Wishlist: Betaalbare zilveren sieraden van Lucardi - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Wishlist: Betaalbare zilveren sieraden van Lucardi


Zilveren sieraden: ik ben er dol op! In een ver ver verleden heb ik een korte fase gehad waarbij ik gouden sieraden droeg, maar het grootste gedeelte van mijn leven heb ik zilveren sieraden gedragen. Ik heb zelfs ooit een kleurenanalyse gedaan, waaruit bleek dat koele kleuren en zilveren sieraden het mooiste bij mijn huidskleur staan. Sindsdien heb ik niets anders gedragen dan zilveren sieraden, want tja... het advies van een expert moet je toch opvolgen ;-)

Vroeger kocht ik regelmatig goedkope (nep)zilveren ringetjes bij bijvoorbeeld H&M, maar de laatste jaren investeer ik liever in (925) zilveren sieraden die kwalitatief veel beter zijn en een stuk langer meegaan. Sieraden van 925 zilver zijn nog steeds mega betaalbaar, maar de kwaliteit is stukken beter dan de nepzilveren sieraden.

Wat ik dan graag draag? Ik heb elke dag een horloge om (ik heb er vier, dus keuze genoeg!), de twee ringen die ik van mijn ouders kreeg voor mijn afstuderen, aan mijn andere hand wissel ik elke dag van ring, kleine oorbelletjes in mijn tweede en derde oorgaatje en een paar zilveren oorbellen in mijn 'normale' oorgaatjes. Ik vind het leuk om zo nu en dan te wisselen qua sieraden, zeker qua oorbellen en ringen draag ik graag elke dag iets anders. Er staan dan ook altijd wel een paar sieraden op mijn wishlist!

Ik verzamelde een aantal mooie én mega betaalbare zilveren sieraden van Lucardi, één van mijn favoriete sieradenwinkels waar ik regelmatig mooie sieraden scoor voor een hele fijne prijs.


1. Donna Mae Mesh horloge - €29,99

Hoe mooi is dit Donna Mae Mesh horloge? Wat mij betreft een perfecte look-a-like van mijn zilveren Classic Petite Daniel Wellington horloge, maar dan vijf keer (!) zo goedkoop, nu het horloge is afgeprijsd van €59,99 naar €29,99. Sowieso heeft Lucardi hele mooie, betaalbare dames horloges.

2. Zilveren armbandje met bolletjes - €12,50

Armbandjes draag ik eigenlijk heel weinig. Van grote armbanden ben ik niet zo fan, maar een minimalistische zilveren armband vind ik heel mooi. Die draag ik bijvoorbeeld graag boven of onder mijn zilveren horloge. Dit subtiele armbandje zou in ieder geval heel mooi bij mijn horloge staan!

3. Bali oorbellen (12,5 mm) - €9,99

Van de Bali-collectie van Lucardi heb ik al meerdere sieraden. Zowel de ringen als oorbellen vind ik onwijs mooi en zijn helemaal mijn stijl. Oorringetjes kun je wat mij betreft ook nooit genoeg hebben, dit paar kost slechts €9,99!

4. Zilveren ketting & hanger Bali - €14,99

Nog zo'n tof item uit de Bali-collectie van Lucardi: deze ketting met ronde hanger. Super mooi bij een simpele trui of blouse met mooie hals.

5. Zilveren ring Rhodiuimplated Disc - €19,99

Aan mijn rechterhand zitten standaard de twee ringen die ik van mijn ouders kreeg voor mijn afstuderen. Aan mijn linkerhand draag ik dagelijks één of twee ringen, om mijn middelvinger en/of ringvinger. Ik vind het superleuk om twee verschillende zilveren ringen met elkaar te combineren of zelfs twee ringen om één vinger te dragen (stapelringen).

Deze ring vind ik bijvoorbeeld supermooi: heel subtiel en toch geen alledaagse ring. En hoe leuk om deze te combineren met een andere ring, zoals het model op de foto?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lucardi.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

1 opmerking:

  1. Lucardi blijft een van mijn favoriete winkels als het gaat om sieraden. Ze hebben altijd leuke collecties.

    BeantwoordenVerwijderen