Adventskalender van My Jewellery - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Adventskalender van My Jewellery



Een adventskalender: ik weet nog heel goed dat mijn zusje en ik vroeger elk jaar een kalender kregen met 25 chocolaatjes erin. Elke avond na het avondeten, mochten we een vakje openmaken net zolang totdat het kerst was. Elke dag was het weer een enorme verrassing wat voor chocolaatje er nu weer in zou zitten. Waar je als kind niet blij van kunt worden ;-)

Ook al ben ik nu flink wat jaartjes ouder, het openmaken van een vakje in een adventskalender en ontdekken wat erachter zit, blijft leuk, wat mij betreft. En daarin ben ik volgens mij niet de enige, want de afgelopen jaren lanceerden steeds meer merken hun eigen adventskalender.

Zo ook het sieradenmerk MyJewellery. Toen ik de vraag kreeg van MyJewellery of ik het leuk vond om hun adventskalender te ontvangen en te unboxen op mijn blog, hoefde ik daar dan ook niet lang over na te denken. Natuurlijk wilde ik dat! Ben je benieuwd wat er in de adventskalender zit en of de inhoud het aankoopbedrag van €49,95 waard is? Lees dan snel verder!

Over de adventskalender

De adventskalender van MyJewellery heeft tien vakjes die je in de decembermaand op een willekeurige dag open mag maken en kost €49,95. Het merk belooft dat de inhoud van de kalender minimaal €138,50 waard is. Kijk, dat klinkt goed! Je kunt kiezen uit een adventskalender met zilveren items of gouden items, wat ik zelf heel fijn vind. Ik draag bijvoorbeeld nooit goud, dus je kunt wel raden welke adventskalender ik uitzocht.

Op YouTube had ik al wat unboxingvideo's van de adventskalender bekeken en ik werd al vrij enthousiast van de inhoud. Vorig jaar vond ik de inhoud na het zien van video's tegenvallen, en ik bleek niet de enige te zijn, want MyJewellery heeft veel klachten gekregen. Op de website wordt ook netjes aangegeven dat er iets met de feedback is gedaan en dat de inhoud dit jaar meer waarde heeft.

Adventskalender unboxen

Tijd om de inhoud van de kalender aan jullie te laten zien. Denk je erover om de adventskalender dit jaar ook te kopen en wil je dat de inhoud nog een verrassing blijft? Stop dan hier met lezen en klik dit artikel snel weg :-)

In elk vakje zit een plastic zakje met daarin het item. Op de achterkant van het zakje zit een sticker met de oorspronkelijke prijs van elk accessoire. Die heb ik ook bij elk item gezet, zodat je een goed idee krijgt van de waarde van de kalender.

Dag 1 - Elastieken bandjes (€4,95)

In vakje één zitten deze leuke elastieken bandjes die je om je pols of in je haar kunt dragen. Dit is helemaal mijn stijl! Het valt me wel direct op dat er twee gouden bandjes tussenzitten, terwijl dit een kalender met alleen maar zilveren items zou moeten zijn. Als dat maar goed gaat ;-)

Dag 2 - Armbandje met sterretjes (€14,95)

Dit armbandje is direct één van mijn favorieten van de adventkalender. Een heel mooi, minimalistisch armbandje met drie zilveren sterretjes, die super leuk bij mijn Daniel Wellington horloge staat. 

Dag 3 - Oorbellen met sterretjes (€9,95)

Nog meer sterretjes! Deze oorbellen zijn mijn absolute favoriete item van deze adventskalender. Ik heb ze na het openen van het vakje bijna elke dag gedragen.

Dag 4 - Zilveren sokjes (€8,95)

Grappig, deze zilveren sokjes, maar niet echt mijn stijl. Ik zou zo'n kalender echt kopen voor sieraden en niet voor sokken.

