5x mooie Gabor schoenen uit de sale - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

5x mooie Gabor schoenen uit de sale



Het is eind augustus en dat betekent: volop sale in Nederland! Al jarenlang staat er ergens in de laatste weken van augustus standaard een winkeldagje gepland met mijn zusje om de leukste zomerkleding in de sale te scoren. Vorige week zijn we al even de stad in geweest en heb ik een bikini én badpak gekocht voor slechts €30 samen. Kaching! 

Mijn jaarlijkse zomersale shoppingsessie heb ik inmiddels voortgezet via het internet en ik ben allerlei webshops aan het afstruinen. De komende weken zullen er dan ook ongetwijfeld artikelen voorbij komen met nog meer saletips of zelfs een shoplog als jullie dat leuk vinden.

Naast een flinke lading kleding, hoop ik in de sale nog in ieder geval twee paar schoenen te scoren: een paar stevige en kwalitatief goede sneakers en een paar nette schoenen die ik naar mijn werk aan kan. Na een korte zoektocht kwam ik terecht bij Gabor en vond ik een paar hele mooie schoenen, in de sale!

Schoenen van Gabor

Mijn moeder draagt al jarenlang schoenen van Gabor en eerlijk gezegd had ik zelf een beetje een suf beeld bij het merk. Ik had in mijn hoofd dat het vooral erg degelijke schoenen zijn waar comfort voor uiterlijk gaat. Maar niets is minder waar, want Gabor blijkt een onwijs leuke schoenencollectie te hebben! De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en staan bekend om hun goede voetbedden en comfort. Ik heb wel eens een paar Gabor schoenen van mijn moeder aangehad en je merkt direct dat deze schoenen onwijs comfortabel zijn. Alsof je op wolkjes loopt!

En wat helemaal fijn is: op dit moment heeft Gabor Sale en kun je in de webshop To Be Dressed, een online merkkleding en schoenen outlet een mooi paar Gabor-schoenen scoren voor een hele fijne prijs. Want eerlijk is eerlijk: als je de volledige prijs neer moet leggen, ben je al snel tussen de €100 en €200 kwijt. In de sale zijn de prijzen voor een paar Gabor-schoenen ineens heel anders en daar worden we natuurlijk erg blij van ;-)

Ik zocht een paar schoenen uit die ik heel graag aan mijn schoenencollectie toe zou willen voegen:

1. Lage Gabor sneakers

Deze sneakers vind ik ontzettend tof! Wit heeft mijn voorkeur omdat die kleur makkelijker te combineren is met veel verschillende outfits, maar stiekem vind ik het rode paar ook heel mooi. De nieuwprijs is €124,95 maar in de sale betaal je voor de witte sneakers €80,95 en voor de rode zelfs nog maar €68,95.

2. Gele Gabor sneakers

Nog meer gekleurde sneakers! Hoe leuk zijn deze okergele sneakers? Het is één van mijn favoriete kleuren, maar gek genoeg is er geen okergeel kledingstuk in mijn kast te vinden. Bij een simpele zwart-wit outfit (mijn favoriete 'kleuren'combi) staat zo'n paar gele sneakers denk ik heel leuk én je schoenen zijn direct de eyecatcher van je outfit.
Je krijgt 17% korting op deze sneakers en betaalt nu nog €95,50 in de sale. En er is nog precies een paar in mijn maat... is dat een teken?! ;-)

3. Gele suède pumps 

En als we het toch over okergeel hebben... deze okergele suède hakken zouden ook net wat voor mij zijn. De originele prijs is €99,95 maar in de sale bij To Be Dressed betaal je nog maar €59.

4. Zwarte suède pump met enkelbandje

Naar zo'n model schoen ben ik al heel lang op zoek. Perfect voor onder een jurkje, een mooi klassiek model en een hak die niet te hoog is. Het voetbed is ook nog eens van leer, waardoor deze schoen extra comfortabel loopt. Je krijgt 10% korting en betaalt nu nog €89,75.

5. Gabor sandaaltjes

Met mijn brede voeten is het een drama om sandaaltjes te vinden die passen. Vrijwel alle sandaaltjes zijn te smal dus het kost altijd flink wat tijd (en het gaat ten koste van mijn goede humeur) om een paar fijne sandaaltjes te vinden. Ik heb laatst in een schoenenwinkel al eens sandaaltjes van Gabor gepast en die zijn qua model en breedte voetbed veel beter geschikt voor mijn voeten.
Deze sandaaltjes vind ik een super leuk printje hebben. En weer eens wat anders dan de standaard zwarte sandaaltjes waar ik meestal voor ga.

Al deze Gabor schoenen zijn verkrijgbaar in de webshop To Be Dressed. Een hele leuke webshop met mooie merken, waaronder ook Studio Anneloes. Een super leuk merk met vooral wat nettere kleding. Ik heb hier al heel veel leuke jurkjes gespot die ik heel graag in mijn garderobe zou hebben om naar kantoor te dragen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met To Be Dressed.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

1 opmerking: