8x badpakken & bikini's onder de €50 (De Bijenkorf) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

8x badpakken & bikini's onder de €50 (De Bijenkorf)



Het is nog even de vraag of we deze zomer uren kunnen bruinbakken op exotische stranden. De kans is groter dat het blijft bij een wat minder tropische vakantie in eigen tuin of op eigen balkon. En tja, dan moeten we er maar het beste van maken, toch? Of die droomvakantie nu doorgaat of niet, de zomer wordt sowieso leuker met een nieuw badpak of nieuwe bikini.
Een uitgebreid 'bikini-en-badpakken-shoppingtripje' in de stad zit er niet in, maar gelukkig kun je online ook leuke badmode scoren. Zo kun je thuis in alle rust je nieuwe badkleding te passen en dat vind ik stiekem wel iets fijner.

Wil jij dit voorjaar met heerlijke temperaturen éxtra goed beginnen met nieuwe badkleding? Ik verzamelde 8 mooie bikini's en badpakken van De Bijenkorf onder de €50.

1. Hunkemöller badpak met panterprint - €49,99

Als je niet bang bent voor een wat gewaagder printje, is dit badpak hét badpak voor jou. Ik vind het model er heel mooi uitzien, volgens mij zit dit badpak onwijs comfortabel. En het beste van alles? Hij kost nog geen €50!

2. Warehouse badpak met stippen - €50

Nóg zo'n leuk printje, maar iets minder gewaagd dan panterprint: dit superleuke badpak met stipjes. Ik ben dol op stipjes, dus dit badpak zou helemaal iets voor mij zijn. Voor €50 shop je 'm online bij De Bijenkorf.

3. Roze bandeaubikini Top - €44,95

Deze bandeaubikini is ideaal als je optimaal bruin wil worden. Deze bikinitop heeft namelijk geen bandjes (of je kunt de bandjes er makkelijk afhalen). Zo voorkom je ook dat er altijd een wit stukje huid door je bandjes overblijft. Bandeaubikini's vind ik met een wat grotere cup vaak een wat minder groot succes (ze bieden gewoonweg onvoldoende ondersteuning), maar als je een wat kleinere cupmaat hebt, lijkt zo'n bandeaubikini me juist heel comfortabel.

4. Bandeau bikinitop met ribstructuur - €25,-

Een zwarte bikini is natuurlijk altijd handig om te hebben. Ik vind het altijd fijn als je een bikinitop los van het broekje kunt kopen. Mijn bovenlichaam heeft namelijk een hele andere maat dan mijn onderlichaam. Het fijne van een zwarte bikini vind ik bovendien dat je niet per se een top en slip van dezelfde set hoeft te kopen, maar je ook prima een ander zwart broekje bij een mooie zwarte top kunt kopen.

5. Barts bikinitop met bloemenprint - €39,99

Van dit printje word ik spontaan vrolijk! Ik ben dol op rood én bloemenprint, dus deze bikini zou perfect voor mij zijn. Het model ziet er ook mooi uit.

6. Warehouse badpak met bloemenprint en ruches - €47

We blijven nog even in de bloemensfeer, want dit badpak met bloemenprint vind ik ook superleuk.

7. Warehouse Bikinitop met bloemenprint - €25,-

Nog meer bloemetjesprints! Deze triangel bikinitop van Warehouse vind ik onwijs leuk en lekker zomers. En het beste van alles? De top kost maar €25!

8. Barts bikinitop met colour blocking - €34,99

Wat een mooie kleurcombinatie vind ik dit! Het bijbehorende broekje heeft deze print ook, maar wat me ook leuk lijkt is om deze top te combineren met een broekje in één kleur, bijvoorbeeld de lichtroze kleur uit de top.

Heb jij al een nieuwe bikini of badpak gescoord?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met De Bijenkorf.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

3 opmerkingen: