15x zwarte enkellaarsjes onder de €115 - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

15x zwarte enkellaarsjes onder de €115


De winter: één van mijn favoriete seizoenen vanwege de gezelligheid de én vanwege de kleding. Ik ben dol op dikke truien, lange vesten en laarsjes. Met mijn brede voeten, is het niet altijd makkelijk om laarsjes te vinden die er leuk uitzien en ook nog fijn lopen.

Eind 2018 scoorde ik in Istanbul ge-wel-di-ge zwarte, leren laarsjes voor slechts €60 die echt als gegoten zitten. Op de dag dat ik ze kocht, trok ik ze direct aan en wandelden we 10 kilometer door Istanbul zonder ook maar één blaar op mijn voeten te ontdekken.

Sindsdien draag ik ze elke herfst en winter vrijwel elke dag. Dat begint inmiddels zijn tol te eisen, want de laarsjes zijn zeker niet zo mooi meer als de dag waarop ik ze kocht. Ze worden een stuk doffer en de riempjes vallen bijna uit elkaar. Tijd dus om op zoek te gaan naar een nieuw paar laarsjes dat nét zo lekker zit. En nu er volop sale is in webshops en schoenenwinkels, is de timing ook nog eens perfect om een mooi paar, kwalitatief goede laarsjes te scoren tegen een hele fijne prijs.

Betaalbare zwarte laarsjes

Het liefst koop ik een nieuw paar zwarte enkellaarsjes. Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik vooral veel zwarte en witte kleding draag (alhoewel ik de laatste tijd verrassend veel kleurrijke kledingstukken heb gekocht!). Zwarte laarsjes kun je eigenlijk met elke mogelijke outfit combineren, wel zo handig! Waar mijn ideale paar zwarte laarsjes verder aan moet voldoen? Het liefst van leer (aan de binnenkant), met of zonder hak maakt me niet, maar wel graag met een rits. Omdat ik zelf veel zilver draag, ga ik het liefst voor een paar laarsjes met zilveren rits.

Tijd om de zoektocht naar mijn ideale, betaalbare paar zwarte enkellaarsjes te starten! Ik verzamelde 15 mooie, zwarte laarsjes onder de €115 en deel mijn budgetvondsten graag met je. Wie weet zit er ook wel een paar schoenen voor jou tussen! Alle laarsjes zijn verkrijgbaar in de webshop en bij winkels van Van den Assem schoenen. Met de sale gaat het natuurlijk hard, dus check snel of jouw maat nog beschikbaar is in de webshop of in één van de winkels.


1. VIA VAI schoenen - €111,95
2. Everybody - €97,25
3. Lamica Enkellaarsjes Amelia - €83,95
4. Everybody - €97,95
5. Lina Locchi Enkellaarsjes - €59,95


6. Lina Locchi Enkellaarsjes - €83,95
7. Regarde le Ciel Adria-08 - €95,95
8. Regarde le Ciel Roxana-11 - €95,95
9. Stefano Lauren Enkellaarsjes Rimini - €71,95
10. Stefano Lauren Enkellaarsjes Rimini II - €90,95


11. Unisa Enkellaarsjes Ellen - €87,95
12. Hip Enkellaarsjes Schub - €97,95
13. Unisa Osborn Enkellaarsjes Sue - €89,95
14. Unisa Enkellaarsjes Manilla - €97,95
15. Everybody Enkellaarsjes - €97,95

En mag ik tot slot héél even valsspelen met dit mooie paar bruine, suède laarsjes van Toral schoenen? Voor dit paar laarsjes maak ik heel graag een uitzondering dat mijn ideale paar laarsjes zwart moet zijn ;-)

Draag jij vaak laarsjes? Hoe ziet jouw ideale paar laarsjes eruit?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Van den Assem schoenen.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

 1. Ik hou van al die veterlaarsjes, helemaal mijn smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem9.1.20

  Ojee, je noemt dit budgetprijzen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anoniem9.1.20

   Dat vroeg ik me tijdens het lezen ook af, ja. Hoezo budgetprijzen??? Dit zijn - in mijn ogen en met mijn budget - gewoon dure laarsjes. Kun je uitleggen wat jouw criterium voor 'budgetprijzen' is? Groet, Gerda

   Verwijderen
 3. Laarzen waar je direct een eind mee kunt lopen zonder blaren zijn echt wel geweldig! Wat een fijne koop zeg. Ik draag zelf meestal Uggs moet ik bekennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem10.1.20

  Geschreven 'in samenwerking met ..." ? Dit is gewoon pure reclame ...
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen