Rugtas van Gaston Luga


Ik ben normaal niet zo'n fan van rugzakken. Ik draag ze alleen vanuit praktisch oogpunt tijdens citytrips: er kan lekker veel in en je hebt je handen vrij. Maar echt mooi vind ik ze meestal niet en dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat ik me met een rugtas op mijn rug net een brugpieper voel met mijn 1 meter 60.

Maar toen ik een mailtje kreeg van het Zweedse rugtassenmerk Gaston Luga gooide ik al mijn vooroordelen over rugtassen overboord: want hoe mooi en stijlvol zijn deze rugtassen?! Eén ding is zeker: deze rugtas laat me allesbehalve een brugpieper voelen, haha.


De collectie van Gaston Luga bestaat uit drie modellen rugtassen, waarvan elk model in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Ik ben voor de Clässy - Black rugzak gegaan: dit is het kleinste én goedkoopste model uit de damescollectie. Oké, er hangt alsnog een prijskaartje van €119 aan, wat ik best veel geld vind voor een rugtas. Maar stel dat een rugtas koopt van een paar tientjes die je na een jaar weer moet vervangen, omdat hij van ellende uit elkaar valt, ben je soms op de lange termijn een stuk goedkoper uit als je één keer investeert in een mooie tas van goede kwaliteit.

De tassen van Gaston Luga worden gemaakt van vegan kunstleer, sterk canvas en hebben metalen details. Ondanks dat de banden vrij dun zijn, voelen ze wel enorm stevig aan. De Clässy tas beschikt ook over een los laptopvak voor een 13" laptop. Daarmee is het voor mij ook de ideale tas om mee te nemen naar mijn werk: ik kan mijn laptop erin kwijt en daarnaast is er meer dan voldoende ruimte voor een drinkfles, notitieboek en een lading snacks.


Ik ben super blij met mijn mooie Gaston Luga tas en het is een merk dat ik zeker zou aanraden. Wil je ook zo'n toffe rugtas scoren? Met de code THEBUDGETLIFE krijg je 15% korting op je bestelling.

Deze rugtas heb ik gekregen van Gaston Luga.

1 opmerking:

  1. Ik ben ook niet zo van de rugzakken eigenlijk, maar ik vind deze erg leuk én ben het met je eens dat ze tijdens een citytrip gewoon echt een stuk fijner zijn.

    BeantwoordenVerwijderen