7x cadeautips voor Vaderdag - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

7x cadeautips voor Vaderdag



Over anderhalve week is het weer zover: Vaderdag! Op zondag 16 juni is het dé dag waarop we onze lieve vaders even extra in het zonnetje mogen zetten en hen mogen verwennen met leuke cadeaus. Maar ik ben vast niet de enige die het elk jaar weer een uitdaging vindt om een cadeau uit te zoeken voor zijn/haar vader. Ik heb alvast wat research gedaan voor leuke Vaderdagcadeaus, mijn beste tips deel ik met je in dit artikel.


1. Een dagje uit

Omdat een paar sokken, reep chocola of autotijdschrift wel erg standaard werd, hebben mijn zusje en ik onze vader de afgelopen twee jaar een dagje uit cadeau gegeven. Het eerste dagje uit hebben we een aantal weken geleden eindelijk verzilverd: een dagje naar Den Bosch! Met z'n drietjes hebben we een stadswandeling gedaan, een rondvaart gemaakt over de Binnendieze, winkeltjes bezocht, taart gegeten en 's avonds ook nog een hapje gegeten. Een onwijs geslaagde dag én een leuk cadeau.
Nog een paar andere leuke tips voor een uitje met jouw vader: midgetgolfen, pannenkoeken eten, karten, bowlen of een barbecueworkshop.

2. Boxershorts van bamboe

Voor mannen kom ik toch al snel op praktische cadeaus uit. En daar is niets mis mee, toch?! Wat denk je bijvoorbeeld van deze boxershorts van Bamigo? Ze hebben niet alleen leuke kleurtjes, maar zijn ook nog eens van heel bijzonder materiaal gemaakt: bamboe! Door het bamboetextiel zijn de boxershorts heerlijk zacht, warm in de winter en luchtig in de zomer. Deze boxershorts kun je eenvoudig online kopen in de webshop van Bamigo. Een set van 2 boxershorts kost €34,99.

Dit item is geschreven in samenwerking met Bamigo.

3. Bierproeverij of bierpakket

Bier: welke man/vader houdt er nu niet van? Sinds een paar jaar kan ik speciaalbiertjes ook steeds meer waarderen en begin ik er zowaar verstand van te krijgen.
Hoe leuk is het om je vader een bierpakket met jouw of zijn favoriete (speciaal)biertjes te geven? Of nog leuker: een bierproeverij die je zelf thuis kunt organiseren, of bij één van de Nederlandse brouwerijen.

4. Ritualspakket

Niet alleen voor vrouwen, ook voor mannen heeft Rituals de meest heerlijke producten! Doucheschuim, douchegel, deodorant en zelfs scheerschuim: Rituals heeft hele leuke producten én cadeaupakketten voor mannen.

5. Bieropener stropdas

Oké, deze vond ik te hilarisch om niet in dit rijtje met Vaderdagcadeaus op te nemen: een stropdas en bieropener in één. Praktischer dan dit ga je het niet krijgen ;-)

6. Keukenspulletjes

Is jouw vader een echte ster in de keuken? Boffen jij en jouw gezin even! Verwen je vader met leuke items voor in de keuken: een mooie leren schort, kruidenrek, keukengerei... maak er een leuk pakketje van en je geeft je vader direct een stille hint om lekker te koken voor je.

7. Spelletjes

Zijn jij en jouw vader dol op spelletjes? Geef hem een leuk (bord)spel cadeau. Mijn persoonlijke favorieten: Ticket to Ride, Kolonisten van Catan, Qwixx en Doodle City.


Wat geef jij jouw vader dit jaar voor Vaderdag?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

2 opmerkingen:

  1. Bij mijn stage graveren wij houten snijplankjes voor Vaderdag! Je kan bijvoorbeeld een tekening of boodschap erop laten graveren :). Ze zijn 19 euro ex. verzendkosten --> https://c-r-e-8.nl/product/vaderdagplankje/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij de Hema verkopen ze ook bamboe boxers en die zijn heel wat prettiger geprijsd.

    BeantwoordenVerwijderen