Mijn vakantieplannen dit jaar - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn vakantieplannen dit jaar
Met deze zomerse temperaturen (Hallo, 25 graden in april?!) kan ik over niets anders dromen dan een heerlijke relaxvakantie in een zonnig oord. Gelukkig heb ik over twee weken al een eerste minitripje naar de Nederlandse kust op de planning staan, maar daarna is mijn agenda verdacht leeg als het gaat om vakantie. Plannen en ideeën heb ik genoeg en ik wil in ieder geval nog twee keer een weekje weg dit jaar. Mijn vakantieplannen voor 2019 deel ik met je in dit artikel.

Weekendje weg naar Egmond aan Zee

Over twee weken verblijf ik met mijn zusje drie dagen in een luxe hotel in Egmond aan Zee. Het hotel staat letterlijk op het strand, dus we hopen natuurlijk op temperaturen boven de 25 graden zodat met een beetje geluk lekker op het strand kunnen bakken.
We verblijven in het hotel van maandag tot en met woensdag en gaan voor een echte relax-minivakantie: meer dan shoppen, in het zonnetje chillen en relaxen in de wellness in het hotel, staat er niet op de planning. We hebben zelfs ontbijt en diner in het hotel bijgeboekt zodat we daar niet eens over na hoeven te denken. De echte hotelervaring wat mij betreft ;-)

En een leuk pluspuntje: we hebben een hele voordelige last minute kunnen boeken waardoor we voor 2 nachten, 2 keer ontbijt en 1 keer diner slechts €129 per persoon betalen. Nu maar hopen dat het die week nog net zo lekker weer is als nu!

Workation in Spanje

Als je me volgt op Instagram, dan heb ongetwijfeld gezien dat ik mijn nieuwe bedrijf Chalked heb gelanceerd. Daarnaast gaat het ook met The Budget Life goed en krijg ik veel leuke aanvragen voor campagnes.
Het enige dat ontbreekt, zijn de factoren 'tijd' en 'concentratie'. Het lijkt me dan ook heerlijk om een weekje in volle concentratie werken te combineren met vakantie, oftewel een Workation zoals ze dat anno 2019 noemen ;-).

Ik denk er dan ook over om mezelf in mei of juni een week lang op te sluiten in een vakantiehuis in Spanje om vol focus aan mijn twee bedrijven te werken. 's Ochtends vroeg opstaan om te werken, 's middags relaxen op het strand, leuke stadjes ontdekken of een siësta houden en 's avonds ook nog een paar uurtjes werk meepakken. Valencia en Barcelona staan al eeuwen hoog op mijn lijstje met steden die ik nog een keer wil bezoeken. Als je nog leuke tips hebt voor appartementjes/hotels met goede WiFi of leuke werkplekjes in één van deze Spaanse steden, let me know!

Groepsreis

Als de Workation in Spanje het niet gaat worden, wil ik in de zomer wel graag een weekje weg. De afgelopen drie zomers heb ik steeds doorgewerkt en ben ik in het voor- of naseizoen op vakantie geweest, maar het lijkt me nu stiekem toch ook wel lekker om gewoon in de zomer een weekje er tussenuit te kunnen.
Ik ben nu dan ook de mogelijkheden voor een groepsreis aan het ontdekken. Na de positieve verhalen en jaloersmakende foto's van Denise (die twee keer met een groepsreis is mee geweest) ben ik in ieder geval nieuwsgierig geworden naar het fenomeen 'groepsreis'. De opties zijn nu Italië of Kroatië: twee landen waar ik nog nooit ben geweest en die me allebei onwijs mooi lijken.

Week naar Zakynthos

Alsof ik dan nog niet genoeg vakantie heb gevierd, wil ik samen met mijn zusje in september naar Zakynthos. Meestal gaan we samen een weekje weg in mei, maar omdat mijn zusje sinds begin dit jaar een baan in de horeca heeft, ging dat helaas niet lukken. Daarom gaan we na het hoogseizoen en wordt de bestemming waarschijnlijk het prachtige, Griekse eiland Zakynthos.
We hebben al een heel mooi hotel op het oog die vorig jaar volledig gerenoveerd is. Iets met een mega zwembad, prachtige kamers en eten en drinken is 24 uur per dag inbegrepen in de prijs. Klinkt vervelend, hè? ;-)

Ik ben benieuwd: wat zijn jouw vakantieplannen dit jaar?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Interhome.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

7 opmerkingen:

 1. Zo'n workation lijkt me wel wat, al zou ik het denk ik moeilijk hebben me te concentreren op werk als er zo veel moois te ontdekken valt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Zakynthos lijkt mij heerlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne plannen! Zo'n workation klinkt ook goed. Had nog nooit van de term gehoord, maar kan me er zeker wat bij voorstellen. Ik ga dit jaar ook naar Zakynthos, volgende maand al!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Als je na afloop leuke tips hebt, vergeet ze dan niet met mij te delen :-) Veel plezier alvast. Liefs, Nicole

   Verwijderen
 4. Ah wat heb je leuke dingen op de planning staan!! Super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo dat klinkt echt als een heerlijk vakantie-jaar! Die werkvakantie is ook een super goed idee trouwens!
  Hier geen vakantie dit jaar, net een klushuis gekocht, dus daar moet flink wat aan gebeuren. Vanaf volgende maand lekker daaraan beginnen en dan lekker thuis genieten!
  Dan volgend jaar weer op vakantie in het najaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh wat heb je een heerlijke dingen op de planning staan. Wij hebben een huisje gekocht dus dit jaar blijven we een keer in Nederland, al ga ik de bergen in Italië wel missen!

  BeantwoordenVerwijderen