Nieuwe woonaccessoires van Xenos, Kwantum, Action & Jysk - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Nieuwe woonaccessoires van Xenos, Kwantum, Action & Jysk


Woonaccessoires Shoplog

Na mijn verhuizing eind vorig jaar, was ik wel even klaar met mijn interieur. Maar de laatste weken ben ik weer volop bezig om dingen aan mijn inrichting te veranderen en nieuwe items toe te voegen. Zo heb ik mijn salontafel vervangen (daarover deze week meer op mijn blog!), staat er in mijn kantoor een nieuwe kast en ontdekte ik dat ik wel wat nieuwe woonaccessoires kon gebruiken voor in de woonkamer en mijn kantoortje.

Afgelopen zaterdag had ik de hele dag gereserveerd voor een dagje 'interieurshoppen' en ben ik langs heel veel woonwinkels gegaan op zoek naar leuke én betaalbare woonaccessoires. Benieuwd wat ik allemaal heb gekocht? Lees snel verder!

Xenos Draadstaal mandje

Draadstalen mandje - €8 (Xenos)

Bij Xenos kocht ik dit leuke draadstalen mandje met houten bodem. Deze wil ik in mijn nieuwe (of nou ja, via Marktplaats gescoorde) kastje zetten en is een super handig mandje voor kabeltjes, mijn camera's en andere apparatuur.

Xenos Sieradendoosje

Wit potje met deksel & gouden hert - €3,99 (Xenos)

Wat ik met dit potje ga doen - geen idee - maar zeg nou zelf: hoe kun je deze nou laten staan?! Ik vond het model, het materiaal en natuurlijk het gouden hertje op de deksel direct leuk. En hij staat perfect bij de andere zwarte, gouden en witte accessoires die ik heb gekocht, dus ook al doe ik er niets in, zo is hij ook al leuk!

Action Bloempotten Plantenpotten

2 plantenpotten op metalen poten - €4,95 (Action)

Stiekem heb ik al plantenpotten genoeg, maar ik kan altijd wel een excuus bedenken om nieuwe te kopen. Want eerlijk is eerlijk: gouden plantenpotten had ik nog niet! Ik vond deze set van twee plantenpotjes bij Action. Ze zijn ook verkrijgbaar in zwart met dezelfde zwarte stalen pootjes. Nu hoef ik alleen nog op zoek naar twee leuke hangplantjes voor in de potten. Als iemand nog andere leuke tips heeft naast de klimop of het erwtenplantje? Let me know!

Action Waterkan Drinkkan

Zwarte inschenkkan (1L) - €3,99 (Action)

Deze kan vond ik ook bij Action en trok direct mijn aandacht door de vorm, kleur en het toffe patroon. Het lijkt me heel leuk om hier veldbloemen in te zetten of een mooi bosje gedroogd gipskruid/eucalyptus.

Jysk Bloempot

Rieten bloempot - €2,70 (Jysk)

Ehm, wat zei ik ook alweer over dat ik genoeg plantenpotten heb? :-) Ook deze vond ik té leuk om te laten staan, zeker voor het geld dat ik ervoor betaalde: slechts €2,70 bij Jysk.

Jysk Oog Spiegel

Gouden spiegel met oog - €5,40 (Jysk)

Dit item is toch echt wel de favoriet van deze hele woonaccessoires shoplog. Ik zag deze ge-wel-di-ge spiegel voorbij komen in deze video van vlogger Bonnie en ik wist niet hoe snel ik naar de Jysk moest sprinten. Daar aangekomen bleek ik echt een lucky bastard te zijn, want er was er nog maar één! En alsof ik nog niet genoeg geluk had, bleek ik bij de kassa ook nog eens extra korting te krijgen. Daardoor betaalde ik slechts €5,40 voor deze spiegel.

 Jysk Waxinelichthouder

Theelichthouder - €1,80 (Jysk)

Bij Jysk vond ik ook nog deze leuke theelichthouder. Alles wat zwart en staal is vind ik sowieso mooi, ook deze past perfect in mijn interieur.

Kwantum Geurkaars

Grote geurkaars - €4 (Kwantum)

Voor zulke enorme geurkaarsen betaal je al snel €10. Ik was dan ook blij verrast toen ik deze kaarsen in het kortingschap bij Kwantum tegen kwam! Nu betaalde ik namelijk nog maar €4 voor deze geurkaars, die een heerlijke frisse, citroengeur heeft.

Kwantum Vaas

Vaas Tua Roze/wit - €3,50 (Kwantum)

Bloempotten heb ik genoeg, maar een mooie, kleine vaas kon ik nog wel gebruiken. Ik kwam erachter dat ik alleen maar enorm grote vazen heb en zo vaak krijg of koop ik niet een enorme bos bloemen. Dit kleine vaasje vond ik super leuk en past qua kleur perfect in de woonkamer of slaapkamer. Prijs? Slechts €3,50!

Kwantum Vaas met Eucalyptus

Glazen vaas met nep eucalyptus takken - €11,50 (Kwantum)

Op het kastje in mijn kantoortje wilde ik vooral nog iets neerzetten wat de hoogte in zou gaan. Bij binnenkomst stond deze vaas met twee neptakken op een tafeltje en ik dacht direct: dat is wat ik ook wil! Ik ben uiteindelijk voor twee andere takken gegaan (eucalyptus) en vind het resultaat super leuk.
De glazen vaas kost €6 en de takken €2,75 per stuk.

Kwantum Dienblad

Zwart dienblad - €5 (Kwantum)

Voor op de eettafel zocht ik een dienblad of mooie mand die ik kon gebruiken om wat leuke spulletjes op te zetten. Bij Jysk zag ik al een mooie beige, rieten mand, maar ik twijfelde toch of die kleur helemaal bij mijn interieur zou passen. Ik ben blij dat ik die heb laten staan, want uiteindelijk vond ik bij Kwantum het perfecte dienblad voor bij mijn interieur.

Dit was echter het laatste exemplaar in de winkel en aan de zijkant zat één van de touwtjes los. Daarom mocht ik deze voor €5 meenemen in plaats van €10. Goeie deal!

Kwantum Schaaltje

Tribal schaaltje - €2 (Kwantum)

Ik was al onderweg naar de kassa, toen ik bij de kassakoopjes dit leuke schaaltje tegenkwam. Er waren verschillende groottes en patroontjes, maar deze vond ik het leukst. En dat voor slechts €2!

Goedkope woonaccessoires

Toen ik dit artikel schreef, besefte ik me dat alle woonaccessoires niet duurder waren dan €8 per stuk. Zo zie je maar dat je je interieur heel makkelijk een mini make-over kan geven, zonder dat het je een fortuin hoeft te kosten.

Welk item vind jij het leukst? En koop jij vaak nieuwe woonaccessoires?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

  1. Leuke items gescoord! Vind die plantenpotten van de Action een hele goede budget find. JYSK zou ik nooit aandenken om te gaan shoppen. Ik vind dat ze bij Kwantum altijd erg leuke accessoires hebben voor een fijn prijsje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kan hier zulke leuke items scoren! Heel leuk, ik ga morgen even op zoek naar vazen en manden voor onze toekomstige planten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die gouden plantenbakken bij Action heb ik ook gezien en wil ik ook heel graag. Vind ze zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Moeilijke keuze. Ik vind eigenlijk bijna alles leuk wat je gekocht hebt. Ik koop heel veel woonaccessoires, dat komt omdat ik tot afgelopen week vrijdag bij een groothandel in woonaccessoires heb gewerkt. Daar in de buurt was nog een hele grote groothandel met stands van verschillende merken zoals Light & Living. Heel erg verslavend om te gaan shoppen daar.

    BeantwoordenVerwijderen