Photo Diary #153 | Mega McDonald's bestelling, dagje naar Friesland & nieuwe eettafelAfgelopen week was ik een dagje in Friesland, hield ik voor mijn werk een toffe presentatie bij Etos en kreeg ik als dank de grootste bos bloemen die ik ooit heb gezien, plaatste ik een mega bestelling bij McDonald's voor mijn collega's én scoorde ik een eettafel voor in mijn nieuwe huis. Benieuwd wat ik nog meer heb gedaan? Dat lees je in deze Photo Diary!


Kun je je voorstellen dat het een paar weken geleden nog boven de 30 graden was? Ik bijna niet meer... De regenbuien afgewisseld met zon zorgen in ieder geval voor mooie taferelen, zoals deze regenboog.


Op woensdag zit ik 's ochtends al vroeg in de auto voor een twee uur durende autorit naar het verre noorden. Vriendinnetje Wyke is daar een paar nachtjes bij familie in Friesland en omdat ik toch vrij ben en wel zin heb ik een mini-vakantie in eigen land, ga ik gezellig een dagje naar haar toe. We gaan naar het dorpje Workum, waar die dag de zogenaamde Veekeuringsdagen zijn. Kortom: het hele dorp staat vol met koeien en paarden. Het is heerlijk weer en wij genieten de hele dag van het zonnetje op het terras.


Daarna gaan we naar de boerderij van haar familie, waar je eindeloos kunt kijken over de weilanden.


Aan het einde van de dag rijden we weer terug en maken we een tussenstop in Lemmer. Daar genieten we nog van de laatste zonnestraaltjes bij Beachclub Lemmer.


Voor mijn werk geef ik regelmatig presentaties, workshops of gastcolleges en dat vind ik misschien wel het leukste onderdeel van mijn werk. Op donderdagavond ben ik bijvoorbeeld in Hilversum om een presentatie te geven over online marketing bij Etos. Als dank krijg ik deze bizar grote bos bloemen!


Het is een wonder: Nicole heeft kleur in haar garderobe! Dit gele vest heb ik een paar weken geleden bij C&A gekocht en hij zit heerlijk.


Op vrijdag halen we met collega's lunch buiten de deur. Dit keer is het McDonald's. Ik denk niet dat ik ooit zo'n grote bestelling heb geplaatst bij de McDonald's, haha! Wat wil je ook, met 10 mannelijke collega's op kantoor.


Op vrijdag ga ik 's avonds naar een vriendin in Amersfoort waar we gezellig bij kletsen. Als ik thuis kom, zitten de katten van mijn huisgenootjes' ouders die deze week bij ons logeren ineens in mijn kamer. Daar hebben ze het blijkbaar zo naar hun zin, dat ik ze met veel moeite pas na 20 minuten de kamer uit heb gejaagd.


Op zaterdagochtend ga ik naar de meubelboulevard. In de folder van Karwei heb ik mega leuke meubels en woonaccessoires gespot en vandaag krijg je 25% korting op alle meubels. Ik ga eigenlijk op zoek naar een fauteuil of bank, maar scoor uiteindelijk een super mooie eettafel. De tafel heeft een blad van eikenhout van 2 meter lang en met stalen A-poten. Uiteindelijk betaal ik dankzij de kortingsactie nog maar €254, kaching!


's Middags ga ik naar het centrum van Veenendaal om nog wat spulletjes voor mijn nieuwe huis te kopen. Ik koop bij Blokker een bestekset en steak messen (2+1 gratis) en een voorraad nieuwe handdoeken (ook 2+1 gratis).


Bij HEMA koop ik deze leuke kaarsenstandaard. Ik heb nog nooit goud in mijn interieur gehad en nu dat - naast roze en bordeaux - dé kleur wordt voor mijn slaapkamer, spot ik overal de meest toffe, gouden woonaccessoires.


Altijd handig, een voorraadje reisflesjes voor mijn vakantie volgende week.


's Avonds eet ik met mijn huisgenootje en haar vriend en daarna eten we bij de snackbar op de hoek een softijsje. Met spikkels uiteraard, want daar ben je nooit te oud voor ;-)


De rest van de avond heb ik niets gepland, heerlijk zo'n zaterdagavond zonder plannen! Ik ben druk met mijn 'regellijstje' af te werken. Na een drukke week met werk en veel leuke sociale dingen, moet ik allerlei dingen regelen die ik al veel te lang heb laten liggen. Mijn visum voor Turkije regelen, wat documenten voor mijn huis in orde maken, online wat dingen bestellen én een heel leuk klusje: relatiegeschenken uitzoeken voor de opdrachtgevers met wie ik het afgelopen jaar heb samengewerkt voor mijn blog. Ik heb een leuke samenwerking met Matrijs.nl, een webshop vol met toffe relatiegeschenken en ben op nog in dubio over hét perfecte, originele relatiegeschenk.


Op zondagochtend ga ik naar de kerk met mijn zusje en daarna gaan we even langs onze oma, om vervolgens nog een bezoekje te brengen aan onze ouders. Een echt familiedagje dus!


De rest van de middag ben ik aan het SIMS'en. Een betere besteding van mijn zondagmiddag kan ik niet bedenken ;-)

Deze week hoef ik nog maar twee dagen te werken, want... woensdag ga ik op vakantie! Niet zomaar een vakantie, het is best een bijzondere reis die ik ga maken. Ik ga namelijk na 3,5 jaar weer terug naar Istanbul waar ik destijds een half jaar gewoond en gestudeerd heb. Ik heb er megaveel zin in en doe natuurlijk uitgebreid verslag van mijn reis in de volgende Photo Diary!

4 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien! En de accessoires aanschaffen enzo voor een nieuw huis is altijd leuk, zeker met korting :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke week! Wat gaaf dat je weer naar Turkije gaat! En oh, de Sims, love it! Heb ik gister middag ook gespeeld haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw wat een heerlijk overzicht weer zeg en wat tof dat je naar Turkije gaat.. haha de sims gaat toch nooit vervelen? Eenmaal bezig dan ben je zo een paar uur verder!

    BeantwoordenVerwijderen