10x Nike hardloopschoenen onder de €100 - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

10x Nike hardloopschoenen onder de €100


Ik dacht dat ik sporten had afgezworen maar aangezien er de afgelopen jaar een paar kilootjes zijn aangesnoept en een kantoorbaan ook niet echt bijdraagt aan een fittere levensstijl, ben ik bang dat ik er toch weer aan moet geloven: ik moet meer gaan bewegen.
Er is eigenlijk één sport die ik altijd wel leuk heb gevonden én lang heb volgehouden en dat is hardlopen. Het is me vorig jaar zelfs gelukt om 8 kilometer te rennen met een gemiddelde van 10 kilometer per uur. Voor een mens met zulke korte benen als ik, is dat een hele prestatie kan ik je vertellen ;-)

Nu het buiten zulk lekker weer is, merk ik dat het ook lichtelijk begint te kriebelen om weer te gaan hardlopen. De hardloopschoenen die (onder een laag stof) in mijn kast liggen, heb ik alweer vier jaar en die zijn dan ook hoognodig aan vervanging toe.
Maar voordat ik overenthousiast een nieuwe sportoutfit van honderden euro's aanschaf en ik hardlopen na een paar maanden weer opgeef, ga ik liever voor een meer budget optie. En dat kwaliteit helemaal niet duur hoeft te zijn, blijkt maar weer, want ik heb 10 hele toffe Nike hardloopschoenen gevonden onder de €100!


1. Nike Renew Revival Sneakers - €32,99
2. Nike Odyssey React hardloopschoenen - €64,99
3. Nike Free RN 2017 hardloopschoenen - €76,99
4. Nike Legend React hardloopschoenen - €99,99
5. Nike Air Zoom Winflo 5 hardloopschoenen - €49,996. Nike Renew Revival sneakers - €32,49
7. Nike Zoom Pegasus Turbo hardloopschoenen - €89,99
8. Nike Zoom Pegasus 35 hardloopschoenen - €59,99
9. Nike Free RN 2018 Shield hardloopschoenen - €59,99 
10. Nike Epic React Flynkit hardloopschoenen - €74,99

Al deze hardloopschoenen zijn online verkrijgbaar bij Intersport. Sommige van deze modellen zijn officieel voor heren, maar wel verkrijgbaar vanaf maat 38,5.

💡 Budgettip voor meiden met schoenmaat t/m 40

Ben je op zoek naar Nike hardloopschoenen en heb je - net als ik - wat kleinere voeten? Kijk dan eens bij de kindermaten van Nike. Je ziet daar modellen die vele malen goedkoper zijn dan de volwassen Nike sneakers. En een klein gelukje: Nike brengt haar kinderschoenen uit t/m maat 40! Zo vond ik een paar Rebel React hardloopschoenen precies in mijn maat (38,5) en dat voor slechts €42,49.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Intersport.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

2 opmerkingen:

  1. Ik had geen idee dat de kindermaten van Nike tot 40 gingen! Goede tip. Ik heb zelf al een tijd een paar Free RN's, alleen die staan op dit moment vooral stof te vergaren haha, oeps.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nike sneakers zijn tof, maar een tip voor beginnende hardlopers: koop nooit zomaar een paar hardloopschoenen online maar laat ze aanmeten in een goede sportwinkel. Iedereen loopt anders en de juiste schoenen kunnen echt blessures voorkomen! Misschien inderdaad niet direct budgetproof, maar nieuwe knieën zijn duurder hihi

    BeantwoordenVerwijderen