. Het is ook een optie om zelf een wandrek te maken. Dat kost nog minder en je bent lekker creatief bezig. Hout is uitstekend materiaal om daar mee aan te slag te gaan. Het enige dat je nodig hebt is een paar houten planken, bevestigingsmateriaal en gereedschap. Doordat je het zelf gaat maken, kun je zelf het formaat en de vorm kiezen. Vervolgens kun je ook nog eens zelf bepalen welke kleur het wandrek gaat worden. Er zijn op het internet voldoende DIY-tutorials te vinden om een wandrek te maken. 

Creatief, leuk en goedkoop housewarming cadeau 

Een wandrek past vrijwel in ieder huis. Omdat je een wandrek aankleed met decoratie naar eigen keus matcht het altijd met het interieur. Het wordt daardoor ook een persoonlijk cadeau en dat maakt het zo leuk om te geven. Het wandrek vullen met leuke spullen zorgt ervoor dat je je creativiteit kunt uiten. Het kost ook nog eens niet zo veel wat het ook meteen een stuk interessanter maakt. De conclusie is dus: een wandrek is een geweldige keus als cadeau voor een housewarming.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Makeover.nl.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten