Photo Diary #152 | In de Telegraaf, kleding & interieur shoppen - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #152 | In de Telegraaf, kleding & interieur shoppenTerug van weggeweest: de 'wekelijkse' Photo Diary die inmiddels niet meer zo wekelijks is :-) Ik ben de afgelopen tijd een slechte blogger geweest en maakte nergens meer foto's van. Toch miste ik mijn wekelijkse foto-overzichtjes en volgens mij ben ik niet de enige, want de Photo Diary's worden altijd heel goed gelezen op mijn blog. Afgelopen week heb ik er eindelijk weer eens opgelet om foto's te maken van de dingen die ik doe en dus bij deze weer een Photo Diary!


Dit is een beetje hoe mijn afgelopen twee weken eruit zagen: ik heb er een 10-pak zakdoeken doorheen gewerkt, twee neussprays en een zak vol keelsnoepjes. Ik was nogal verkouden, als je dat nog niet had geraden. Het heerste volgens mij enorm, want om mij heen waren veel mensen ziek.


Op zaterdagavond komen twee vrienden eten. Ik maak broccolisoep met spekjes, altijd lekker.


Via Marktplaats scoor ik dit fan-ta-sti-sche kastje. Eén probleem: het kastje staat in Oud-Beijerland, wat ongeveer 100 kilometer van mijn woonplaats Veenendaal vandaan is. Gelukkig heb ik hele lieve vrienden in Rotterdam die het kastje voor mij ophalen. Als je dit leest: bedankt, Jurrian!


Het Xenos-filiaal in Veenendaal gaat verbouwen en daarom krijg je op alles uit de winkel 50% korting. Je snapt dat Nicole van The Budget Life daar héél erg blij van wordt! Ik koop voornamelijk spulletjes voor in mijn nieuwe keuken en badkamer, waaronder dit 18-delige servies dat nu nog maar €15 kost.


Ook koop ik dit rekje voor mijn Nespresso-cupjes. Super handig en nu nog maar €5!


Woensdag is mijn vrije dag. Ik slaap lekker uit, ontbijt uitgebreid en pak vervolgens mijn tas en laptop en werk een ochtendje aan mijn blog bij de Fazant. Het is heerlijk weer, dus ik ga buiten zitten en schrijf in het zonnetje een blog over de kosten die komen kijken bij het kopen van een huis.


Daarna lunch ik bij HEMA met een broodje Surinaamse kip. Al jaren één van mijn favoriete broodjes, die ik zelfs wel eens thuis heb nagemaakt.De rest van de dag heb ik niets gepland, maar ik kan wel even wat 'me-time' gebruiken. Tijd om te shoppen, dat maakt een vrouw altijd gelukkig ;-) Ik slaag ontzettend goed, dat kan ook bijna niet anders met de super leuke herfstcollecties. Bij de H&M pas ik wat kledingstukken, waaronder deze enorm comfortabele, zachte roze trui en een blouse. Beide kledingstukken gaan mee naar huis.


Bij de Jacqueline de Yong koop ik een zwart spijkerrokje en bij Tuunte een blousje met zwart/gele panterprint. Een paar jaar geleden vond ik panterprint verschrikkelijk, dit is inmiddels mijn vierde kledingstuk met panterprint ;-)


En ook voor mijn nieuwe huis shop ik wat leuke spulletjes. Mijn slaapkamer krijgt de kleuren roze, bordeaux, goud, zwart en wit en wat velvet items. Ik hoop zo een beetje een 'hotel chique' look te creëren. De kussens en roze velvet poef koop ik bij Leen Bakker, de roze plaid, het kussenhoesje en gouden ster zijn van HEMA.


Op donderdag werk ik weer een dagje op kantoor. Omdat ik vorige week twee dagen ziek ben geweest, heb ik veel werk in te halen.


's Avonds krijg ik bezoek van een fotograaf van de Telegraaf om een foto te maken voor een artikel waar ik aan mee werk. We maken een foto bij mij thuis en bij het appartement dat ik heb gekocht.


De volgende dag sta ik al in de Telegraaf! Zo grappig om jezelf terug te zien in de krant, zeker met zo'n idiote foto, haha. Het artikel gaat over de complexiteit van koopaktes en hypotheekaktes en omdat ik net een huis heb gekocht, kan ik daar mooi wat over vertellen.Op zaterdag ga ik met mijn moeder naar de meubelboulevard in Duiven om wat inspiratie op te doen voor mijn nieuwe huis. Een bezoekje aan IKEA mag natuurlijk niet ontbreken. Ik spot daar onder andere deze toffe eettafel, die maar €199 kost. Deze gaat op mijn wishlist!


's Avonds komt Sarah, één van mijn beste vriendinnen langs. Terwijl de regen op de ramen tikt, zitten wij met een dikke trui, kopjes thee en kaarsjes aan op de bank. Zo gezellig!

Deze week werk ik vier dagen op kantoor en ben ik op woensdag lekker vrij. In de avonduren werk ik aan wat blogcampagnes en mijn funda video's. Ook heb ik gezellige dingen met vrienden gepland en ga ik nog wat dingen regelen voor mijn huis. Genoeg te doen dus :-)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

3 opmerkingen:

  1. Zo vet dat je in de krant stond! En dat kastje is inderdaad prachtig. Tof dat iemand het voor je wou ophalen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien en ook wel heel vet dat je dan ineens in de Telegraaf staat. Wat een mooie kleurencombinatie trouwens voor je slaapkamer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat gaaf dat je in de Telegraaf stond! Heel veel succes met shoppen voor je nieuwe huis!

    BeantwoordenVerwijderen