Groen in huis met de plantenpotten van elho - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Groen in huis met de plantenpotten van elhoZowel mijn woonkamer als mijn slaapkamer en zelfs mijn kantoor en keuken zijn zo langzamerhand omgetoverd tot een heuse urban jungle. In vrijwel elke ruimte van mijn huis vind je wel een plant terug. En wonder boven wonder begin ik niet alleen de namen van mijn planten te onthouden, maar lukt het me ook om de planten in leven te houden. Het is dus echt mogelijk: groene vingers kun je kweken!

En al die planten in huis worden natuurlijk nog net iets leuker met een mooie plantenpot. Inmiddels heb ik al een flinke verzameling plantenpotten, maar wat mij betreft kun je er nooit genoeg van hebben. Van het leuke plantenpottenmerk elho mocht ik een aantal potten uitzoeken die inmiddels staan te shinen in mijn interieur!

Over elho

De potten van elho vind ik niet alleen tof omdat ze er leuk uitzien, maar ook omdat ze gemaakt zijn van gerecycled plastic. 70% van de grondstoffen die elho nodig heeft om haar bakken en potten te ontwikkelen, is van gerecycled plastic. Dat betekent dat elho alleen afgelopen jaar al ruim 6 miljoen kilo gerecyled plastic heeft verwerkt.

Daarnaast wordt de energie die gebruikt wordt voor het productieproces voor de volle 100% gewonnen uit windenergie. Pluspunten! Een enorm goed concept dus, zeker als je naar het prijskaartje kijkt, want de potten zijn hartstikke betaalbaar.

 Gemaakt van gerecyled plastic
Toffe designs
Betaalbaar, al vanaf €1,29

De plantenpotten van elho in mijn interieur


Deze prachtige Monstera houdt het al een lange tijd vol in mijn slaapkamer en heeft zelfs al meerdere nieuwe bladeren ontwikkeld. Juist omdat de plant zo goed groeit, heb ik mijn Monstera vorige week verpot naar deze grotere pot van elho. Dat betekent dat de wortels weer genoeg ruimte hebben om te groeien en hoop ik natuurlijk dat er binnenkort nog meer van die mooie, grotere bladeren aan mijn Monstera gaan groeien!

Elho bloembot B for Rock (18,6 x 18 x 16,5 cm) - €6,59Deze pot is mijn absolute favoriet! Hoe tof is het design en de okergele pot? Deze plant heeft een mooi plekje gekregen in mijn kantoor en matcht perfect bij de gele Craspedia's die in een vaas ernaast staan. Op de vraag welke plant er in deze pot staat, kan ik geen antwoord geven, maar ik gok dat het een Calatheasoort is. Als iemand het wél zeker weet? Let me know! :-)

Elho bloempot B for Rock geel (14,1 x 14,5 x 12,9 cm) - €4,39Een groene plant in een groene pot: beter wordt het toch niet? De kleur van deze plantenpot past perfect bij de muurstickers op de muur, de groen geverfde muur en mijn groene bank. Deze plant heb ik van mijn oma gekregen en is een bepaalde soort vetplant. De plant heeft bijna geen water nodig en groeit als een malle!

Elho bloempot B for Soft Rond (16 x 14,9 cm) - €4,59Tot slot heeft elho ook hele leuke, kleine plantenpotjes (6cm doorsnede) in allerlei kleurtjes. Ik ging voor de basic zwarte potjes die super leuk in je interieur staan met kleine plantjes.

Elho bloempot Brussels rond mini (6,7 x 6cm) - €1,29 per stuk

Heb jij veel planten in huis? Welke plant is jouw favoriet?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met elho

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

 1. Tof! Die gele is mijn favoriet. De prijzen vallen me ook echt alleszins mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! Ik heb zelf een paar jaar geleden een bijbaan gehad bij elho, dus heb er ook nog wat potten van in huis. Helemaal niet zo duur inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke plantenpotten! vooral die gele vind ik heel leuk :) Mijn favoriete plant in huis is mijn pannenkoekenplant.

  Liefs,
  Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze apart zeg! Ik kende ze nog niet. Ik heb nu 13 planten in huis :)

  BeantwoordenVerwijderen