Dag 5 - Zilveren getwiste ketting (€15,95)

De inhoud van vakje vijf vind ik dan wél weer heel erg leuk. Een heel mooi, minimalistisch getwist kettinkje. De ketting voelt heel stevig aan en is makkelijk te bevestigen om je hals. Super leuk ook om deze te combineren met andere kettinkjes.

Dag 6 - Hanger (€14,95)

Ik vind het een leuk idee dat MyJewellery een dag nadat je een ketting hebt gekregen, een hanger in een vakje stopt. Maar ik vind het wel zo'n specifieke stijl, dat ik me afvraag of ze niet voor een wat neutralere hanger hadden kunnen kiezen. Ik zou deze in ieder geval niet zo snel dragen en vind ook de waarde van €14,95 wat ongeloofwaardig.

Dag 7 - Hartjes ring (€12,95)

Een schatting ringetje in vakje zeven. Deze ring is in grootte verstelbaar, waardoor iedere vrouw hem past. Slim gedaan, maar daardoor voelt hij ook erg goedkoop aan. Ik heb het gevoel dat deze ring elk moment kan breken en zou hier zeker geen €12,95 voor neerleggen.

Dag 8 - Zilveren ketting met rondjes (€19,95)

Yes, weer zo'n mooie, minimalistische ketting! Dit kettinkje vind ik heel erg leuk en ik kan me ook prima voorstellen dat deze normaal €19,95 zou kosten.

Dag 9 - Zilveren oorbellen met panter (€19,95)

Hmm, weer zo'n zeer specifieke stijl sieraad. Deze zilveren oorbellen met panter zijn ook niet echt mijn stijl. Ik vind het leuk dat MyJewellery naast de minimalistische sterretjesoorbellen ook een paar statementoorbellen in de kalender heeft gedaan, maar ik zou dan voor iets neutralere kiezen. De hanger zelf vind ik wel erg mooi, dus ik ga eens kijken of ik de panter kan vervangen door iets anders zodat ik ze alsnog kan dragen.


Dag 10 - Zilveren chain (€19,95)

Super leuk dat MyJewellery de kalender afsluit met een item dat op dit moment heel trendy is: een zilveren chain die je om je middel of heupen kunt dragen. Staat heel erg leuk bij een rokje of broek, bijvoorbeeld. Ook dit is weer niet mijn smaak, maar ik vind het wel een pluspunt dat MyJewellery voor zo'n 'hip' item heeft gekozen.

Conclusie

Er zit een aantal sieraden in de kalender die ik heel erg tof vind. Dan heb ik het over de sterretjesoorbellen, de sterretjesarmband en de twee kettinkjes. De overige items zijn niet echt mijn ding en ik vind ze ook zo'n specifieke stijl, dat ik denk dat ik niet de enige ben die dat vind. 

Ik had liever nog wat subtielere en meer neutrale sieraden gezien, dan had MyJewellery wat mij betreft echt een hele leuke adventskalender voor €49,95 op de markt gezet. De inhoud is wél stukken beter dan vorig jaar, maar voor €49,95 zou ik liever zelf een aantal sieraden shoppen bij MyJewellery (want geloof me: het assortiment is mega leuk!) dan deze adventskalender kopen.

Wat vind jij van de inhoud? En heb jij dit jaar een adventskalender?

De producten in dit artikel heb ik gekregen van MyJewellery.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

  1. Leuke onboxing! Helemaal eens met je punten.
    Wel vind ik het gek dat het 10 vakjes zijn. Ik wil "maar" zeggen, maar voor 50 euro kan je natuurlijk geen 24 fatsoenlijke sieraden krijgen. Wanneer maar je ze dan open? 1-10 december? 13-23 december?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah wat een heerlijke kleurtjes zeg, hmm dat is wel vreemd inderdaad. Je hebt in ieder geval een eerlijke review geschreven, die worden altijd gewaardeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind hem al heel erg vooruitgegaan op vorig jaar, maar toch.. Wel een hele eerlijke review.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het echt een tegenvaller: er zit eigenlijk geen één item bij die ik leuk vind. Jammer!

    BeantwoordenVerwijderen