8x betaalbare wandlampen onder €50 - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

8x betaalbare wandlampen onder €50


wandlampen goedkoop

Ze zeggen altijd dat een huis nooit af is, maar ik neem dat wel heel letterlijk. Net als een woonruimte in principe helemaal af is, denk ik: tijd voor iets anders! Het gebeurt dan ook regelmatig dat ik een kamer in huis weer helemaal omgooi. Vooral mijn woonkamer krijgt het regelmatig zwaar te verduren. Een paar weken geleden besloot ik bijvoorbeeld weer een extra muurtje groen te verven en nieuwe lijsten op te hangen, zoals je in mijn vorige blogartikel ook al kon zien. Ook heeft mijn fauteuil er een nieuw kussentje bij, scoorde ik laatst wat toffe kleine vaasjes in de kringloop voor op de salontafel en heb ik ook weer wat nieuwe groene vrienden in huis gehaald. Want planten kun je écht nooit genoeg hebben.

Je zou nu zeggen dat die woonkamer toch echt een keer af moet zijn. Maar nee hoor: mijn woonkamer kan nog wel wat verlichting gebruiken, want één hoekje blijft erg donker. En daarom startte ik de zoektocht naar betaalbare wandlampen.

Verlichting in de woonkamer

Verlichting is een beetje het ondergeschoven kindje in mijn huis geweest. Ik heb het eigenlijk ook nooit als iets belangrijks gezien: ik hing gewoon een lamp op boven de eettafel en zette een tafellampje naast de bank. Klaar is Kees. En dat terwijl verlichting zoveel doet in een woonruimte. Want die lamp boven de eettafel is hartstikke fel en het lampje in de hoek bij de bank geeft juist te weinig licht. Met als gevolg dat de eettafel altijd belicht is alsof het een bouwplaats is terwijl ik 's avonds niet eens meer een boek kan lezen op de bank, omdat het te donker is.

Daar moest dus echt verandering in komen. Uiteindelijk heb ik een extra staande lamp naast mijn tv-meubel gezet en een mooi, glazen tafellampje op de eettafel. 's Avonds laat ik de hanglamp boven de eettafel uit en zet ik het kleine tafellampje aan. Nu heeft elke hoek in de woonkamer een gezellig, warm lichtje (precies goed!), op één hoekje na: naast de grote, zwarte kast. Omdat ik nu dus al een hanglamp, staande lamp en twee tafellampjes heb, wil ik eens iets anders dan anders. Een mooie wandlamp lijkt me wel wat: zo creëer ik ook een lichtpunt wat hoger aan de muur. 

Het liefst ga ik voor een zwarte, witte of gouden wandlamp: dat zijn de kleuren die je in mijn woonkamer veel ziet voorkomen. De muur waarop de wandlamp komt te hangen is al wit, dus om 'm de aandacht te geven die een mooie wandlamp verdient, gaat mijn voorkeur uit naar een zwarte of gouden wandlamp. Bij Karwei vond ik uiteindelijk heel veel mooie wandlampen, zelfs in de categorie onder de €50 heb je volop keus. Ik deel mijn 8 favoriete wandlampen onder de €50 met je in dit artikel.

  1. Wandlamp Cooper zwart - €24,95
  2. Wandspot Cas messing - €24,95
  3. Wandlamp Oscar messing - €49,95
  4. Lucide spot Ovalis zwart - €41,99 (Geeft zowel van boven als onder licht, hoe tof! En daarom stiekem mijn favoriet)
  5. Wandlamp Lenn zwart - €19,95
  6. Wandlamp Ollie zwart - €49,95
  7. Wandspot Cas - €22,99
  8. Lucide wandlamp Ovalis wit - €41,99 

Tip: Karwei heeft regelmatig 25% korting (of meer!) op (wand)lampen. Houd de aanbiedingen van Karwei dus goed in de gaten en sla je slag als er korting is.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Karwei.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten