6 broeken die ik deze lente aan mijn garderobe toe wil voegen - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

6 broeken die ik deze lente aan mijn garderobe toe wil voegen



Terwijl ik dit schrijf, hoor ik buiten vogeltjes fluiten, schijnt de zon door het raam op de eettafel en vertellen de weersvoorspellingen mij dat er komende week geen wolkje aan de lucht te zien is. Kortom: laat de lente maar komen! Ik heb dan ook al echt last van de 'lentekriebels'. Het huis heeft al een heuse voorjaarsschoonmaak ondergaan, alle kerstspullen heb ik eindelijk opgeruimd (oeps) en ook mijn kledingkast schreeuwt om een lente-update. Ik merk dat ik een kleine kledingcrisis heb, want mijn stijl is de afgelopen 2 jaar best veranderd. Waar ik vroeger alleen maar spijkerbroeken en truien droeg, draag ik de laatste tijd vooral jurkjes en rokjes of broeken die geen spijkerbroek zijn. En ondanks dat ik nog steeds dol ben op goedkope kleding van budgetmerken, kies ik steeds vaker voor kleding van wat duurdere merken, die ik dan - als het even kan - in de sale koop. Ik merk toch dat de kwaliteit echt een stuk beter is, je kledingstukken daardoor veel langer kunt dragen en op de lange termijn dus veel goedkoper uit bent.

Eén van die merken waar ik de laatste tijd steeds vaker shop, is Esprit, die een heel mooie winkel in de winkelstraat van Veenendaal heeft. Als er sale is, loop ik er altijd even naar binnen of speur ik in de webshop naar mooie kleding items. Ik ben vooral fan van de leuke jurkjes en mooie jeans van Esprit en zeker van dat laatste kledingstuk kan ik wel wat nieuwe items in mijn kast gebruiken.

Oftewel: er moet geshopt worden! Mijn 'voorjaar kleding wishlist' neemt inmiddels extreme vormen aan dus wees gerust: ik zal niet mijn complete waslijst met kledingstukken met je delen. In dit artikel deel ik de broeken die ik deze lente dolgraag aan mijn garderobe wil toevoegen. Al deze broeken zijn online verkrijgbaar bij Esprit.

1. Lichte skinny jeans

Een mooie, basic jeans is altijd fijn om in je kast te hebben. In de winter was de kleur zwart nogal populair bij mij - en dat is nog zwak uitgedrukt. Het enige dat ik afgelopen winter droeg, waren zwarte broeken & panty's met rokjes en jurkjes. Ook vind ik een lichtblauwe jeans perfect bij de lente passen en is zo'n jeans natuurlijk eindeloos te combineren met T-shirts, blouses en tops.

2. Boyfriend Jeans

De 'Boyfriend-jeans', ook wel bekend als de 'Mom-jeans' is al seizoenen lang een trend. Ondanks dat ik ze onwijs tof vind, heb ik er nog nooit één gepast omdat ik altijd het idee heb dat deze broeken niet geschikt zijn voor vrouwen met wat kortere benen zoals ik. Maar niet geschoten is altijd mis, dus mijn doel voor de lente is het vinden van dé perfecte Boyfriend-jeans voor kleine vrouwen :-) Deze van Esprit vind ik bijvoorbeeld super mooi én een enorm pluspunt: verkrijgbaar in mijn lengtemaat 30!

3. Flared Broek

Ook zo'n broek waarvan ik eigenlijk het idee heb dat het alleen mooi staat bij vrouwen met lange, dunne benen. De laatste tijd zie ik steeds meer vrouwen (ook vrouwen die wat korter zijn of stevigere benen hebben) en die rocken de flared pants gewoon. Ik ben benieuwd of ik er één kan vinden (het liefst een zwarte!) die mij dus mooi staat. Als je een tip hebt, let me know!

4. Track Pants

De pantalon met gekleurde streep/strepen aan de zijkant: ook een broek die al lange tijd populair is. Deze heb ik al wel eens gepast en vond ik eigenlijk heel leuk staan, vaak was het dan de prijs van de broek die me tegenhield de broek aan te schaffen. Een geruite track pants lijkt me heel mooi, wie weet scoor ik er dit seizoen wel één in de sale.

5. Business Pants

Gelukkig hoef ik naar kantoor geen driedelig mantelpakje aan, maar ik draag toch graag nette kleding, zeker als ik een afspraak bij een klant heb. Ik kan dan ook nog wel een mooie pantalon gebruiken die ik kan combineren met een basic zwarte of witte blouse. En hoe tof is deze zakelijke broek met strepen? Weer eens wat anders dan een standaard, zwarte pantalon.

6. Ruitjes broek

Aaah, deze trend vind ik zo tof! Deze broek is echt dé eyecatcher van een outfit. Super makkelijk te combineren met een basic top in één kleur (ik denk bijvoorbeeld aan een mooie, rode blouse!)

Welke broek staat er deze lente bovenaan jouw wishlist?



Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

  1. Wat een leuke broeken zeg. Ik vind de laatste drie denk ik het leukst, love broeken met printjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nummer 1 & 6 zijn mijn favorieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn favo lichte skinny jeans moest ik laatst toch echt weggooien. Die was heel versleten. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe lichte jeans :) Flared broeken vind ik trouwens ook fijn om te dragen.

    Liefs,
    Marloes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gave broeken! Met het mooie weer in aantocht ben ik opzoek naar een lichte jeans!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke broeken, vooral die jeans zijn tof! :D Die draag ik ook het meest, samen met joggingsbroeken haha!

    BeantwoordenVerwijderen