Roamler: extra geld verdienen als mystery shopper - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Roamler: extra geld verdienen als mystery shopperIk weet niet hoe het met jou zit: maar met een verhuizing achter de rug en de dure decembermaand is zowel mijn portemonnee als bankrekening inmiddels aardig leeg. Het voelt een klein beetje alsof ik mijn studententijd herbeleef; aan het einde van mijn geld, hield ik altijd nog een beetje maand over.

Als student besloot ik dan een avond extra te werken bij het restaurant waar ik werkte, om toch weer een paar extra tientjes te verdienen. Zo'n flexibele manier van geld verdienen is niet alleen voor studenten, maar natuurlijk ook voor starters best interessant, zeker in zo'n dure decembermaand. En dat is precies wat je met de Roamler kunt doen: op een laagdrempelige, flexibele én leuke manier als Mystery Shopper een extra zakcentje verdienen.

Wat is Roamler?

Roamler is een app waarmee je als Mystery Shopper opdrachten uitvoert en geld verdient. Opdrachtgevers van diverse merken schakelen Roamler in om hun producten en displays te checken in bijvoorbeeld winkels, horecagelegenheden en tankstations. Roamler zet via de app een taak uit om de productvoorraad van een bepaald merk te checken bij een aantal locaties in de buurt. De van 'Roamlers' (zo wordt de crowd van Roamler genoemd) kunnen vervolgens tegen een vergoeding deze taken oppakken en uitvoeren.
Voordat je de betaalde opdrachten kunt doen, moet je een aantal kennismakingsopdrachten uitvoeren zodat je vervolgens goed weet hoe je foto's moet maken, vragen in de app beantwoordt en je opdrachten op de juiste manier verstuurt. Zodra je 500 Experience Points hebt behaald (dat kan in principe al binnen een dag), kom je in level 2 terecht en kun je aan de slag met betaalde opdrachten.

Zodra je een opdracht hebt voltooid, wordt deze gecheckt door het team van Roamler. Dit gebeurt vaak al binnen een paar minuten. Als je opdracht is goedgekeurd, krijg je een beloning in Experience Points en/of geld. Die bedragen verschillen per opdracht, maar liggen in principe tussen de €2,- en €30,- per opdracht. Hoe meer foto's je moet maken en hoe meer vragen je moet beantwoorden, hoe hoger de beloning zal zijn.

Met de Experience Points kun je een hoger level terecht komen. Vanaf level 3 kun je zelf ook invite-codes versturen om nieuwe Roamlers uit te nodigen. Je krijgt vanaf dat moment 2% van de verdiensten die de door jou aangemelde Roamlers ontvangen over hun uitgevoerde opdrachten, een leuk extraatje bovenop je eigen verdiensten natuurlijk!
Hoe hoger het level is waar je in zit, hoe meer opdrachten je kunt reserveren. In level 1 kun je 1 opdracht tegelijk reserveren, in level 2 zijn dat er 2 en zo verder. Na het reserveren van een opdracht heb je 2 uur de tijd om deze uit te voeren. Omdat eenzelfde opdracht vaak op meerdere (nabijgelegen) locaties uitgevoerd moet worden, kun je in een uur tijd met een beetje geluk al €20 verdienen!


Nicole als Mystery Shopper

Van zo'n concept word ik als budgetblogger en koopjesjager natuurlijk dolenthousiast. Ik kon dan ook niet wachten om Roamler zelf uit te testen. Nadat ik mijn kennismakingsopdrachten had voltooid, ging ik vorige week woensdagmiddag als Mystery Shopper in het centrum van Veenendaal aan de slag met een betaalde opdracht.

Die luidde als volgt:

'Je gaat de voorraad van babymelk in beeld brengen bij de winkels waarvan je de adressen in de opdracht kunt vinden.'

In de Corridor, een overdekt winkelcentrum in Veenendaal, waren er al drie verschillende winkels waar ik de opdracht uit kon voeren. Ik moest de voorraad en aanwezigheid van schapcommunicatie checken van Nutrilon. Oké, eerlijk is eerlijk: ik voelde me eerst een beetje ongemakkelijk toen ik bij Albert Heijn de babyvoeding en het aantal schappen aan het tellen was, haha!
In het begin was het ook een beetje zoeken naar de juiste producten, maar toen ik dezelfde opdracht daarna bij Etos en Kruidvat uitvoerde, merkte ik dat het heel snel ging. Ik moest overzichtfoto's maken van de schappen met babymelk en -voeding en de voorraad van een aantal Nutrilon-producten in de app doorvoeren. In totaal ben ik nog geen kwartier bezig geweest en heb ik €9 verdiend (€3 per locatie)! Easy peasy!

Deze maand een extra zakcentje verdienen? Probeer Roamler nu zelf!

Lijkt het je ook leuk om als Mystery Shopper opdrachten uit te voeren tegen een vergoeding? Dat kan! Eigenlijk kan iedereen starten met Roamler, zolang je 18 jaar of ouder bent. Je hebt in Nederland een invite-code nodig om de app te gebruiken. Zo blijft het aanbod aan opdrachten eerlijk tegenover het aantal Roamlers.

Ik vind het dan ook super leuk dat ik 100 van die invite codes uit mag delen. Het concept is simpel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Download de app in de Play Store of Appstore en voer de invite-code TheBudgetLife (let op: hoofdlettergevoelig) in om zelf aan de slag te gaan met Roamler. Na het uitvoeren van de kennismakingsopdrachten, kun je de betaalde opdrachten uitvoeren in winkels in jouw stad of dorp. Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen met Roamler! Vergeet ook niet de Facebookpagina van Roamler te volgen voor leuke updates en winacties.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Roamler. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

 1. Wat een goeie tip om op een leuke manier wat bij te verdienen. Ook hier in deze maanden heel erg welkom ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb me aangemeld. Ben benieuwd hoe het precies werkt. Een extra zakcentjes is altijd welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goede tip. Ik heb me aangemeld, ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, heb mij meteen aangemeld. Ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen