Outfit: Jurkje van Esprit uit de sale - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit: Jurkje van Esprit uit de sale'Vroeger' (drie jaar geleden) kon ik gerust uren achter elkaar shoppen. Zeker zodra de sale startte, hoefde je mij alleen maar los te laten in het winkelcentrum en je zag me pas aan het einde van de dag een keer terug.
Nog steeds vind ik kleding en de sale fantastisch, maar ik merk dat ik het vaak na drie winkels wel weer gezien heb en geen zin meer heb. Zonde, want tijdens de sale vind ik altijd de meest fantastische kledingstukken!

Nu ik zo dichtbij het centrum van Veenendaal woon, heb ik de perfecte strategie gevonden om toch sale te kunnen shoppen zonder dat ik er snel klaar mee ben. Tijdens mijn vakantie ben ik vier dagen naar het centrum gegaan en shopte ik elke dag bij drie of vier winkels. Na die vier dagen heb ik al mijn favoriete kledingwinkels gezien, merkte ik dat ik echt de tijd nam als ik in een winkel was en heb ik veel meer leuke kledingstukken gevonden dan ik normaal vind ik de sale. Deze strategie kan ik je dus van harte aanraden :-)


Mijn leukste vondst? Dit super leuke jurkje van Esprit dat ik voor slechts €20,- in de sale scoorde. Normaal valt de kleding van Esprit een beetje buiten mijn budget, maar zodra de sale start, vind ik er standaard de meest fantastische items.

Oké, de kleding is misschien wat prijziger, maar dat zie je ook direct terug in de kwaliteit van de kleding. Dit jurkje is bijvoorbeeld gemaakt van dik, stevig katoen. Als ik een kledingstuk met 100% katoen bij elke andere willekeurige winkel koop, is er na één keer wassen meestal niets meer van over. Dit jurkje heb ik nu al een paar keer gedragen en meerdere keren gewassen en hij blijft mooi. Ik kon het jurkje helaas niet meer terugvinden in de webshop, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere leuke jurkjes in de sale!

Ik vind het een perfect jurkje voor deze bizar warme zomerdagen, want hij zit heerlijk luchtig en ik kan hem prima dragen naar kantoor. Op de foto's heb ik het jurkje gecombineerd met witte schoentjes die ik twee jaar geleden voor €21 in Turkije kocht. Ik heb ze al veel gedragen en ze blijven mooi! Het horloge is van Daniel Wellington en de tas op de eerste foto is een hele betaalbare shopper van Duifhuizen.

Wat is jouw beste vondst in de sale dit jaar?

Foto's: Tim Termorshuizen

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik kan vaak goed slagen bij de Esprit winkel in Rosada Outlet. Ik woon daar toevallig dicht in de buurt, dat maakt het makkelijker, maar als je goed zoekt hebben ze vaak spullen voor 5 of 10 euro van goede kwaliteit (zelfs spijkerbroeken bijv!).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn de foto's mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaa super leuk Nicole! Ik stem voor vaker OOTD's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een heel erg leuk jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen