Geld verdienen met online shoppen? Dat kan met Bonusway! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Geld verdienen met online shoppen? Dat kan met Bonusway!


Bonusway review

Online shoppen: ik zal vast niet de enige zijn die er dol op is. Zeker in webshops als Bol.com en AliExpress kan ik me echt helemaal verliezen en ben ik uren zoet met het bekijken (en oké, het kopen) van producten. Aan het einde van een maand wil ik nog wel eens geschokt naar mijn bankrekening kijken omdat ik weer tot de ontdekking koop hoe veel ik eigenlijk online koop. Tja, mijn portemonnee wordt niet altijd blij van dat online geshop van mij 😉

Maar met de tip die ik in dit artikel met je deel, hoef je je alweer iets minder schuldig te voelen ten opzichte van je bankrekening, want met Bonusway krijg je cashback als je online shopt. Oftewel: je verdient geld, door online te shoppen. Hoe geweldig klinkt dat?

Hoe werkt Bonusway?

Bonusway is een cashbackprogramma. Het werkt supersimpel: als je via Bonusway een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops, dan krijg je een percentage van je aankoopbedrag terug.

Het enige wat jij hoeft te doen, is eerst naar je account in Bonusway te gaan en vanuit daar op de webshop te klikken waar je een aankoop wil doen. That's it. En voordat je nu denkt dat er alleen maar onbekende webshops zijn aangesloten waar je toch nooit wat koopt, dat is totaal niet het geval.
Grote online shops zoals Zalando, Asos, AliExpress, MediaMarkt en - mijn grote favoriet waar ik vrijwel wekelijks bestel - Bol.com, zijn aangesloten bij Bonusway. Er zijn in totaal ruim 1.500 webshops die meedoen met Bonusway! ls je een account aanmaakt bij Bonusway krijg je dus vanaf dat moment bij elke aankoop die je doet, een percentage van je aankoopbedrag terug.

Het percentage dat je uitgekeerd krijgt, verschilt per shop. Ik zie bijvoorbeeld dat zelfs Thuisbezorgd is aangesloten bij Bonusway; je krijgt daar tot wel 2% van je bestelbedrag "terug". Bij AliExpress krijg je zelfs tot 8,30% terug 

Ook wel zo fijn: je kunt je al laten uitbetalen vanaf €10. En aangezien bijna iedereen regelmatig online shopt, zit je zo op die €10 (of meer!). Jij kunt zo lekker online blijven shoppen en krijgt periodiek een leuk bedrag terug op je rekening, waar je vrijwel niets extra's voor hoeft te doen.

Google Chrome extensie

Voor Google Chrome heeft Bonusway zelfs een speciale extensie ontwikkeld. Deze kun je standaard naast je zoekbalk van Google Chrome plaatsen. Handig, want je hoeft dan alleen maar op het icon te drukken, de site te zoeken waar je wil gaan shoppen en vervolgens via de extensie die website te openen. Het valt me wel op dat niet alle shops hier terug te vinden zijn, Bol.com staat er bijvoorbeeld niet tussen, terwijl 'ie wel meedoet met Bonusway. In je Bonusway-account vind je wel alle webshops terug.

Bonusway App

Bonusway heeft ook een app die je kunt downloaden in de App Store of Google Play Store. Een leuke extra: als je de app voor 31 juli 2021 downloadt, maak je automatisch kans op een Zalando-bon t.w.v. €10,-. 

Mijn ervaring met Bonusway

Laten we eens kijken hoe Bonusway in de praktijk werkt. Ik heb de Google Chrome extensie zelf ook geïnstalleerd. Die gebruik ik vooral als ik al weet bij welke online shop ik ga shoppen, maar een tip is om zeker ook in je Bonusway-account te kijken naar alle shops die daar bij zijn aangesloten. Als je op één van de logo's klikt, ga je direct naar de shop en kun je gewoon online shoppen zoals je "normaal" ook zou doen.

Via mijn account in Bonusway ga ik bijvoorbeeld naar de webshop van C&A: ik heb nog wat shirtjes voor de zomer nodig en krijg via Bonusway wel 7% van mijn orderbedrag terug, geldt óók op sale-artikelen. Top! In het tussenscherm krijg ik inderdaad de bevestiging dat ik die 7% cashback krijg, maar ook dat het tot 10 weken kan duren voordat ik het bedrag in mijn Bonusway account krijg. Kan dus wel even duren, maar het maakt mij niet uit: Bonusway is gewoon een leuk extraatje!

Als ik op de webshop van C&A ben, blijft in mijn beeldscherm de melding staan dat de cashback via Bonusway geactiveerd is. Wel zo handig, weet ik meteen dat het goed gaat.

Verder heb ik gewoon mijn online shoprondje en bestelling afgerond zoals ik normaal ook zou doen. Ik heb het bedrag nog niet terug in mijn account, maar dat kan dus nog wel even duren. In ieder geval probeer ik Bonusway nu standaard te bezoeken voordat ik een online shop bezoek, zodat ik met al mijn online geshop een leuk extraatje verdien.

Direct €5 bonus als je je aanmeldt bij Bonusway

Als enthousiast geworden over Bonusway? Dan maak ik je nu nóg iets enthousiaster want via mijn speciale link krijg je direct €5 bonus als je je aanmeldt bij Bonusway. De €5 bonus krijg je als je eerste aankoop is geregistreerd via Bonusway. Je kunt je dus al vanaf €10 uit laten betalen.

Meld je nu dus aan bij Bonusway en krijg €5 bonus nadat je de eerste aankoop hebt gedaan via Bonusway.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten