Plafondlampen onder de €60 - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Plafondlampen onder de €60Dat een huis nooit echt 'af' is, daar ben ik inmiddels wel achter. Zeker als je net zo'n wispelturig karakter hebt als ik, is het een hele uitdaging om ooit 100% tevreden te zijn met je interieur. Ik heb me er dan ook maar bij neergelegd dat ik zeker eens per maand iets wil veranderen aan mijn interieur en koop daarom ook voornamelijk hele betaalbare of tweedehands meubels en woonaccessoires.

Maar ondanks dat ik vind dat mijn huis nooit écht af gaat zijn, mag ik echt niet klagen. Ik woon nog geen twee maanden in mijn nieuwe appartement en eigenlijk is er al heel veel wél af. Deze week zijn eindelijk de laatste eetkamerstoelen bezorgd en daarmee is de woonkamer ‘af’, ook de slaapkamer is al een aantal weken volledig ingericht met kledingkast, een fantastisch bed en leuke plantjes en zelfs de stellingkast in mijn voorraadkamer is in elkaar gezet (door mijn vader, de combinatie van mijn twee linkerhanden en een flinke portie ongeduld resulteerde in een kast die zo gammel was dat hij in elkaar stortte als je hem met één vinger aanraakte. Thanks pap!).

Op zoek naar sfeervolle verlichting

De enige dingen die nu nog ontbreken zijn dorpels bij de deuren, plakplintjes op sommige plekken, een aantal mooie posters/schilderijen aan de muur en... verlichting. Tijdens de verhuizing hebben we overal verhuisfittingen opgehangen en ik kan je vertellen: die hangen er nog steeds. Dat is niet omdat ik te lui ben om mooie plafondlampen om te hangen, maar omdat ik het super lastig vind om een keuze te maken voor lampen. Een mooie lamp in combinatie met de juiste lichtbron kan de sfeer in de ruimte helemaal afmaken, maar ook verpesten. Te koel licht, te geel licht, te fel licht… ik heb het allemaal meegemaakt en heb het idee dat ik nog nooit écht fijne, mooie en sfeervolle verlichting in huis heb gehad.

Dat is dan ook de reden dat ik dit klusje nog even uitstel. In de tussentijd ben ik me online en in winkels natuurlijk al wel aan het oriënteren. Een aantal weken geleden spotte ik bij een woonwinkel eindelijk een geweldige lamp voor boven de eettafel. Die zou mee naar huis gaan! Maar toen ik bij de kassa kwam, bleek de lamp uitverkocht en niet meer leverbaar te zijn. Zucht…
De zoektocht gaat dan ook nog even verder en ik ben nu nog op zoek naar mooie hang- of plafondlampen voor boven mijn eettafel, in de gang, de keuken en in de twee kleine slaapkamers.

Plafondlamp of hanglamp?

In de gang, keuken en de slaapkamers wil ik het liefst lampen ophangen die ik direct aan het plafond kan bevestigen. Zo creëer je toch voldoende licht in de ruimte, zonder dat de lamp erg opvalt of dat de lamp te laag hangt. Boven de eettafel wil ik juist wel een mooie hanglamp die vrij laag boven de tafel mag hangen. Via Lampen24 verzamelde ik plafondlampen die ik wel in mijn appartement zie hangen én die ook nog eens hartstikke betaalbaar zijn.Betaalbare plafondlampen


1. Zwart Gouden Plafondlamp Lya - €55,90
2. Tweelamps Plafondlamp Julin - €35,90
3. LEDspot Morik - €45,90
4. 2 lichts EasyDim plafondlamp - €45,90
5. Antiek zwarte plafond lamp Ariëlle - €55,90
6. Tweelamps GU10-spot Marlis - €39,90
7. Etienne tweelamps plafondlamp - €28,90
8. Roestbruine plafondlamp Elaina - €29,90
9. Plafondlamp Elaina Messing - €45,90

Ik ben benieuwd: welk klusje heb jij het langst uitgesteld na je verhuizing? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

 1. Anoniem9.1.19

  Ik kocht zeven jaar na de verhuizing pas vloerbedekking boven. Tot die tijd lag er een kleedje bij het bed en droeg ik pantoffels boven. Er was geen geld, andere dingen waren belangrijker, en he, wie ziet dat nou?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De slaapkamer schilderen xD ik wou mijn vorige woonruimte uit dus ik had niks geschilderd. Beneden is alles wit dus wel prima, de keuken heb ik geschilderd na de verbouwing, maar mijn slaapkamer heeft echt afschuwelijke kleuren, maar na 3.5 jaar zit het er nog! Het feit dat het niet gewoon 4 muren zijn, maar houten latten (donkerbruin), een ornaje deur en plinten, en roze/perzik muren... pff...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeh gave lampen! Ik ben nog opzoek naar een andere plafondlamp. Nummer 1 en 6 spreken mij wel erg aan. Na twee jaar in dit huis te wonen hebben we nog steeds geen buitenlamp.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, wat zijn die mooi allemaal! Precies mijn smaak 😍

  BeantwoordenVerwijderen