Leuke én makkelijke budgettip: muurstickers op je muur (+winactie!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Leuke én makkelijke budgettip: muurstickers op je muur (+winactie!)



Kleur is hét codewoord voor mijn nieuwe appartement. Waar ik mijn vorige kamers het altijd zo wit en rustig mogelijk wilde houden, wilde ik in dit huis vooral meer sfeer, gezelligheid én kleur. Mijn woonkamer heeft al een opvallend kleurtje op de muur, maar de witte muur ernaast kon nog wel wat kleur gebruiken. En dit keer ging ik niet voor verf of behang, maar voor deze super leuke muurstickers van Muurstickerstunter.nl!


Laten we eerst even kijken hoe mijn woonkamer/eethoek er voor de mini make-over uitzag. De muur achter mijn eettafel heb ik al voor mijn verhuizing groen geverfd: een kleur die ik nog steeds onwijs mooi vind! De plankjes aan het linkermuurtje heeft mijn vader een paar weken geleden opgehangen. Ik vind het zo al een heel leuk hoekje, maar deze muur kan nog wel iets meer kleur gebruiken. Zeker om ervoor te zorgen dat de aandacht iets minder naar die lelijke verwarming uit gaat ;-)


Ik ging uiteindelijk voor de driehoekjes muurstickers, maar er zijn nog veel meer soorten muurstickers: rondjes, hartjes, complete tekeningen en je kunt zelf je eigen tekst als muursticker bestellen. Kortom: keuze genoeg!

Ik koos grote zwarte driehoekjes (5cm) en gouden, zwarte en groene driehoekjes (3cm).
De donkergroene driehoekjes bestelde ik een beetje op de gok, maar gelukkig past de kleur van de stickers perfect bij mijn donkergroene muur!


De kleine groene driehoekjes (20 stuks) plakte ik als eerste op de muur om te kijken of dat misschien niet al te vol of te druk was. Maar nee hoor, ruimte genoeg voor de andere driehoekjes...


Uiteindelijk heb ik naast de groene driehoekjes, alleen de grote zwarte driehoekjes geplakt. Goud vond ik er toch niet zo mooi bij staan: twee verschillende kleuren en groottes zorgde wat mij betreft voor de perfecte combi.
De muurstickers zijn makkelijk van hun ondergrond te halen en blijven heel goed op de muur plakken. Ik heb mijn muur behangen met glasweefselbehang en deze wit geverfd en zelfs op die ondergrond blijven de stickers heel goed zitten. Een hele leuke, goedkope én makkelijke manier om een muur een touch up te geven, want voor slechts €16 en vijf minuutjes werk, is dit het resultaat.

Winactie: €50 shoptegoed bij Muurstickerstunter.nl

Ben je ook klaar met die saaie, witte muur in huis? Dan heb ik goed nieuws: want ik mag €50 shoptegoed verloten onder mijn volgers. En geloof me: voor die €50 kun je heel veel leuke stickers kopen!

Wat moet je doen om kans te maken?
  • Volg @nicolevanroekel op Instagram
  • Laat een reactie achter onder deze foto dat je meedoet.

Je kunt nog meedoen met deze winactie t/m donderdag 6 juni. De winnaar wordt in een DM bekend gemaakt.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Muurstickerstunter.nl. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

1 opmerking:

  1. Dat ziet er heel erg leuk uit zeg!! En fijn dat het goed blijft zitten op die ondergrond. Wij hebben glad gestucte muren en ik denk dat het daar ook wel op zou blijven zitten. Dit ga ik zeker onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen